Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus Play ei ole pienten lasten lempeän idyllinen jouluesitys. Ehei. Sen sijaan se on valtavan paljon muuta. Se on huikeita sirkustemppuja, vaikuttavaa musiikkia, näyttävää videotaidetta  ja ennenkaikkea sukellus sisään peliin. Se on loistava spektaakkeli, jonka uskoisi tuovan katsomoon myös aivan uudenlaista yleisöä.

 

Pannuhalli / Kaapelitehdas

 

Talvisirkus Play on vaikuttava ja erittäin monipuolinen nykytaidekokonaisuus, joka vetoaa varmasti jokaiseen pelaamisesta nauttivaan lapseen ja aikuiseen. Se on vahvasti tässä ajassa elävää esitystaidetta – sellaista ihan uudenlaista ja ainutlaatuista.

 

Nyt on pelipäivä!

Helsingin Kaapelitehtaalla sijaitseva Pannuhalli on kaikessa rouheudessaan kiehtova tila. Lämpiön betoniseinille on tehty graffititaidetta ja heti esityspaikalle saapuessaan saa välähdyksen siitä, mitä lavalla tullaan näkemään. Seinillä kurkkii tuttuja pelihahmoja ja pöydillä on erilaisia pelejä pelailtaviksi.

 

Talvisirkus Play / Lämpiö Kaapelitehtaalla

 

 

Itse esitys kuljettaa katsojat sisälle kutkuttavaan peliin. Valitaan tiimit. Kerätään pisteitä. Kilpaillaan. Yritetään päästä uusille tasoille. Onnistutaan. Mutta sitten tulee Game Over…

 

Loistotiimi

Davide Giovanzanan ideoima ja ohjaama esitys on kerrassaan nerokas. Se on jotain aivan muuta kuin odotin. Esityksen nimessä oleva ’Play’ ei toimi pelkkänä viitteenä, vaan on todellakin koko esityksen ydin. Talvisirkus Play on peli – ja me pääsemme uppoutumaan siihen.

Teho Majamäki on luonut esitykseen täydellisesti sopivan musiikin. Joona Pettersson on loihtinut jälleen huikeaa videotaidetta. Riitta Röpelinen on suunnitellut riemastuttavan hahmo- ja pukukavalkadin, jossa riittää väriä ja iloa – sekä toisaalta myös ihan mieletöntä söpöyttä.

Sirkustaiteilijat esittävät huimia numeroitaan ja täyttävät lavan visuaalisella viehättävyydellä. Simeoni Juoperi on ihana! Florian Grobéty on mieletön! Ja oi että sitä trampoliininumeroa! Ja niitä possuja ja pingviinejä!  Ja niin montaa muuta juttua! (Lue esiintyjistä lisää täältä.)

 

Talvisirkus 2017

Talvisirkus 2017

 

Teinitkin katsomoon!

Saamme nähdä upean kokonaisuuden, joka tekee hyvin suuren vaikutuksen meidänkin kaikkiin kolmeen pieneen lapseemme (3, 5 ja 7 v.). Mutta erityisen täydellinen Talvisirkus Play on hitusen isommillekin pelailijoille.

Se on ihan huikea esitys myös mm. kaikille niille teineille, jotka eivät ole aikaisemmin kokeneet tanssiteatterin katsomoa omakseen. Tähän esitykseen heidätkin kannattaa ehdottomasti viedä!

 

Talvisirkus 2017

Talvisirkus 2017 / Talvisirkus Play

 

Huikeita pelihetkiä!

– Johanna

 

Kirjoitin jo aikaisemmin ennakkojutun Talvisirkus Playstä, voit lukea sen täältä

Esityskuvat: Jouni Ihalainen

Talvisirkus Play Helsingin Kaapelitehtaan Pannuhallissa 14.1.2018 asti. Lue lisää täältä.

 

Tanssiteatteri Hurjaruuth on Taidekodin yhteistyökumppani, ja omat lippumme on saatu heiltä. Suuret kiitokset!

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Talvisirkus 2017

1 thought on “Nyt kannattaa hypätä peliin! Talvisirkus Play on huikea show

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *