Taidekoti on kooste ideoita, ajatuksia ja arvioita taiteesta, kulttuurista, designista ja jokapäiväisestä arjen estetiikasta. Sivustolta löydät vinkkejä ja inspiraatiota niin pieniin iloihin kuin suuriinkin elämyksiin. Mukana tulee olemaan haastatteluja, koti- ja teosesittelyjä, kulttuurikritiikkiä sekä mm. DIY-ideoita.

 

Lisäksi luettavissa ovat kaikki ne sadat askartelu-, taiteilu- yms. vinkit, jotka on toteutettu menneiden vuosien aikana yhdessä pienten lasten kanssa.

 

Huippua, että olet löytänyt tämän sivuston, tervetuloa seuraamaan!

Ihan loistavaa, jos saat näiden sivujen kautta iloa elämääsi ja löydät kenties jotain uutta nähtävää, koettavaa ja ajateltavaa.

 

Kuka tekee?

 

Taidekotia ylläpitää Johanna Kleemola, espoolainen viestintä- ja kulttuuriasiantuntija, jolla on yli 20 vuoden työhistoria viestintäalalta sekä lisäksi laaja-alainen kokemuskattaus kulttuurin eri genreistä.

 

Johanna on työskennellyt mm. toimittajana ja viestintätoimisto-osakkaana. Hän on kirjoittanut markkinointimateriaaleja lukuisille suurille sisustus- ja rakennusalan yrityksille (mm. YIT, Kekkilä, Uponor, Värisilmä) sekä lisäksi toiminut sivutoimisesti taidekriitikkona, kulttuuriassarina sekä mm. suunnittelijana Helsingin yliopiston taiteiden tutkimuksen laitoksella. Muodin puolella hän on hankkinut kokemusta työskentelemällä kotimaisten suunnittelijoiden apuna sekä käsittelemällä gradussaan pukeutumisen, tyylin ja itseilmaisun teemoja.

 

Koulutukseltaan Johanna on Helsingin yliopistosta valmistunut filosofian maisteri, jonka opintorepertuaariin sisältyy estetiikkaa (pääaine), viestintää, taidehistoriaa, teatteritiedettä ja kirjallisuutta. Lisäksi hän on suorittanut mm. taiteen teorian opintoja Lancasterin yliopistossa Englannissa ja markkinoinnin kursseja Helsingin Kauppakorkeakoulussa.

 

Johanna rakastaa designklassikoita ja näyttäviä maalauksia, visuaalista ilottelua ja vaikuttavia tanssiesityksiä, nauravia lapsia, hyvää ruokaa, lämpöisiä villasukkia sekä mm. Saaristomeren karuja rantakallioita. Ja ihan parasta on, jos näistä saa nauttia yhdessä oman perheen kanssa.  <3

 

Yhteistyötä?

 

Taidekodin olemassaolon mahdollistavat yritysten ja yhdistysten kanssa toteutettavat yhteistyöt.

 

Yhteistöiden tarkoituksena on tarjota sivuston lukijoille mielenkiintoista tietoa ja inspiroivaa sisältöä sekä samalla saada yrityksen tarjoamille tuotteille ja/tai palveluille lisää näkyvyyttä, positiivista tunnettuutta sekä uusia asiakkaita.

 

Taidekoti ideoi erittäin mielellään yhteistöitä, jotka tuovat lisäarvoa sekä lukijoille että yrityksille. Valitut yhteistyökumppanit ovat vastuullisia toimijoita, ja niiden tuotteet tai palvelut sopivat luontevasti Taidekodin aihepiiriin. Kaikki Taidekodin sivuilla ja some-kanavissa kirjoitettu on avointa, rehellisestä ja aina ajankohtaisten säännösten mukaan merkittyä.

 

Taidekodin verkkosivuja on luettu yhteensä jo yli kaksi miljoonaa kertaa ja yksittäinen juttu on kerännyt parhaimmillaan jo liki 150 000 lukukertaa. Kiitos!!

 

Kaikki Taidekodin artikkelit ovat hakukoneoptimoituja, ja pelkästään Google-haut tuovat sivuille viikoittain tuhansia lukijoita. Taidekoti löytyy myös Instagramista (1900 seuraajaa) ja Facebookista (2800 seuraajaa).

 

Otathan rohkeasti yhteyttä (johanna@taidekoti.com), jos haluat saada omalle yrityksellesi, tuotteillesi tai esim. esityksellesi positiivista medianäkyvyyttä! Taidekoti nostaa mielellään esiin niin suuria kuin pieniäkin toimijoita. 🙂

 

 

P.S. Jos olet kiinnostunut myös luonto- ja/tai liikuntaelämyksistä, kannattaa tutustua myös saman perheen Outdoor Family -blogiin: outdoorfamily.fi!

 

 

Seuraathan Taidekotia jo Facebookissa ja Instagramissa!