Taidekoti on verkkomedia, joka tarjoaa ideoita ja inspiraatiota taiteen tekemiseen, näkemiseen ja kokemiseen – niin lasten kuin aikuisten kesken.

Sivuston sisällöstä vastaa Johanna Kleemola, espoolainen kolmen pojan äiti, jolla on takanaan yli 20 vuoden kokemus viestintäalalta, mm. toimittajan ja viestintäkonsultin töistä. Koulutukseltaan Johanna on filosofian maisteri, ja hän on opiskellut Helsingin yliopistossa estetiikkaa (pääaine), taidehistoriaa, teatteritiedettä sekä viestintää. Lisäksi hänen opintorepertuaariinsa sisältyy mm. taiteen teorian opintoja Lancasterin yliopistossa Englannissa ja markkinoinnin kursseja Helsingin Kauppakorkeakoulussa.

 

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä Taidekodin kanssa ja/tai laadukkaasta sisällöntuotannosta omiin kanaviisi / johanna@taidekoti.com! Lisäinfoa voit lukea myös osoitteesta: taidekoti.com/yhteistyokumppanit.

 

P.S. Jos olet kiinnostunut myös luonto- ja/tai liikuntaelämyksistä, kannattaa tutustua myös saman perheen Outdoor Family -blogiin: outdoorfamily.fi!

 

 

Seuraatko Taidekotia jo Facebookissa ja Instagramissa!