Taidekoti tekee erittäin mielellään yhteistyötä niin yritysten, yhteisöjen kuin vaikkapa toisten blogien kanssa.

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut laadukkaasta sisällöntuotannosta ja/tai haluat saada omalle tuotteellesi tai palvelullesi kuluttajalähtöistä näkyvyyttä lapsiperheiden keskuudessa. (Tiedostathan kuitenkin, että kaikki sivustollani julkaisemani tekstit perustuvat oikeisiin, aitoihin mielipiteisiini – enkä siis lähde suosittelemaan tuotteita tms., joiden takana en voi seistä pyyteettömästi.)

Taidekodilla on kuukausittaisia sivunkatseluita jopa n. 30 000 /kk ja yksittäisiä lukijoita n. 12 000 /kk. Vuoden 2017 aikana Taidekotia luettiin yhteensä yli 200 000 kertaa ja uniikkeja lukijoita oli 83 000.

Ylivoimaisesti suurin osa (91 %) Taidekodin lukijoista on naisia. Iältään 25-34-vuotiaita on 32 % ja 35-44-vuotiaita 29 %. Kävijöistä n. 43 % asuu Helsingissä, mutta lukijoita löytyy runsaasti myös eri puolilta Suomea.

Taidekoti löytyy myös mm. Facebookista, InstagramistaTwitteristä ja Pinterestistä (@taidekoti), ja esimerkiksi Facebookissa Taidekodilla on yli 1 900 tykkääjää.

Itselläni on vuosien työkokemus menestyksekkäästä markkinointiviestinnästä sekä laaja-alaista taidekentän tuntemusta – sekä palava halu suunnitella mitä erilaisempia yhteistyökuvioita kenties juuri Sinun kanssasi!

Lisätietoja niin Taidekodista kuin omasta ammattitaidostani voit lukea Mikä ja kuka -sivulta.

 

Yhteistyökumppanit

Taidekoti on tehnyt yhteistyötä lukuisten eri tahojen kanssa – niin pienten kuin suurtenkin yritysten. Näitä ovat olleet mm. seuraavat:

Suuret kiitokset kaikille kumppaneilleni Taidekodin olemassaolosta!

 

Otathan yhteyttä, jos Sinäkin haluat olla mukana lisäämässä lasten iloa ja luovuutta!

Ja otathan yhteyttä myös, jos kaipaat laadukasta tekstintuotantoa myös omiin kanaviisi, materiaaleihisi tms.!

 

Johanna Kleemola / Taidekoti

johanna@taidekoti.com