Taidekoti tekee erittäin mielellään yhteistyötä niin yritysten, yhteisöjen kuin vaikkapa toisten blogien kanssa.

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut laadukkaasta sisällöntuotannosta ja/tai haluat saada omalle tuotteellesi tai palvelullesi kuluttajalähtöistä näkyvyyttä lapsiperheiden keskuudessa. (Tiedostathan kuitenkin, että kaikki sivustollani julkaisemani tekstit perustuvat oikeisiin, aitoihin mielipiteisiini – enkä siis lähde suosittelemaan tuotteita tms., joiden takana en voi seistä pyyteettömästi.)

Taidekodilla on kuukausittaisia sivun katseluita jopa n. 30 000 /kk ja yksittäisiä lukijoita n. 10 000 /kk.

Ylivoimaisesti suurin osa (94 %) Taidekodin lukijoista on naisia. Iältään 25-34-vuotiaita on 34 % ja 35-44-vuotiaita 32 %. Kävijöistä 56 % asuu Helsingissä. (Google Analytics)

Taidekoti löytyy myös mm. Facebookista, Instagramista ja Twitteristä (@taidekoti).

Itselläni on vuosien kokemus menestyksekkäästä markkinointiviestinnästä sekä laaja-alaista taidekentän tuntemusta – sekä palava halu suunnitella mitä erilaisempia yhteistyökuvioita kenties juuri Sinun kanssasi!

Lisätietoja niin Taidekodista kuin omasta ammattitaidostani voit lukea Info-sivulta.

 

Yhteistyökumppanit

Taidekoti on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa (mm. Kauppahalli24, Visit Tampere, Visit Turku, Hämeen linna, Kansallismuseo, Kansallisteatteri yms.) Tällä hetkellä Taidekodin pääyhteistyökumppaneita ovat seuraavat tahot:

Konsta Shop

Konsta ShopKonsta Shop on laatuun panostava taidetarvikkeiden verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy kaikkea, mitä lapsetkin tarvitsevat taiteillessaan; tarjolla on niin askartelutarvikkeita kuin kunnollisia taidevälineitäkin.

Konsta Shop on osa perinteistä Manner taidetarvikkeet Oy:tä, joka on palvellut kouluja, päiväkoteja ja seurakuntia jo usean vuosikymmenen ajan. Yksityisille taiteilijoille ja taiteen harrastajille suunnattu verkkokauppa puolestaan avattiin vuonna 2011. Nimen Konsta se sai vuonna 2015.

Konsta Shopin ammattilaiset ovat henkilökohtaisesti testanneet kaikki heidän valikoimiinsa otettavat tuotteet ja varmistaneet, että ne todella vastaavat heidän korkeita laatukriteereitään.

Taidekodin lukijat saavat Konsta Shopista 5 €:n ALENNUKSEN kaikista yli 50 €:n ostoksista alennuskoodilla TAIDEKOTI5 ja 10 €:n ALENNUKSEN yli 90 €:n ostoksista alennuskoodilla TAIDEKOTI10. Alennuskoodit ovat voimassa 31.12.2017 asti.

www.konstashop.fi

 

Tammi

Tammi / logoKustannusosakeyhtiö Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista. Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kirjallisuutta perustamisvuodestaan 1943 lähtien. Tammi on lasten ja nuorten kirjojen markkinajohtaja.

www.tammi.fi

 

WSOY

WSOY / logoWerner Söderström Osakeyhtiö – WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY tunnetaan monien suomalaisten klassikkokirjailijoiden kustantajana.

WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja tuo kiinnostavimpia kirjoja niin Suomesta kuin maailmalta lukijoiden ulottuville. WSOY työskentelee pitääkseen kirjat ja lukemisen merkityksellisenä osana suomalaisten elämää sekä vaaliakseen kirjallista perintöään.

www.wsoy.fi

 

Tanssiteatteri Hurjaruuth

Tanssiteatteri HurjaruuthTanssiteatteri Hurjaruuth on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka on tarjonnut upeita elämyksiä jo 35 vuoden ajan. Takana on yli 100 ensi-iltaa, kymmeniä ulkomaankiertueita sekä valtava määrä työllistettyjä tanssi-, teatteri- ja sirkusalan ammattilaisia.

Hurjaruuth on palkittu mm. Lastenkulttuurin valtionpalkinnolla sekä valtakunnallisella Sirkuksen Lumo -palkinnolla. Hurjaruuthin esitykset keräävät vuosittain yli 35 000 katsojaa.

Kaapelitehtaalla sijaitsevan Hurjaruuthin tunnetuin spektaakkeli on jokavuotinen Talvisirkus. Tämän lisäksi Hurjaruuth valmistaa muita esityksiä, emännöi kahta festivaalia, pitää Tonttukoulua ja järjestää mm. työpajoja, keskustelutilaisuuksia ja sirkussynttäreitä.

www.hurjaruuth.fi

 

Tanssiteatteri Raatikko

Tanssiteatteri RaatikkoTanssiteatteri Raatikko on vantaalainen, vuonna 1972 perustettu ammattiteatteri, jolla on vuosittain noin 400 esitystä ja yli 30 000 katsojaa. Raatikko esiintyy sekä omassa teatteritilassaan Vantaan Viertolassa että kiertueilla eri puolilla Suomea.

Raatikon teosten lähtökohtana on tanssitaide, jota rikastetaan muilla taidelajeilla kuten puheteatterilla, sirkus-, video- ja kuvataiteella. Teokset ovat kantaesityksiä, ja suureen osaan teoksista sävelletään oma musiikki. Raatikko on myös kehittänyt erittäin suositun, vuorovaikutteisen esitysmuodon, jossa katsojat saavat osallistua taiteen tekemiseen rooliasuihin pukeutuneina, ammattitaiteilijan johdolla.

Tanssiteatterilta on myös tilattavissa erilaisia työpajoja päiväkoteihin ja kouluihin. Pääkaupunkiseudun päiväkoti- ja koululaisryhmille Raatikko tarjoaa ilmaiset bussikyydit!

Taidekodin lukija saavat 2 €:n ALENNUKSEN Raatikon lipuista koodilla Taidekoti. Alennus on voimassa vuoden 2017. Alennus ei koske ryhmävarauksia. (Kirjoita koodi tilauslomakkeen Muuta?-kohtaan tai kerro se tilatessasi lippuja puhelimitse, (09) 873 23 06.)

www.raatikko.fi

 

Gymi Furniture ja Gymi

Gymi Furniture -kalusteetGymi Furniture on kotimainen kalustesarja, joka kannustaa lasta (ja aikuista!) jokapäiväiseen liikuntaan, kotona, päiväkodissa tai vaikkapa koulussa. Sarja koostuu puolapuusängyistä, bokseista, lankuista, aisoista, tikapuista ja puolapuista. Näitä elementtejä yhdistelemällä saadaan toimivia kalusteita niin perusarkeen kuin liikuntaan. Gymi Furniture -kalusteet on valmistettu Suomessa, myrkyttömästi puhtaasta koivusta.

Kalustesarjan on suunnitellut pari vuosikymmentä lasten liikunnan parissa työskennellyt Christina Nurmi. Hän on ohjannut tuhansia lapsia liikkumaan, toiminut telinevoimisteluvalmentajana, vetänyt Pikku Kakkosen aamujumppaa sekä mm. perustanut lasten ja nuorten kuntoklubi Gymin.

gymi.fi / gymi.fi/kalusteet

 

Suuret kiitokset yllä oleville Taidekodin olemassaolosta!

Otathan yhteyttä, jos Sinäkin haluat olla mukana lisäämässä lasten iloa ja luovuutta!

 

Johanna Kleemola / Taidekoti

johanna@taidekoti.com