Talvisirkus Rakkaus

Tarjolla vaikuttavaa rakkauden sirkusta! (Sis. LIPPUARVONTA)

Yhteistyössä: Tanssiteatteri Hurjaruuth / Talvisirkus Rakkaus

 

Sydämiä, ruusuja ja Cubidon nuolia… Rakastumista ja ihastumista…

Kun esityksen teemaksi on valittu rakkaus, on tällainen tunteellinen romantikko tietysti aivan innoissaan. Mutta nimestään huolimatta Talvisirkus Rakkaus ei ole pelkkää vaaleanpunaista onnenhattaraa tai vatsassa tanssahtelevia perhosia.

Tässä esityksessä kaikki ihana imelyys on kuorrutettu taidolla ja vauhdilla, hauskuudella ja huumorilla, upealla musiikilla ja loistavalla rytmillä, vaikuttavalla visuaalisuudella sekä toinen toistaan hienommilla sirkustempuilla.

Viime torstaina ensi-iltansa saanut Talvisirkus Rakkaus täyttää Kaapelitehtaan Pannuhallin kokonaisvaltaisella upeudella. Suuri suositus.

 

Talvisirkus Rakkaus

 

(Jutun lopussa on lippuarvonta, jossa voit voittaa kaksi lippua vapaavalintaiseen Talvisirkus Rakkaus -näytökseen, arvo yht. 66 €!)

 

Kaksi tuntia vauhtia ja vaikuttavavuutta

Siinä missä itse rakastuin tämänvuotisen Talvisirkuksen teemaan jo ensikuulemalta, olivat pienten poikieni ennakkoreaktiot hitusen toisenlaisia. Kun kuusivuotias eskarilaiseni kuuli pääsevänsä katsomaan ”Rakkaudeksi” nimettyä esitystä, nousi ilmaan klassisen söpöä vastustelua: ”Plääh. Rakkaus. Eeeeiii. Miks Rakkaus? Plääh…”

Mutta jo esityksen alkumetreillä tämänkin pojan plääh-mutinat vaihtuivat aika nopeasti vau-huudahduksiin ja spontaaneihin ooo-äänteisiin. Ja kaksi tuntia myöhemmin sama lapsi oli sitä mieltä, että esitys olisi voinut jatkua pidempäänkin…

 

”Se vihree tukkanen jäbä oli paras!”

”Se oli tosi hyvä se breakdance -kohta!”

”Ne sai kävellä paljain jaloin niitten kukkien päällä. Mäkin haluun!”

 

Talvisirkus Rakkaus

Täydellinen kokemus

Huikeat temput tekivät vaikutuksen. Vauhdikas tanssi vetosi. Värikkyys ja wau-efektejä sisältävä visuaalisuus saivat lapseni hurmaantumaan. He yhtyivät Helsingin Sanomien esitysarvosteluun ja olivat Jussi Tossavaisen kanssa täysin samaa mieltä siitä, että Talvisirkus Rakkaus peittosi hienoudessaan jopa viimevuotisen Peli-esityksen.

 

”Joo, oli! Kyl tää oli parempi ku se viimevuotinen! Tää oli tosi hyvä! En mä osaa sanoa, miks se oli parempi, mut se vaan oli.”

 

Erityiskiitosta 8 -, 6- ja 4-vuotiailta pojiltani saa esityksen b-boy battle. Mutta paljon muutakin jäi mieleen.

 

”Ja mulle jäi mieleen se, ku se ampui niitä nuolia.”

 

Lapseni pohtivat mustiin pukeutuneen porukan esittäneen variksia ja värikkään jengin punarintoja – tai ehkä sittenkin papukaijoja…

He innostuvat mm. korkealle kattoon ylettyneestä tangosta ja huikean hyvistä jonglöörausnumeroista. Ja yllättävän iso merkitys tuntuu olleen myös pienillä yksityiskohdilla:

 

”Se yks esittäjä sano mulle moi!”

”Niin mullekin!!”

 

Talvisirkus Rakkaus

 

Myös perheemme isä on vaikuttunut näkemästään. Mutta mikä onkaan nelikymppisen naisihmisen kiteytetty näkemys tästä vauhdikkaasta rakkauden sirkuksesta?

Tämä esitys on loistava. Siinä on erinomainen rytmi ja mahtava livebändi (Peloton). Siinä on äärimmäisen vaikuttavaa kauneutta ja silmiä hivelevää visuaalisuutta. Siinä on kansainvälinen esiintyjäkaarti ja sellaisia temppuja, joissa on uskallettu antaa pääpaino taidolle ja kauneudelle – sen sijaan, että olisi lähdetty hakemaan äärimmäistä vaarallisuutta.

Eli tiivistettynä voisi sanoa: jos menette tänä talvena katsomaan lasten kanssa (tai vaikka ilman heitä) vain yhden esityksen, valitkaa Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus Rakkaus. En usko, että petytte.

 

Talvisirkus Rakkaus

ARVOTTAVANA KAKSI LIPPUA!

Sain ilokseni mahdollisuuden arpoa Talvisirkus Rakkauteen kaksi (2) lippua sisältävän lippupaketin (arvo yhteensä 66 €).

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin alla olevaan viestikenttään. Arvonta suoritetaan maanantaina 19.11.2019 klo 22.00.

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja hänen nimensä / nimimerkkinsä ilmoitetaan tämän jutun kommenttina.

Voittoliput voi käyttää mihin tahansa Talvisirkus Rakkaus -näytökseen (kunhan ko. näytöksestä löytyy varaushetkellä vielä paikkoja). Esityksiä on 13.1.2019 asti.

 

Onnea arvontaan ja upeita elämyksiä!

 

– Johanna

 

Talvisirkus Rakkaus / Tanssiteatteri Hurjaruuth / Pannuhalli, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, Helsinki

Esityksiä 13.1.2019 asti / ikäsuositus yli 3-vuotiaille / kesto: n. 2 h (arkiaamunäytökset 1 h)

Liput: arkiaamut 15 €, arki-illat 17 / 28 € (perhelippu 81 €, 2+2) , viikonloput ja juhlapyhät: 22 / 33 € (perhelippu 99 €, 2+2)

Ohjaus: Sanna Silvennoinen
Käsikirjoitus: Sanna Silvennoinen, Mirkka Nyrhinen, Juho Rahijärvi
Musiikki: Peloton (Otto Eskelinen, Pentti Luomakangas, Tapani Varis, Niko Votkin)
Visualisti: Mirkka Nyrhinen
Koreografia: Juho Rahijärvi
Valosuunnittelu: Juho Rahijärvi

Muut tiedot ja mm. esiintyjäesittelyt löytyvät osoitteesta www.hurjaruuth.fi/talvisirkus/.

Jutun kuvat: Uupi Tirronen / Tanssiteatteri Hurjaruuth

 

Sekä omat lippumme että arvontaliput on saatu Tanssiteatteri Hurjaruuthilta. Suuret kiitokset!

 

Talvisirkus Rakkaus

 

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

95 Comments

  1. Raili Heikkilä

   Oi oi. Rakkautta halajavat kaikki! Tämä olisi ihanaa nähdä! Vielä ihanampaa olisi viedä ystävä yllärinä katsomaan!

 1. Hanna

  Tästä tullut meidän ja ystäväperheen jouluperinne, innolla odottaen tämän vuotista näytöstä, tämän jälkeen saa jouluvalmistelut alkaa.

 2. Mari

  Oih, olisipa ihana päästä 6 vuotiaan kanssa teatteriin. Olen aina tykännyt teatterista ja haaveillut HurjaR:n näytöksistä ja kaipaan elämyksiä lapsiperhearjen pyörityksen keskellä.

 3. Janica

  Viimevuotinen talvisirkus Play oli huikea! Nyt olisi hienoa päästä todistamaan Rakkautta sirkus-teemassa.

 4. Pauliina

  Osallistun arvontaan. Kävin ensimmäistä kertaa kaikkien kolmen siskon tytön kanssa viime talvena. Keväällä oltiin lasten kanssa jutellessa sitä mieltä, että voisi olla myös kevät-, kesä- ja syyssirkus.

 5. Anu Maarit

  Talvisirkus on ihastuttanut ja vihastuttanut vuosien mittaan ja tämän vuoden esitys kiinnostaa nyt näiden hehkutusten jälkeen todella paljon, vaikuttaa todelliselta must see and feel -kokemukselta.

 6. Ansku

  Koskaan en ole Talvisirkusta nähnyt, vaikka monta kertaa on pitänyt liput hankkia. Olisi ihana voittaa liput ja mennä 5-vuotiaan sirkuskoulussa käyvän tytön kanssa katsomaan.

 7. Petra Susanna

  Pari kertaa olen käynyt katsomassa Talvisirkusta. Aina yhtä vaikuttava. Olisi mukava pojan kanssa taas mennä❤️

 8. Mirka

  Osallistun arvontaan, olisi mukava yllättää miesystävä ja hänen tyttäret lipuilla. Lapsille voisin ostaa joululahjaksi liput 🙂

 9. Meeri

  Mukana arvonnassa! Olemme käyneet perheen kanssa jo useana vuonna katsomassa Talvisirkusta, aikeissa käydä myös tänäkin vuonna. Talvisirkus kuuluu meillä joulun odotukseen.
  Mutta jos liput voittaisin, ne menisi kummitytölleni ja hänen isälleen. ❤️

 10. Jonna

  En ole vielä koskaan päässyt Talvisirkukseen vaikka niin paljon hyvää olen siitä kuullut! Nyt olisi mahtava voittaa liput ja päästä sinne!

 11. Minna Suonpää

  Talvisirkus on upea kokemus, todellisten ammattilaisten toteutus. Veisin tyttäreni katsomaan tätä taide-elämystä.

 12. taidekoti

  Suuret kiitokset kaikille osallistumisesta! Arvonta on nyt suoritettu, ja onni suosi Anneli Immosta. Ihania elämyksiä ja mukavaa joulun odotusta ihan jokaiselle!

Vastaa