Talvisirkus 2017

Talvisirkus tulee taas! Voita liput!

Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus on jokavuotinen hitti. Se on esitys, jonka laatuun voi luottaa. Se on koko perheen show, jossa eri taiteenlajit yhdistyvät lumoavaksi kokonaisuudeksi. Se on kansainvälisen tähtikaartin tarjoilema huippuelämys.

Tämänvuotinen Talvisirkus eli Talvisirkus Play vie katsojat nimensä mukaisesti pelimaailmaan, jossa leikitellään vapaudella ja säännöillä. Esityksen ensi-ilta on Helsingin Kaapelitehtaalla ensi viikon torstaina 9.11.2017, ja esitykset jatkuvat tammikuun puoleenväliin.

Vaikka Talvisirkuksen liput ovat perinteisesti menneet niin sanotusti kuumille kiville, sain ihanan kunnian arpoa Taidekodin lukijoiden keskuudessa liki sadan euron arvoisen perhelippupaketin (2 aikuista ja 2 lasta)! Arvontaohjeet löytyvät jutun lopusta, mutta tässä aluksi vähän fiilistelyä siitä, mitä on luvassa…

 

Talvisirkus Play

Yli 20 vuotta Talvisirkusta

Lähdetään siitä, että Hurjaruuthin Talvisirkuksella on jo yli 20-vuotinen historia. Ensimmäinen Talvisirkus esitettiin vuonna 1994, ja siitä lähtien se on kuulunut lukuisten perheiden jokatalviseen joulutraditioon. Ja esimerkiksi vuonna 2015 Talvisirkus Unen näki yli 30 000 katsojaa!

Itse asiassa koko ns. uusi sirkus saapui Suomeen pysyvästi juurikin Talvisirkuksen kautta. Kiitos tästä teatterinjohtaja Arja Petterssonille! Talvisirkus on mm. yksi maamme suurimmista sirkustaiteilijoiden työllistäjistä, ja se on herättänyt merkittävää kiinnostusta myös ulkomailla.

 

Odotettavissa jotain ainutlaatuisen hienoa?

En ole itse nähnyt vielä yhtäkään pätkää tämänvuotisesta Talvisirkuksesta, mutta viimevuotisen kokemuksen perusteella uskon, että odotettavissa on jälleen jotain poikkeuksellisen hienoa. Ja Hurjaruuthan on muutenkin hurmannut itseni jokaikinen kerta! (Ks. mm. juttuni Pikku Prinssistä, Piparkakkupojasta ja Flora & Faunasta.)

Myös Talvisirkus Playtä koskevat esittelytekstit ja -videot antavat vakuuttavan kuvan siitä, että nytkin on kyseessä sellainen esitys, jota ei missään nimessä kannata jättää näkemättä. Vai mitä itse sanot siitä mielikuvasta, joka välittyy seuraavasta?

 

Monipuolinen sukellus pelimaailmaan

Kaapelitehtaan Pannuhalli tulee täyttymään marraskuusta tammikuulle sirkuksesta, tanssista, videotaiteesta ja musiikista, ja odotettavissa on tuttuun Talvisirkus-tapaan mm. ihmeitä ja ilma-akrobatiaa!

Tämänvuotisen Talvisirkuksen visuaalisuuden kerrotaan ammentavan mm. videopeleistä. Esityksessä rikotaan sääntöjä ja lavalla tullaan näkemään kuulemma vaikka mitä: mm. breakdancea, pingviini ja seinille hyppiviä trampoliinitaiteilijoita.

Talvisirkus Play leikittelee peleihin ja palaamiseen kuuluvilla säännöillä ja niiden rikkomisella. Se uppoutuu siihen pelimaailman sisäiseen ristiriitaan, jossa säännöt ja vapaus kisailevat keskenään – ja luovat samalla kiinnostavaa vastakkainasettelua.

Esityksen ideoinnissa on kuunneltu myös lapsia. Päiväkotiryhmien ja koululuokkien kanssa on pohdittu mm. sitä, mitä teemme, kun pelaamme, mitä vapaus on ja mitä sillä tehdään.

 

Kansainvälinen kokoonpano

Talvisirkus Playn ohjaa sveitsiläinen Davide Giovanzana, joka vastasi myös loppuunmyydyille katsomoille esitetyn Talvisirkus Kosmoksen ohjauksesta vuonna 2013. (Katso Daviden haastattelu täältä.)

Esiintyjäjoukko koostuu niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin taiteilijoista, ja lavalla nähdään mm. yhdysvaltalaisia, englantilaisia ja australialaisia taidonnäytteitä. (Katso esiintyjien esittelyvideo täältä.) Livemusiikista vastaa Teho Majamäki, ja esityksen kutkuttavasta puvustuksesta saa pienen väläyksen katsomalla puvustaja Riitta Röpelisen haastattelun täältä.

Odotan itse malttamattomana, että pääsemme koko perheen voimin kokemaan tämän elämyksen – ja että saan kertoa siitä omat kokemuksemme täällä blogissa. Mutta tätä ennen on luvassa mahtava lippuarvonta!

 

LIPPUARVONTA (2 aikuista ja 2 lasta)

Jos haluat varmistaa paikkanne Talvisirkus Playssä, kannattaa liput tietysti ostaa pikimmiten.

Nyt ne on kuitenkin mahdollista myös voittaa ihan ilmaiseksi!!

Arvon tiistaina 7.11. klo 21.00 yhden perhelippupaketin, jolla 2 aikuista ja 2 lasta saavat ilmaisliput vapaavalintaiseen Talvisirkus Play -näytökseen! Lippupaketin arvo on 96€.

Voit osallistua arvontaan kertomalla alla olevaan kommenttikenttään, oletko nähnyt jonkun aikaisempien vuosien Talvisirkuksista. Jos olet, niin minkä? Ja jos olet nähnyt useampiakin, mikä näistä on ollut kaikkein mieleenpainuvin?

Tanssiteatteri Hurjaruuth ottaa yhteyttä voittajaan sähköpostitse ja tekee lippuvarauksen hänen toivomaansa näytökseen. (Huom! Liput voi käyttää sellaisiin näytöksiin, joissa on vielä varaushetkellä tilaa.)

Onnea arvontaan! Ja ihan huikeita sirkushetkiä!

 

– Johanna

 

Talvisirkus Play soveltuu yli 3-vuotiaille. Lisätietoa esitysajoista, lippujen hinnoista, tekijöistä yms. löytyy osoitteesta www.hurjaruuth.fi/talvisirkus/.

 

Kaupallinen yhteistyö Tanssiteatteri Hurjaruuthin kanssa.

Kuvat: Joona Pettersson

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Talvisirkus Play

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

203 Comments

  1. Mira

   Meidän perheelle tämä olisi ensimmäinen Talvisirkus. Luulen,että lapsemme varsinkin hän,joka erityinen rakastaisi tätä kokemusta,joka aistilla❤

  2. Terhi Koskela

   Meidän perhe ei ole koskaan käynyt talvisirkuksessa. Lapseni rakastavat sirkusta, tanssia ja tietenkin hassuttelua. Tänne täytyy päästä! 😊

 1. Mia Alanen

  Ole nähnyt yhden, en muista minkäniminen. Sirkus oli taitavaa, liikunnallista ja paikoin jopa pelottavaa.

 2. Miia

  2014 ensimmäinen näkemäni Talvisirkus oli vaikuttavin. Sen jälkeen siitä on tullut joka vuotinen perinne lasten ja oman äidin kanssa.

 3. Suvilii

  En ole vielä nähnyt yhtäkään Talvisirkuksen esitystä. Veisin kuitenkin mielelläni kummipoikani ja hänen äitinsä katsomaan sirkusta.

 4. Uutta kokemusta vailla :)

  Olen kuullut Talvisirkuksesta, mutta en ole nähnyt. Tämä olisi kerrassaan kiva kokemus koko perheelle.

 5. Merja Mäentausta

  Hei. En ole nähnyt ko. teatterin yhtään TALVISIRKUS esitystä. Lapsenlapsiamme asuu mm. Espoossa. Sieltä pääsee kivasti katsomaan esitystä talvikelilläkin ja olisi tosi hieno juttu, jos mummo maalta onnistuisi voittamaan edes yhdelle lapsenlapsiperheelle liput.

 6. Laura Karlsson

  Se muutama vuosi sitten nähty, jossa joukupukki oli ihan pikkasen stressaantunut… ja lähti kiertämään maailmaa.

 7. Marjo

  Oi, olisi ihana nähdä ensimmäinen esitys ikinä. Täältä lähtisi ”kolmen sukupolven naiset” katsomaan esitystä.

 8. Kira

  Viime vuonna olimme erään yhdistyksen retken kautta katsomassa lasten Talvisirkuksen ”Muisti” -esitystä. Teki vaikutuksen! Olisi kiva päästä uudelleen 7v ja 4v lasten kanssa.

 9. Tanja

  En ole käynyt katsomassa talvisirkusta. Monesti on kyllä ollut mielessä. Jospa nyt onnistais lippupaketin muodossa:)

 10. Anastasiia Nikolenko

  En ole vielä nähnyt, mutta haluaisin kyllä nähdä ja niin myös mieheni! Ja varmasti saadaan pari pikku poikaakin innostumaan.

 11. Sanna Broman

  Olen nähnyt yhden esityksen vuosia sitten. Se oli hienosti toteutettu, mutta ehkä hiukan jännittävä ja juoni vaikeasti avautuva alle kouluikäisille katsojille. Olisi mukava päästä kokemaan talvisirkus uudelleen. ❄😊

 12. ERJA HÄRKÖNEN

  En ole valitettavasti vielä nähnyt ainuttakaan esitystä, mutta sitäkin enemmän kuullut ja vain kehuja. Elämyksen jakaisin lapsenlapsien kanssa..

 13. pimassou

  En ole nähnyt itse yhtään Talvisirkusta, mutta lapseni kävivät isänsä kanssa katsomassa viime vuoden näytöksen. Jospa meitä onnistaisi arvonnassa ja pääsisimme yhdessä katsomaan tänä vuonna yhdessä! 🙂

 14. Satu Kaartokallio

  Olen käynyt katsomassa Talvisirkusta muutamia kertoja ja aina on ilahduttanut. Päällimmäisenä mielessä on viime vuoden ”Avaruus”.

 15. Maria N.

  En ole vielä nähnyt yhtään Talvisirkusta, olisi mahtavaa päästä sirkusta harrastavan lapseni kanssa tänä vuonna!

 16. Elina Olki

  Itse en ole nähnyt yhtään Talvisirkusta. Lapseni ovat päässeet kerran isovanhempiensa kanssa ja koko perheemme rakastaa lahjaksi saamaamme Talvisirkus Sika -levyä todella paljon :). Olisi mahtavaa saada kokea tämä elämys yhdessä.

 17. Mervi

  Talvisirkus on ollut meille lähes traditio. Esityksistä on jäänyt mieleen monta hyvää ja koskettavaa yksittäistä numeroa, Teemoista mm Afrikka sen tunnelman vuoksi, mikä siitä välittyi.

 18. Katja

  2014 käytiin katsomassa, oli mahtava! Viime vuonna piti mennä kaveriperheen kanssa, mutta liput sopiville päiville olivat jo ehtineet mennä. Jospa tänä vuonna onnistaisi 🙂

 19. Kati

  Talvisirkus uni oli mielestäni hieno. Nyt olisi oma lapsi sen ikäinen, että hän voisi aloittaa talvisirkuslaisuuden.

 20. Johanna

  En ole nähnyt, lapseni varmasti ilahtuisivat. Tytöt 3v ja 8v. Varsinkin tanssia harrastavalle tokaluokkalaiselle olisi mahtava elämys.

 21. Jenni

  Viime vuonna kävimme perheen kanssa katsomassa. Esitys oli erittäin hyvä ja taidokas, jäi mieleen. Tänä vuonna täytyy päästä uudelleen, ehkä tästä tulee meille perinne.

 22. Heippa

  En ole nähnyt yhtäkään talvisirkusta vaikka suunnitelmissa on ollut. Yhtenä vuonna en saanut enää lippuja kun yritin ostaa. Olisipa hienoa nyt päästä näkemään show, lapsetkin tykkäisivät varmasti.

 23. Tiia

  En ole koskaan päässyt, monena vuonna kyllä haaveillut. Lippujen kova hinta on ollut osittain syynä, joten jään pitämään peukkuja, että arvonnassa tärppäisi! Pääsisimme koko perhe nauttimaan laadukkaasta esityksestä 🙂

 24. Sanna Sofia S.

  En ole ikinä käynyt Talvisirkuksessa. Esikoisemme on käynyt Talvisirkuksessa koulun kanssa ja on menossa tänäkin vuonna. Retki rahoitetaan vuosittain meidän vanhempien järjestämän myyjäistapahtuman tuotoilla. Tänä vuonna leivoin kasan puolukkapiirakoita ja olin siten mahdollistamassa koulun retkeä. 🙂 Olisipa mukavaa, jos esikoisemme lisäksi myös me muut (minä, mies ja 2 pikkusisarusta) pääsisimme nauttimaan tästä esityksestä, josta esikoinen luokkakavereineen on tykännyt kovasti!

 25. Kirsti

  Viimevuotinen talvisirkus oltiin katsomassa ja kokemus oli upea. 4-vuotiaan poikani kanssa olemme puhuneet, että haluamme tämänkin vuotisen talvisirkuksen.

 26. A

  En ole juuri talvisirkusta nähnyt, mutta kovasti haluaisin kaksi vanhinta 4 ja7v. Viedä tätä katsomaan! 😄

 27. Reetta

  Emme ole vielä koskaan käyneet katsomassa Talvisirkusta. Monta kertaa ollut kyllä mielessä. Olisipa ihana viedä lapset esitystä katsomaan!

 28. Jonna

  Mies on nähnyt yhden pari vuotta sitten, kun on töissä päiväkodissa ja sen jälkeen on halunnut viedä meidät kaikki katsomaan kun oli kuulemma niin ihana näytös. Nyt olisi oiva tilaisuus päästä koko perheen kanssa ❤

 29. Linda Tenhovuori

  Olemme nähneet yhden esityksen esikoiseni kanssa pari vuotta sitten. Tuttavani esiintyi silloisessa projektissa. Se oli kyllä todella upea kokemus! Kohtaus, jossa esiintyjät heittelivät toisiaan korkealla, kovaa vauhtia menevissä keinuissa, on erityisesti jäänyt tyttäreni mieleen! 🙂 Nyt tahtoisinkin viedä koko perheeni nauttimaan tästä kokemuksesta!

 30. Miia Raivio

  Hei! En ole nähnyt talvisirkusesitystä aikaisemmin, monena vuonna olemme haaveilleet – ja tänä vuonna toivon mukaan käynti toteutuu! Uskon esityksen kiinnostavan yhtä lailla nuorimmaista (5v) kuin isompiakin lapsiamme (12v).

 31. Sanna

  En ole nähnyt vielä yhtään esitystä, joten olisi jo hyvä aika korjaamaan tämä tilanne lasten kanssa! 🙂

 32. Outi Kaivola

  Nähty ainakin Talvisirkus Afrikka ja Uni. Afrikassa menoa ja elämä riemua, tähänasti paras, mitä ollaan nähty!

 33. Anne

  Lapset tähän asti vielä pieniä, joten ei olla vielä käyty. Mutta tänä vuonna haluttaisiin jo mennä.

 34. Satu Holmberg

  Ei olla koskaan käyty, mutta ois mahtava yllätys pojalle ja hänen kaverilleen ja äideille myös 😊 Harvemmin jää rahaa perus menojen jälkeen mihinkään teatteriin, sirkukseen tms.

 35. Tiina

  Olen nähnyt esitykset Uni, Matkalla ja ehkä jonkun kolmannenkin. Uni oli jäi parhaiten mieleen: huikeita temppuja, vatsanpohjaa kipristi, lavastus oli loistava ja unenomainen ja musiikki jäi pitkäksi aikaa mieleen.

 36. Marja

  Muisti ja sika on ainakin nähty ja molemmat taattua laatua! Ihana olisi taas päästä nauttimaan koko perheen kanssa esityksestä.

 37. Gabriela Mäkelä

  Olen nähnyt useamman Talvisirkus esityksen ja PORO ja SIKA on jäänyt parhaiten mieleen 💖

 38. Anu

  En ole nähnyt mutta todellakin haluaisin! Lähtisin poikaystäväni, hänen poikansa ja minun kummipoikani kanssa liikenteeseen. Meillä ei ole kauheasti varaa käydä tällaisissa jutuissa joten ainoastaan arvonnoiden kautta voisi lykästää.

 39. Petra Maja-Orelma

  Reissaava pukki oli kyllä hauska, mutta Uni sta kertova oli kaunis ja taitava❤️ Olisi ihanaa taas mennä!

 40. Anna Kurikka

  Vuosia sitten olen nähnyt pari Talvisirkusta, mutta nyt olisi kiva päästä uudelleen omien lasten kanssa.

 41. Sally

  En ole koskaan aikaisemmin ollut Talvisirkuksessa, mutta tänä vuonna haluan mennä sinne 3 v lapseni kanssa!

 42. Kirsi Hailikari

  Vuosia sitten olen käynyt Talvisirkuksessa. Lapsia on sen jälkeen syntynyt kolme lisää,joten meidän perheessä riittäisi innokasta yleisöä!

 43. Ada

  En ole käynyt, vaikka joka vuosi olen halunnut. Jotenkin liput jäävät aina ostamatta. Olisi kyllä mahtavaa!

 44. Anne-Mari Tölkkö

  En ole nähnyt talvisirkusta aiemmin. Tyttäreni on kerran käynyt katsomassa, muistaakseni joulukuussa 2013

 45. Kukka

  Ei olla aiemmin käyty Talvisirkuksessa. Tapahtuma vaikuttaa ihanalta, monena vuonna olen kiinnittänyt huomiota mainontaan. 4-vuotias temppuilijapoikamme olisi varmasti innoissaan 😍

 46. Kirsi solmela

  Ei olla käyty vielä koskaan.
  Varmasti 6 ja 12-vuotiaat ipanat tykkäisivät. 🤗👍👍😊

 47. Mia

  Olisi ihana yllätys lapsille. Kolmen lapsen kanssa ei aina ihan taloudellisestikaan päästä kaikkiin makeisiin paikkoihin, mihin haluaisimme mennä. Tämä olisi aivan mahtava kokemus, vaikka yhden lipun ostaisikin itse <3

 48. Mari

  Olen nähnyt, taisi olla neljä vuotta sitten! Lapsille jo puhuinkin että pitää tänä vuonna mennä koko perheen voimin.

 49. Mervi

  Olisi mahtavaa päästä katsomaan! Valitettavasti tällä yh-äidillä ei ole ollut mahdollisuutta vielä käydä.
  Lapset 7 ja 9 vuotiaat. Mukaan tulisi kummitäti, joka on ollut suurena apuna ❤

 50. Aino Jahkola

  En ole nähnyt, mutta poikani serkut ovat kehuneet kovasti 🙂 Poika juuri toivoi pääsevänsä sirkukseen

 51. laura ekwall

  En ole koskaan nähnyt Talvisirkusta. Lapset ovat käyneet dagiksen kanssa muutamana vuonna ja ovat kovasti tykänneet. Olisi hienoa joskus mennä itsekin.

 52. Johanna

  Kukaan perheestämme ei ole nähnyt talvisirkuksen esityksiä emmekä ole sirkuksessa ylipäätään käyty koskaan. Tämä olisi ainutlaatuinen elämys! 😍

 53. Liisa

  Vielä en ole nähnyt yhtäkään esitystä mutta paljon kehuja olen kuullut ja tänä vuonna pitäisi ehdottomasti päästä näkemään talvisirkus!

 54. Anne Lindström

  En ole nähnyr, mutta olen jo usean vuoden haaveillut perheeni kanssa pääseväni näkemään

 55. Terhi

  En ole vielä koskaan käynyt, mutta monesti kyllä suunnitellut. Kuulostaa ihan hurjan kiinnostavalta!

 56. Hanna

  Emme ole vielä nähneet, ihastelleet joka vuosi että ois niin kiva päästä näkemään. Valitettavasti lippujen hinta ollut esteenä siksi peukkumme ovat pystyssä, josko arpaonni kohdallemme osuisi :), Onnea kaikille mukana oleville 🙂

 57. Sami Pöyhönen

  Näimme vuoden 2016 version ja muistaakseni 3-5 kertaa vuosia sitten.
  Kaikki oli lasten mielestä hienoa niin, että haluavat aikuisena sirkukseen töihin.

 58. Heini

  En ole nähnyt vielä yhtäkään talvisirkusta, mutta olisi tosi kiva päästä tytön kanssa katselemaan 🙂

 59. Hanne

  Tämä olisi ensimmäinen kerta! Lapset nyt sopivassa iässä (4v. ja 6v.) ja vanhemmatkin melko skarppeina, joten peukut pystyssä 🙂

 60. Taina Rasi

  En ole nähnyt yhtään esitystä, mutta olen kuullut paljon hyvää ja toivoisinkin joskus pääseväni näytökseen.

 61. Annika Ruoranen

  Emme ole nähneet perheenä vielä yhtään Talvisirkusta! Viime vuonna heräsin liian myöhään lippujen kanssa. Olen kuullut kuitenkin pelkästään ylistäviä kommentteja.

 62. Kati

  Näin esityksen jokseenkin 10 vuotta sitten, ystäväni ja hänen kollegojensa seurassa. Akrobatia teki vaikutuksen. Nyt, 10 vuotta myöhemmin, haluaisin jakaa tämän kokemuksen poikieni 4v. ja 5 v. kanssa, joille sirkus temppuineen on tähän asti ollut vain haave, mutta pelimaailmat sitäkin tutumpia.

 63. Tuija Hurmalainen

  Piti jo ensimmäistä kertaa viedä lapsenlapset talvisirkukseen alku vuodesta, mutta näytökset olivat loppuunmyyty.
  Nyt olisi kiva näille naperoille järjestää yllätys ja itsekin mielenkiinnolla katsoa millaisen esityksen olette saaneet aikaan.

 64. Anu

  Olisi ensimmäinen kerta kun mentäision katsomaan! Olisi ihan loistavaa, jos nyt kävisi niin hyvä onni, että liput voitettaisiin. Paljon hyvää olen kuullut esityksistä.

 65. Sanna

  Olisipa hienoa tauon jälkeen päästä näkemään Hurjaruuthin Play-talvisirkus! Talvisirkuksista vaikuttui koko seurue isovanhemmasta nuorimpaan, noin kolmevuotiaaseen. Ja miljöö on ihana, Kaapelitehdas, ja lämpiö taianomaisuudessaan ja pullantuoksusussaan hurmaava!

 66. Mirva

  Olen töissä päiväkodissa ja yhden lapsiryhmän kanssa käynyt katsomassa Talvisirkuksen -90 luvun loppupuolella. Olisi upeaa päästä nyt omien lasten kanssa katsomaan esitystä 😍

 67. Laura

  Olimme viime vuonna ensimmäistä kertaa ja kokemus oli mahtava! Haaveena on luoda perheellemme tästä oma perinne juhlia vuoden vaihtumista Talvisirkuksessa.

 68. Johanna

  Olen nähnyt tyttäreni kanssa kolme talvisirkusta, Unen, Matkan ja Muistin. Uni oli ensimmäinen ja ehkä siksi jäänyt mieleen vaikuttavimpana. Tuntui, että oli jonkin aivan uuden ja erilaisen äärellä, ihmeellinen matka toden ja tarun sekaisessa maailmassa. Tyttäreni, ensimmäisellä kerralla 4v, oli aivan haltioissaan ja talvisirkus on hänestä parasta maailmassa. Nyt poikakin olisi jo tarpeeksi vanha lähtemään mukaan.

 69. Karoliina

  En ole nähnyt vielä yhtään näytöstä, mutta lapset kovasti toivovat pääsevänsä Talvisirkukseen ja tänä talvena on tarkoitus mennä.

 70. Heli

  Hei. Olimme viime vuonna töistä katsomassa esityksen ja ihastuin todella! Mahtavasti toteutettu ja esitetty! ❤ Haluaisin tänä vuonna viedä omat kolme lastani katsomaan esitystä!

 71. Jenni Lehtinen

  Kävimme lasten kanssa katsomassa Talvisirkus unen ja täytyy sanoa, että oli paras sirkus missä ollaan käyty. Olis mahtavaa päästä uudestaan ja yllättää poika näin mahtavalla synttärilahjalla! 🙂

 72. Mervi

  Vuodet vierähtää… Talvisirkus Uni ja Kosmos. Tytär nähnyt useampia, itse vain pari mahtavaa esitystä ja vuodesta toiseen yhtä mieluusti tullaan!

 73. Maria L

  En ole nähnyt, mutta kovasti on haaveissa päästä, kun kaverit ovat kehuneet viime vuosien esityksiä. Nyt ovat lapsetkin jo tarpeeksi isoja, että voisimme nauttia esityksestä koko perheen voimin.

 74. Zara

  En ole valitettavasti nähnyt aiempien vuosien esityksiä, mutta nyt olisi mahtavaa päästä koko perheen voimin ensimmäistä kertaa! Lapset varsinkin olisivat varmasti haltioissaan, toivottavasti onnistaisi! 🙂

 75. maiju pekkola

  En ole ikinä nähnyt yhtään esitystä. Olisi huippua viedä oma perhe katsomaan Talvisirkusta 🙂

 76. Tiina Järvinen

  En ole koskaan nähnyt talvisirkus tai muutakaan teidän esittämäänne näytelmää. Veisin vanhimmat lapseni mieluusti talvisirkusta katsomaan mikäli arpaonni suosii 😊

 77. Kukka

  Emme ole valitettavasti nähneet yhtäkään. Olisi aivan valloittavan ihanaa nähdä sellainen, meillä kun ei juurikaan ole rahaa käydä missään.

 78. Taija Nyrhinen

  Nähty perheen kanssa useampi mutta ehdottomasti paras on ollut Talvisirkus Matkalla. Talvisirkus on Poro oli ihan ensimmäinen kokemus oman pienen pojan kanssa vuonna 2007.

 79. Ljubov Baptiste

  Olimme perheen kanssa muutama vuosi sitten ja tykättiin paljon. Parempi kuin moni muu sirkus, arvostan monikulttuurisuutta ja monipuolisia esiintyjä.

 80. Susanna

  Olen kerran nähnyt kauan sitten yhden päiväkoti-/koululaisnäytöksen. En kyllä muista, mikä se oli, mutta tykkäsin kyllä 🙂

 81. Oili Pullinen

  Olemme koko perhe nähneet Talvisirkus unen ja siitä esityksestä intoutuneena kävimme myös seuraava vuonna katsomassa Talvisirkuksen esityksen (nimeä en tälle nyt muista). Koko perhe tykkäsi todella paljon. Toivonkin, että onnetar suosisi tänä vuonna 🙂

 82. AnskuH

  En ole aiemmin nähnyt yhtään esitystä, esikoiseni täyttää pian 2v joten nyt vasta olisi ajankohtaista tarjota hänelle tälläinen elämys ja ottaa mukaan 3v kummityttöni äitinsä kanssa.

 83. Tia Möller

  Ei olla vielä käyty – lapset olleet liian pieniä, mutta kovasti olen aina lukenut esityksestä ja toivonut, että päästäisiin katsomaan!

 84. Ilona Mooney

  Kuulostaa upealta esitykseltä! Emme ole vielä käyneet, olisi mukavaa tuoda lapset katsomaan esitystä!

 85. maria Saarinen

  2014 lähtien ja siitä tuli myös perheen perinne. Kaikki olleet hyviä. Jos pitää joku mainita, valitaan Matkalla.

 86. Hanna Maunuksela

  Vuosina 2015 ja 2016 olemme käyneet. Poika (tuolloin 3v. ja 4v.) tykkäsi niin paljon, ja myöskin me vanhemmat, että tultava on tänäkin vuonna. Ihanaa olisi liput voittaa!

 87. Aino Mäkinen

  En ole aikaisemmin päässyt näkemään yhtään näytöstä. Olisi aivan mahtavaa antaa lapsien isälle etukäteis isänpäivälahja ja lähteä kerrankin koko perheen voimin nauttimaan!

 88. Pinja

  Hei, lapseni on juuri siinä iässä, että haluaisin hänet viedä katsomaan tätä tämänvuotista esitystä. Olisimme tosi iloisia lippupaketista.

 89. Marianne Julkunen

  Ei olla nähty aiemmin. Nyt kun pienin, neljäs lapsemme ei ole enää ihan vauva, niin voisi mennä ainakin noiden isompien kanssa katsomaan ☺️

 90. äii+isi+2xlapset

  Voi, nyt vihdoin kyllä pitäisi tämäkin kokea – eli ensimmäistä kertaa menisimme…tai menemme 🙂

 91. Marianna

  Kummitäti vei lapset pari vuotta sitten Talvisirkukseen ja elämys oli niin hieno, että tällä kertaa haluaisin itse mukaan!

 92. Mari

  En ole käynyt aiemmin Talvisirkuksessa, mutta joka vuosi olen suunnitellut menoa sinne. 6 vuotias poitsu ja tytärpuoleni olisivat varmasti innoissaan vähän erilaisesta sirkuksesta. Olisi kiva päästä katsomaan ja nauttimaan!

 93. Katja

  Meidän perhe ei ole ollut koskaan talvisirkuksessa. Perinteenä on ollut vuosittain Sirkus Finlandia. Olisikin ihanaa, jos arpaonni suosisi ja pääsisimme tutustumaan ekaa kertaa talvisirkukseen!!

 94. Tiina

  Olen nähnyt Talvisirkus Unen. Kokemus oli hieno, ja poikani kiljui riemusta. Olisi ihanaa päästä uudelleen.

 95. Anne-Mari

  En ole nähnyt vielä yhtään Talvisirkusta! Nyt olisi hyvä hetki päästä katsomaan 🙂 Toivottavsti onnetar suosii!

 96. Riikka

  Olen nähnyt, mutta siitä on niin aikaa, etten muista kuin ihastuksen tunteen. Olisi mukava viedä nyt omat lapset esitykseen.

 97. Maarit

  Olen käynyt kummilapseni kanssa Talvisirkuksessa vuosina 2008 ja 2009, niistä toinen oli nimeltään muistaakseni Tuike. Nyt veisin sirkukseen omat lapseni.

 98. Piritta Somerkallio

  Siitä on liian monta vuotta, kun viimeksi sinne pääsin… Niin monta etten edes muista mitä esitykset ovat olleet! Mutta joka kerta ne ovat olleet aivan huikeita!

 99. Hamppe

  Olen nähnyt,mutten muista esityksen nimeä, se päättyi huimaan trampoliininumeroon. Uijui ku jännittää voitanko liput 🙂

 100. Katja Lehto

  Itse en ole päässyt Talvisirkusta kokemaan, vanhin tyttö oli kerran luokkansa kanssa. Ja siitä puhuttiin pitkään ja hartaasti. Nyt olisi mukava mennä, pääsisi nuorimmainen, esikoinen, minä ja isä ihmettelemään sirkuksen taikaa

 101. Sanna

  Ei olla vielä käyty. Nyt alkaa lapsilla olla sopivasti ikää ja kiinnostusta sirkukseen. Talvisirkukseen olisi hienoa päästä.

 102. taidekoti

  Suuren suuret kiitokset kaikille lippuarvontaan osallistuneille! Arvonta on nyt suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu asiasta sähköpostitse. Suuret onnittelut voittajalle ja ihanaa syksyn jatkoa kaikille! – Johanna

Vastaa