Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus on jokavuotinen hitti. Se on esitys, jonka laatuun voi luottaa. Se on koko perheen show, jossa eri taiteenlajit yhdistyvät lumoavaksi kokonaisuudeksi. Se on kansainvälisen tähtikaartin tarjoilema huippuelämys.

Tämänvuotinen Talvisirkus eli Talvisirkus Play vie katsojat nimensä mukaisesti pelimaailmaan, jossa leikitellään vapaudella ja säännöillä. Esityksen ensi-ilta on Helsingin Kaapelitehtaalla ensi viikon torstaina 9.11.2017, ja esitykset jatkuvat tammikuun puoleenväliin.

Vaikka Talvisirkuksen liput ovat perinteisesti menneet niin sanotusti kuumille kiville, sain ihanan kunnian arpoa Taidekodin lukijoiden keskuudessa liki sadan euron arvoisen perhelippupaketin (2 aikuista ja 2 lasta)! Arvontaohjeet löytyvät jutun lopusta, mutta tässä aluksi vähän fiilistelyä siitä, mitä on luvassa…

 

Talvisirkus Play

Yli 20 vuotta Talvisirkusta

Lähdetään siitä, että Hurjaruuthin Talvisirkuksella on jo yli 20-vuotinen historia. Ensimmäinen Talvisirkus esitettiin vuonna 1994, ja siitä lähtien se on kuulunut lukuisten perheiden jokatalviseen joulutraditioon. Ja esimerkiksi vuonna 2015 Talvisirkus Unen näki yli 30 000 katsojaa!

Itse asiassa koko ns. uusi sirkus saapui Suomeen pysyvästi juurikin Talvisirkuksen kautta. Kiitos tästä teatterinjohtaja Arja Petterssonille! Talvisirkus on mm. yksi maamme suurimmista sirkustaiteilijoiden työllistäjistä, ja se on herättänyt merkittävää kiinnostusta myös ulkomailla.

 

Odotettavissa jotain ainutlaatuisen hienoa?

En ole itse nähnyt vielä yhtäkään pätkää tämänvuotisesta Talvisirkuksesta, mutta viimevuotisen kokemuksen perusteella uskon, että odotettavissa on jälleen jotain poikkeuksellisen hienoa. Ja Hurjaruuthan on muutenkin hurmannut itseni jokaikinen kerta! (Ks. mm. juttuni Pikku Prinssistä, Piparkakkupojasta ja Flora & Faunasta.)

Myös Talvisirkus Playtä koskevat esittelytekstit ja -videot antavat vakuuttavan kuvan siitä, että nytkin on kyseessä sellainen esitys, jota ei missään nimessä kannata jättää näkemättä. Vai mitä itse sanot siitä mielikuvasta, joka välittyy seuraavasta?

 

Monipuolinen sukellus pelimaailmaan

Kaapelitehtaan Pannuhalli tulee täyttymään marraskuusta tammikuulle sirkuksesta, tanssista, videotaiteesta ja musiikista, ja odotettavissa on tuttuun Talvisirkus-tapaan mm. ihmeitä ja ilma-akrobatiaa!

Tämänvuotisen Talvisirkuksen visuaalisuuden kerrotaan ammentavan mm. videopeleistä. Esityksessä rikotaan sääntöjä ja lavalla tullaan näkemään kuulemma vaikka mitä: mm. breakdancea, pingviini ja seinille hyppiviä trampoliinitaiteilijoita.

Talvisirkus Play leikittelee peleihin ja palaamiseen kuuluvilla säännöillä ja niiden rikkomisella. Se uppoutuu siihen pelimaailman sisäiseen ristiriitaan, jossa säännöt ja vapaus kisailevat keskenään – ja luovat samalla kiinnostavaa vastakkainasettelua.

Esityksen ideoinnissa on kuunneltu myös lapsia. Päiväkotiryhmien ja koululuokkien kanssa on pohdittu mm. sitä, mitä teemme, kun pelaamme, mitä vapaus on ja mitä sillä tehdään.

 

Kansainvälinen kokoonpano

Talvisirkus Playn ohjaa sveitsiläinen Davide Giovanzana, joka vastasi myös loppuunmyydyille katsomoille esitetyn Talvisirkus Kosmoksen ohjauksesta vuonna 2013. (Katso Daviden haastattelu täältä.)

Esiintyjäjoukko koostuu niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin taiteilijoista, ja lavalla nähdään mm. yhdysvaltalaisia, englantilaisia ja australialaisia taidonnäytteitä. (Katso esiintyjien esittelyvideo täältä.) Livemusiikista vastaa Teho Majamäki, ja esityksen kutkuttavasta puvustuksesta saa pienen väläyksen katsomalla puvustaja Riitta Röpelisen haastattelun täältä.

Odotan itse malttamattomana, että pääsemme koko perheen voimin kokemaan tämän elämyksen – ja että saan kertoa siitä omat kokemuksemme täällä blogissa. Mutta tätä ennen on luvassa mahtava lippuarvonta!

 

LIPPUARVONTA (2 aikuista ja 2 lasta)

Jos haluat varmistaa paikkanne Talvisirkus Playssä, kannattaa liput tietysti ostaa pikimmiten.

Nyt ne on kuitenkin mahdollista myös voittaa ihan ilmaiseksi!!

Arvon tiistaina 7.11. klo 21.00 yhden perhelippupaketin, jolla 2 aikuista ja 2 lasta saavat ilmaisliput vapaavalintaiseen Talvisirkus Play -näytökseen! Lippupaketin arvo on 96€.

Voit osallistua arvontaan kertomalla alla olevaan kommenttikenttään, oletko nähnyt jonkun aikaisempien vuosien Talvisirkuksista. Jos olet, niin minkä? Ja jos olet nähnyt useampiakin, mikä näistä on ollut kaikkein mieleenpainuvin?

Tanssiteatteri Hurjaruuth ottaa yhteyttä voittajaan sähköpostitse ja tekee lippuvarauksen hänen toivomaansa näytökseen. (Huom! Liput voi käyttää sellaisiin näytöksiin, joissa on vielä varaushetkellä tilaa.)

Onnea arvontaan! Ja ihan huikeita sirkushetkiä!

 

– Johanna

 

Talvisirkus Play soveltuu yli 3-vuotiaille. Lisätietoa esitysajoista, lippujen hinnoista, tekijöistä yms. löytyy osoitteesta www.hurjaruuth.fi/talvisirkus/.

 

Kaupallinen yhteistyö Tanssiteatteri Hurjaruuthin kanssa.

Kuvat: Joona Pettersson

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Talvisirkus Play
Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

Written by taidekoti

203 Comments

Sonja

En ole nähnyt aikaisemmin yhtäkään Talvisirkusta. Olisi aivan mahtavaa päästä näkemään!!

Reply
Aino Heikkilä

En ole nähnyt yhtään ja varmasti olisin vakiasiakas ensimmäisen nähtyämme 😊

Reply
Mira

Meidän perheelle tämä olisi ensimmäinen Talvisirkus. Luulen,että lapsemme varsinkin hän,joka erityinen rakastaisi tätä kokemusta,joka aistilla❤

Reply
Terhi Koskela

Meidän perhe ei ole koskaan käynyt talvisirkuksessa. Lapseni rakastavat sirkusta, tanssia ja tietenkin hassuttelua. Tänne täytyy päästä! 😊

Reply
Mia Alanen

Ole nähnyt yhden, en muista minkäniminen. Sirkus oli taitavaa, liikunnallista ja paikoin jopa pelottavaa.

Reply
Miia

2014 ensimmäinen näkemäni Talvisirkus oli vaikuttavin. Sen jälkeen siitä on tullut joka vuotinen perinne lasten ja oman äidin kanssa.

Reply
Titta De Simone

En ole nähnyt yhtäkään! Menisin mielelläni miehen ja kahden poikani 4v ja 12 v kanssa!

Reply
Suvilii

En ole vielä nähnyt yhtäkään Talvisirkuksen esitystä. Veisin kuitenkin mielelläni kummipoikani ja hänen äitinsä katsomaan sirkusta.

Reply
Uutta kokemusta vailla :)

Olen kuullut Talvisirkuksesta, mutta en ole nähnyt. Tämä olisi kerrassaan kiva kokemus koko perheelle.

Reply
Anne Birschin

En ole koskaan nähnyt Talvisirkusta ja mielellään menisin sinne lastenlasten kanssa.

Reply
Merja Mäentausta

Hei. En ole nähnyt ko. teatterin yhtään TALVISIRKUS esitystä. Lapsenlapsiamme asuu mm. Espoossa. Sieltä pääsee kivasti katsomaan esitystä talvikelilläkin ja olisi tosi hieno juttu, jos mummo maalta onnistuisi voittamaan edes yhdelle lapsenlapsiperheelle liput.

Reply
nelliina

Talvisirkus on itselleni ihan vieras juttu. Sun blogista saan kivoja vinkkejä. Mukaan arvontaan.

Reply
Laura Karlsson

Se muutama vuosi sitten nähty, jossa joukupukki oli ihan pikkasen stressaantunut… ja lähti kiertämään maailmaa.

Reply
Marjo

Oi, olisi ihana nähdä ensimmäinen esitys ikinä. Täältä lähtisi ”kolmen sukupolven naiset” katsomaan esitystä.

Reply
Saila Jantunen

Emme ole nähneet talvisirkusta aikaisemmin, olisihan mahtava päästä kokemaan tuo.

Reply
Kira

Viime vuonna olimme erään yhdistyksen retken kautta katsomassa lasten Talvisirkuksen ”Muisti” -esitystä. Teki vaikutuksen! Olisi kiva päästä uudelleen 7v ja 4v lasten kanssa.

Reply
Tanja

En ole käynyt katsomassa talvisirkusta. Monesti on kyllä ollut mielessä. Jospa nyt onnistais lippupaketin muodossa:)

Reply
Anastasiia Nikolenko

En ole vielä nähnyt, mutta haluaisin kyllä nähdä ja niin myös mieheni! Ja varmasti saadaan pari pikku poikaakin innostumaan.

Reply
Sanna Broman

Olen nähnyt yhden esityksen vuosia sitten. Se oli hienosti toteutettu, mutta ehkä hiukan jännittävä ja juoni vaikeasti avautuva alle kouluikäisille katsojille. Olisi mukava päästä kokemaan talvisirkus uudelleen. ❄😊

Reply
ERJA HÄRKÖNEN

En ole valitettavasti vielä nähnyt ainuttakaan esitystä, mutta sitäkin enemmän kuullut ja vain kehuja. Elämyksen jakaisin lapsenlapsien kanssa..

Reply
pimassou

En ole nähnyt itse yhtään Talvisirkusta, mutta lapseni kävivät isänsä kanssa katsomassa viime vuoden näytöksen. Jospa meitä onnistaisi arvonnassa ja pääsisimme yhdessä katsomaan tänä vuonna yhdessä! 🙂

Reply
Satu Kaartokallio

Olen käynyt katsomassa Talvisirkusta muutamia kertoja ja aina on ilahduttanut. Päällimmäisenä mielessä on viime vuoden ”Avaruus”.

Reply
Maria N.

En ole vielä nähnyt yhtään Talvisirkusta, olisi mahtavaa päästä sirkusta harrastavan lapseni kanssa tänä vuonna!

Reply
Elina Olki

Itse en ole nähnyt yhtään Talvisirkusta. Lapseni ovat päässeet kerran isovanhempiensa kanssa ja koko perheemme rakastaa lahjaksi saamaamme Talvisirkus Sika -levyä todella paljon :). Olisi mahtavaa saada kokea tämä elämys yhdessä.

Reply
Mervi

Talvisirkus on ollut meille lähes traditio. Esityksistä on jäänyt mieleen monta hyvää ja koskettavaa yksittäistä numeroa, Teemoista mm Afrikka sen tunnelman vuoksi, mikä siitä välittyi.

Reply
Katja

2014 käytiin katsomassa, oli mahtava! Viime vuonna piti mennä kaveriperheen kanssa, mutta liput sopiville päiville olivat jo ehtineet mennä. Jospa tänä vuonna onnistaisi 🙂

Reply
Silja

Oi, tämä olisi varmasti upea kokemus, niin aikuisille kun 4 vuotiaallekkin. Tämä olisi ensi kerta talvisirkusta.

Reply
Kati

Talvisirkus uni oli mielestäni hieno. Nyt olisi oma lapsi sen ikäinen, että hän voisi aloittaa talvisirkuslaisuuden.

Reply
Johanna

En ole nähnyt, lapseni varmasti ilahtuisivat. Tytöt 3v ja 8v. Varsinkin tanssia harrastavalle tokaluokkalaiselle olisi mahtava elämys.

Reply
Leena Tuominen

Ei olla koskaan käyty, mutta ihana olisi perhe viedä tänävuonna näytöstä katsomaan!

Reply
Jenni

Viime vuonna kävimme perheen kanssa katsomassa. Esitys oli erittäin hyvä ja taidokas, jäi mieleen. Tänä vuonna täytyy päästä uudelleen, ehkä tästä tulee meille perinne.

Reply
Heippa

En ole nähnyt yhtäkään talvisirkusta vaikka suunnitelmissa on ollut. Yhtenä vuonna en saanut enää lippuja kun yritin ostaa. Olisipa hienoa nyt päästä näkemään show, lapsetkin tykkäisivät varmasti.

Reply
Tiia

En ole koskaan päässyt, monena vuonna kyllä haaveillut. Lippujen kova hinta on ollut osittain syynä, joten jään pitämään peukkuja, että arvonnassa tärppäisi! Pääsisimme koko perhe nauttimaan laadukkaasta esityksestä 🙂

Reply
Sanna Sofia S.

En ole ikinä käynyt Talvisirkuksessa. Esikoisemme on käynyt Talvisirkuksessa koulun kanssa ja on menossa tänäkin vuonna. Retki rahoitetaan vuosittain meidän vanhempien järjestämän myyjäistapahtuman tuotoilla. Tänä vuonna leivoin kasan puolukkapiirakoita ja olin siten mahdollistamassa koulun retkeä. 🙂 Olisipa mukavaa, jos esikoisemme lisäksi myös me muut (minä, mies ja 2 pikkusisarusta) pääsisimme nauttimaan tästä esityksestä, josta esikoinen luokkakavereineen on tykännyt kovasti!

Reply
Kirsti

Viimevuotinen talvisirkus oltiin katsomassa ja kokemus oli upea. 4-vuotiaan poikani kanssa olemme puhuneet, että haluamme tämänkin vuotisen talvisirkuksen.

Reply
A

En ole juuri talvisirkusta nähnyt, mutta kovasti haluaisin kaksi vanhinta 4 ja7v. Viedä tätä katsomaan! 😄

Reply
Reetta

Emme ole vielä koskaan käyneet katsomassa Talvisirkusta. Monta kertaa ollut kyllä mielessä. Olisipa ihana viedä lapset esitystä katsomaan!

Reply
Jonna

Mies on nähnyt yhden pari vuotta sitten, kun on töissä päiväkodissa ja sen jälkeen on halunnut viedä meidät kaikki katsomaan kun oli kuulemma niin ihana näytös. Nyt olisi oiva tilaisuus päästä koko perheen kanssa ❤

Reply
Linda Tenhovuori

Olemme nähneet yhden esityksen esikoiseni kanssa pari vuotta sitten. Tuttavani esiintyi silloisessa projektissa. Se oli kyllä todella upea kokemus! Kohtaus, jossa esiintyjät heittelivät toisiaan korkealla, kovaa vauhtia menevissä keinuissa, on erityisesti jäänyt tyttäreni mieleen! 🙂 Nyt tahtoisinkin viedä koko perheeni nauttimaan tästä kokemuksesta!

Reply
Miia Raivio

Hei! En ole nähnyt talvisirkusesitystä aikaisemmin, monena vuonna olemme haaveilleet – ja tänä vuonna toivon mukaan käynti toteutuu! Uskon esityksen kiinnostavan yhtä lailla nuorimmaista (5v) kuin isompiakin lapsiamme (12v).

Reply
Sanna

En ole nähnyt vielä yhtään esitystä, joten olisi jo hyvä aika korjaamaan tämä tilanne lasten kanssa! 🙂

Reply
Outi Kaivola

Nähty ainakin Talvisirkus Afrikka ja Uni. Afrikassa menoa ja elämä riemua, tähänasti paras, mitä ollaan nähty!

Reply
Anne

Lapset tähän asti vielä pieniä, joten ei olla vielä käyty. Mutta tänä vuonna haluttaisiin jo mennä.

Reply
Satu Holmberg

Ei olla koskaan käyty, mutta ois mahtava yllätys pojalle ja hänen kaverilleen ja äideille myös 😊 Harvemmin jää rahaa perus menojen jälkeen mihinkään teatteriin, sirkukseen tms.

Reply
Tiina

Olen nähnyt esitykset Uni, Matkalla ja ehkä jonkun kolmannenkin. Uni oli jäi parhaiten mieleen: huikeita temppuja, vatsanpohjaa kipristi, lavastus oli loistava ja unenomainen ja musiikki jäi pitkäksi aikaa mieleen.

Reply
Marja

Muisti ja sika on ainakin nähty ja molemmat taattua laatua! Ihana olisi taas päästä nauttimaan koko perheen kanssa esityksestä.

Reply
Gabriela Mäkelä

Olen nähnyt useamman Talvisirkus esityksen ja PORO ja SIKA on jäänyt parhaiten mieleen 💖

Reply
Anu

En ole nähnyt mutta todellakin haluaisin! Lähtisin poikaystäväni, hänen poikansa ja minun kummipoikani kanssa liikenteeseen. Meillä ei ole kauheasti varaa käydä tällaisissa jutuissa joten ainoastaan arvonnoiden kautta voisi lykästää.

Reply
Petra Maja-Orelma

Reissaava pukki oli kyllä hauska, mutta Uni sta kertova oli kaunis ja taitava❤️ Olisi ihanaa taas mennä!

Reply
Heidi

En ole nähnyt aiemmin, olisi mukava päästä näkemään. Mukaan lähtisi koko perhe 🙂

Reply
Tarja

Olen nähnyt Talvisirkuksen muistaakseni vuonna -99. Nyt olisi hyvä aika virkistää muistoja 🙂

Reply
Anna Kurikka

Vuosia sitten olen nähnyt pari Talvisirkusta, mutta nyt olisi kiva päästä uudelleen omien lasten kanssa.

Reply
Sally

En ole koskaan aikaisemmin ollut Talvisirkuksessa, mutta tänä vuonna haluan mennä sinne 3 v lapseni kanssa!

Reply
Kirsi Hailikari

Vuosia sitten olen käynyt Talvisirkuksessa. Lapsia on sen jälkeen syntynyt kolme lisää,joten meidän perheessä riittäisi innokasta yleisöä!

Reply
Tytti

En ole koskaan aiemmin käynyt. Olisi mahtavaa tuoda 4-vuotias tyttäreni katsomaan tätä! 🙂

Reply
Ada

En ole käynyt, vaikka joka vuosi olen halunnut. Jotenkin liput jäävät aina ostamatta. Olisi kyllä mahtavaa!

Reply
Anne-Mari Tölkkö

En ole nähnyt talvisirkusta aiemmin. Tyttäreni on kerran käynyt katsomassa, muistaakseni joulukuussa 2013

Reply
Kukka

Ei olla aiemmin käyty Talvisirkuksessa. Tapahtuma vaikuttaa ihanalta, monena vuonna olen kiinnittänyt huomiota mainontaan. 4-vuotias temppuilijapoikamme olisi varmasti innoissaan 😍

Reply
Minna

Itse en ole vielä ikinä päässyt, lapset ovat retkeilleet Talvisirkukseen eskarivuosinaan.

Reply
Kirsi solmela

Ei olla käyty vielä koskaan.
Varmasti 6 ja 12-vuotiaat ipanat tykkäisivät. 🤗👍👍😊

Reply
Mia Selander

En ole päässyt, viime vuonna yritimme, mutta liput oli menneet. Olisi huippu päästä!

Reply
Erika

Ei olla oltu vielä, koska poika on vasta nyt sopivan ikäinen ja jaksaa rauhoittua katsomaan.

Reply
Mia

Olisi ihana yllätys lapsille. Kolmen lapsen kanssa ei aina ihan taloudellisestikaan päästä kaikkiin makeisiin paikkoihin, mihin haluaisimme mennä. Tämä olisi aivan mahtava kokemus, vaikka yhden lipun ostaisikin itse <3

Reply
Mari

Olen nähnyt, taisi olla neljä vuotta sitten! Lapsille jo puhuinkin että pitää tänä vuonna mennä koko perheen voimin.

Reply
Mervi

Olisi mahtavaa päästä katsomaan! Valitettavasti tällä yh-äidillä ei ole ollut mahdollisuutta vielä käydä.
Lapset 7 ja 9 vuotiaat. Mukaan tulisi kummitäti, joka on ollut suurena apuna ❤

Reply
Mari

Olen nähnyt muutama vuosi sitten, nimeä en muista mutta oli huikea esitys lapsetkin nauttivat siitä.

Reply
Aino Jahkola

En ole nähnyt, mutta poikani serkut ovat kehuneet kovasti 🙂 Poika juuri toivoi pääsevänsä sirkukseen

Reply
Sanna Magyarosi

En ole nähnyt yhtään. Viime vuonna oli tarkoitus mennä, mutta ei saatu enää lippuja.

Reply
Leena Peuraniemi

Olen nähnyt viisi viimeisintä. Talvisirkus Uni on ollut paras tähän astisista.

Reply
laura ekwall

En ole koskaan nähnyt Talvisirkusta. Lapset ovat käyneet dagiksen kanssa muutamana vuonna ja ovat kovasti tykänneet. Olisi hienoa joskus mennä itsekin.

Reply
Johanna

Kukaan perheestämme ei ole nähnyt talvisirkuksen esityksiä emmekä ole sirkuksessa ylipäätään käyty koskaan. Tämä olisi ainutlaatuinen elämys! 😍

Reply
Liisa

Vielä en ole nähnyt yhtäkään esitystä mutta paljon kehuja olen kuullut ja tänä vuonna pitäisi ehdottomasti päästä näkemään talvisirkus!

Reply
Anne Lindström

En ole nähnyr, mutta olen jo usean vuoden haaveillut perheeni kanssa pääseväni näkemään

Reply
Terhi

En ole vielä koskaan käynyt, mutta monesti kyllä suunnitellut. Kuulostaa ihan hurjan kiinnostavalta!

Reply
Hanna

Emme ole vielä nähneet, ihastelleet joka vuosi että ois niin kiva päästä näkemään. Valitettavasti lippujen hinta ollut esteenä siksi peukkumme ovat pystyssä, josko arpaonni kohdallemme osuisi :), Onnea kaikille mukana oleville 🙂

Reply
Sami Pöyhönen

Näimme vuoden 2016 version ja muistaakseni 3-5 kertaa vuosia sitten.
Kaikki oli lasten mielestä hienoa niin, että haluavat aikuisena sirkukseen töihin.

Reply
Jenni

Vielä koskaan en ole talvisirkusta nähnyt. Olisi ihana nähdä, veisin teinipoikani sitä katsomaan.

Reply
Heini

En ole nähnyt vielä yhtäkään talvisirkusta, mutta olisi tosi kiva päästä tytön kanssa katselemaan 🙂

Reply
Hanne

Tämä olisi ensimmäinen kerta! Lapset nyt sopivassa iässä (4v. ja 6v.) ja vanhemmatkin melko skarppeina, joten peukut pystyssä 🙂

Reply
Taina Rasi

En ole nähnyt yhtään esitystä, mutta olen kuullut paljon hyvää ja toivoisinkin joskus pääseväni näytökseen.

Reply
Annika Ruoranen

Emme ole nähneet perheenä vielä yhtään Talvisirkusta! Viime vuonna heräsin liian myöhään lippujen kanssa. Olen kuullut kuitenkin pelkästään ylistäviä kommentteja.

Reply
Kati

Näin esityksen jokseenkin 10 vuotta sitten, ystäväni ja hänen kollegojensa seurassa. Akrobatia teki vaikutuksen. Nyt, 10 vuotta myöhemmin, haluaisin jakaa tämän kokemuksen poikieni 4v. ja 5 v. kanssa, joille sirkus temppuineen on tähän asti ollut vain haave, mutta pelimaailmat sitäkin tutumpia.

Reply
Tuija Hurmalainen

Piti jo ensimmäistä kertaa viedä lapsenlapset talvisirkukseen alku vuodesta, mutta näytökset olivat loppuunmyyty.
Nyt olisi kiva näille naperoille järjestää yllätys ja itsekin mielenkiinnolla katsoa millaisen esityksen olette saaneet aikaan.

Reply
Anu

Olisi ensimmäinen kerta kun mentäision katsomaan! Olisi ihan loistavaa, jos nyt kävisi niin hyvä onni, että liput voitettaisiin. Paljon hyvää olen kuullut esityksistä.

Reply
Sanna

Olisipa hienoa tauon jälkeen päästä näkemään Hurjaruuthin Play-talvisirkus! Talvisirkuksista vaikuttui koko seurue isovanhemmasta nuorimpaan, noin kolmevuotiaaseen. Ja miljöö on ihana, Kaapelitehdas, ja lämpiö taianomaisuudessaan ja pullantuoksusussaan hurmaava!

Reply
Mirva

Olen töissä päiväkodissa ja yhden lapsiryhmän kanssa käynyt katsomassa Talvisirkuksen -90 luvun loppupuolella. Olisi upeaa päästä nyt omien lasten kanssa katsomaan esitystä 😍

Reply
Laura

Olimme viime vuonna ensimmäistä kertaa ja kokemus oli mahtava! Haaveena on luoda perheellemme tästä oma perinne juhlia vuoden vaihtumista Talvisirkuksessa.

Reply
Johanna

Olen nähnyt tyttäreni kanssa kolme talvisirkusta, Unen, Matkan ja Muistin. Uni oli ensimmäinen ja ehkä siksi jäänyt mieleen vaikuttavimpana. Tuntui, että oli jonkin aivan uuden ja erilaisen äärellä, ihmeellinen matka toden ja tarun sekaisessa maailmassa. Tyttäreni, ensimmäisellä kerralla 4v, oli aivan haltioissaan ja talvisirkus on hänestä parasta maailmassa. Nyt poikakin olisi jo tarpeeksi vanha lähtemään mukaan.

Reply
Karoliina

En ole nähnyt vielä yhtään näytöstä, mutta lapset kovasti toivovat pääsevänsä Talvisirkukseen ja tänä talvena on tarkoitus mennä.

Reply
Heli

Hei. Olimme viime vuonna töistä katsomassa esityksen ja ihastuin todella! Mahtavasti toteutettu ja esitetty! ❤ Haluaisin tänä vuonna viedä omat kolme lastani katsomaan esitystä!

Reply
Jenni Lehtinen

Kävimme lasten kanssa katsomassa Talvisirkus unen ja täytyy sanoa, että oli paras sirkus missä ollaan käyty. Olis mahtavaa päästä uudestaan ja yllättää poika näin mahtavalla synttärilahjalla! 🙂

Reply
Mervi

Vuodet vierähtää… Talvisirkus Uni ja Kosmos. Tytär nähnyt useampia, itse vain pari mahtavaa esitystä ja vuodesta toiseen yhtä mieluusti tullaan!

Reply
Maria L

En ole nähnyt, mutta kovasti on haaveissa päästä, kun kaverit ovat kehuneet viime vuosien esityksiä. Nyt ovat lapsetkin jo tarpeeksi isoja, että voisimme nauttia esityksestä koko perheen voimin.

Reply
Zara

En ole valitettavasti nähnyt aiempien vuosien esityksiä, mutta nyt olisi mahtavaa päästä koko perheen voimin ensimmäistä kertaa! Lapset varsinkin olisivat varmasti haltioissaan, toivottavasti onnistaisi! 🙂

Reply
Aino

Oi olisi ihanaa! En ole nähnyt yhtään näytöstä. Nyt olisi lapsetkin juuri sopivan ikäisiä. 🙂

Reply
maiju pekkola

En ole ikinä nähnyt yhtään esitystä. Olisi huippua viedä oma perhe katsomaan Talvisirkusta 🙂

Reply
Tiina Järvinen

En ole koskaan nähnyt talvisirkus tai muutakaan teidän esittämäänne näytelmää. Veisin vanhimmat lapseni mieluusti talvisirkusta katsomaan mikäli arpaonni suosii 😊

Reply
Kukka

Emme ole valitettavasti nähneet yhtäkään. Olisi aivan valloittavan ihanaa nähdä sellainen, meillä kun ei juurikaan ole rahaa käydä missään.

Reply
Taija Nyrhinen

Nähty perheen kanssa useampi mutta ehdottomasti paras on ollut Talvisirkus Matkalla. Talvisirkus on Poro oli ihan ensimmäinen kokemus oman pienen pojan kanssa vuonna 2007.

Reply
Ljubov Baptiste

Olimme perheen kanssa muutama vuosi sitten ja tykättiin paljon. Parempi kuin moni muu sirkus, arvostan monikulttuurisuutta ja monipuolisia esiintyjä.

Reply
Susanna

Olen kerran nähnyt kauan sitten yhden päiväkoti-/koululaisnäytöksen. En kyllä muista, mikä se oli, mutta tykkäsin kyllä 🙂

Reply
Oili Pullinen

Olemme koko perhe nähneet Talvisirkus unen ja siitä esityksestä intoutuneena kävimme myös seuraava vuonna katsomassa Talvisirkuksen esityksen (nimeä en tälle nyt muista). Koko perhe tykkäsi todella paljon. Toivonkin, että onnetar suosisi tänä vuonna 🙂

Reply
AnskuH

En ole aiemmin nähnyt yhtään esitystä, esikoiseni täyttää pian 2v joten nyt vasta olisi ajankohtaista tarjota hänelle tälläinen elämys ja ottaa mukaan 3v kummityttöni äitinsä kanssa.

Reply
Tia Möller

Ei olla vielä käyty – lapset olleet liian pieniä, mutta kovasti olen aina lukenut esityksestä ja toivonut, että päästäisiin katsomaan!

Reply
Ilona Mooney

Kuulostaa upealta esitykseltä! Emme ole vielä käyneet, olisi mukavaa tuoda lapset katsomaan esitystä!

Reply
maria Saarinen

2014 lähtien ja siitä tuli myös perheen perinne. Kaikki olleet hyviä. Jos pitää joku mainita, valitaan Matkalla.

Reply
Hanna Maunuksela

Vuosina 2015 ja 2016 olemme käyneet. Poika (tuolloin 3v. ja 4v.) tykkäsi niin paljon, ja myöskin me vanhemmat, että tultava on tänäkin vuonna. Ihanaa olisi liput voittaa!

Reply
Aino Mäkinen

En ole aikaisemmin päässyt näkemään yhtään näytöstä. Olisi aivan mahtavaa antaa lapsien isälle etukäteis isänpäivälahja ja lähteä kerrankin koko perheen voimin nauttimaan!

Reply
Pinja

Hei, lapseni on juuri siinä iässä, että haluaisin hänet viedä katsomaan tätä tämänvuotista esitystä. Olisimme tosi iloisia lippupaketista.

Reply
Marianne Julkunen

Ei olla nähty aiemmin. Nyt kun pienin, neljäs lapsemme ei ole enää ihan vauva, niin voisi mennä ainakin noiden isompien kanssa katsomaan ☺️

Reply
äii+isi+2xlapset

Voi, nyt vihdoin kyllä pitäisi tämäkin kokea – eli ensimmäistä kertaa menisimme…tai menemme 🙂

Reply
Marianna

Kummitäti vei lapset pari vuotta sitten Talvisirkukseen ja elämys oli niin hieno, että tällä kertaa haluaisin itse mukaan!

Reply
Anu

En ole nähnyt vielä yhtään talvisirkusta, joten nyt toivon tämän kokevani perheeni kanssa.

Reply
Mari

En ole käynyt aiemmin Talvisirkuksessa, mutta joka vuosi olen suunnitellut menoa sinne. 6 vuotias poitsu ja tytärpuoleni olisivat varmasti innoissaan vähän erilaisesta sirkuksesta. Olisi kiva päästä katsomaan ja nauttimaan!

Reply
AnnaMm

En ole käynyt katsomassa talvisirkusta. Olisi ihanaa päästä katsomaan tätä lasten kanssa.

Reply
Minttu

Olemme nähneet esityksenne pari vuotta sitten, ja se oli huippu. Mieluusti tulisimme taas!

Reply
Katja

Meidän perhe ei ole ollut koskaan talvisirkuksessa. Perinteenä on ollut vuosittain Sirkus Finlandia. Olisikin ihanaa, jos arpaonni suosisi ja pääsisimme tutustumaan ekaa kertaa talvisirkukseen!!

Reply
Tiina

Olen nähnyt Talvisirkus Unen. Kokemus oli hieno, ja poikani kiljui riemusta. Olisi ihanaa päästä uudelleen.

Reply
Mimmi

Olen nähnyt pari kappaletta ennen omia lapsia ja nyt ajattelin men jokatapauksessa lasten kanssa

Reply
Anne-Mari

En ole nähnyt vielä yhtään Talvisirkusta! Nyt olisi hyvä hetki päästä katsomaan 🙂 Toivottavsti onnetar suosii!

Reply
Riikka

Olen nähnyt, mutta siitä on niin aikaa, etten muista kuin ihastuksen tunteen. Olisi mukava viedä nyt omat lapset esitykseen.

Reply
Maarit

Olen käynyt kummilapseni kanssa Talvisirkuksessa vuosina 2008 ja 2009, niistä toinen oli nimeltään muistaakseni Tuike. Nyt veisin sirkukseen omat lapseni.

Reply
Piritta Somerkallio

Siitä on liian monta vuotta, kun viimeksi sinne pääsin… Niin monta etten edes muista mitä esitykset ovat olleet! Mutta joka kerta ne ovat olleet aivan huikeita!

Reply
Hamppe

Olen nähnyt,mutten muista esityksen nimeä, se päättyi huimaan trampoliininumeroon. Uijui ku jännittää voitanko liput 🙂

Reply
Katja Lehto

Itse en ole päässyt Talvisirkusta kokemaan, vanhin tyttö oli kerran luokkansa kanssa. Ja siitä puhuttiin pitkään ja hartaasti. Nyt olisi mukava mennä, pääsisi nuorimmainen, esikoinen, minä ja isä ihmettelemään sirkuksen taikaa

Reply
Sanna

Ei olla vielä käyty. Nyt alkaa lapsilla olla sopivasti ikää ja kiinnostusta sirkukseen. Talvisirkukseen olisi hienoa päästä.

Reply
taidekoti

Suuren suuret kiitokset kaikille lippuarvontaan osallistuneille! Arvonta on nyt suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu asiasta sähköpostitse. Suuret onnittelut voittajalle ja ihanaa syksyn jatkoa kaikille! – Johanna

Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *