Suuret kiitokset

Yli 1000 FB-tykkääjää! Kiitos! Ihanaa! Tästä ilolla eteen päin!

Taidekodin Facebook-sivuilla ovat tällä viikolla ylittyneet 1000 tykkääjän ja seuraajan rajat. Kiitos, että olet mukana! Kiitos! Kiitos! Kiitos!

 

1000

 

On valtavan ihanaa, että lasten taide-elämyksiin keskittynyt blogini tavoittaa kuukausittain jo useita tuhansia lukijoita. On hurjan ihanaa, että vinkkieni kautta yhä useammat lapset saavat kokea iloa ja toteuttaa luovuuttaan.

On myös superihanaa ja palkitsevaa nähdä seuraajamäärieni kasvavan myös sosiaalisen median puolella.

Kiitos, jos seuraat Taidekotia Facebookissa!

Kiitos, jos seuraat Taidekotia Instagramissa!

Kiitos, jos seuraat Taidekotia Twitterissä!

Kiitos, jos seuraat Taidekotia Bloglovinissa!

Kiitos, jos seuraat Taidekotia Blogit.fi-sivustolla!

 

Kiitos

Kiitos, että kerrot mielipiteesi!

Olen otettu jokaisesta tykkäyksestä, jokaisesta kommentista ja jokaisesta jaosta. Ne kertovat, että tätä blogia kannattaa ylläpitää. Ethän siis epäröi jatkossakaan kertoa, jos joku juttuni on ilahduttanut sinua tai lapsiasi! Ja kerrothan myös, jos Taidekodissa on jotain, jota toivoisit muutettavan.

Julkaisin joulukuussa Facebookissa kyselyn, jossa tiedustelin mielipiteitä Taidekodista. Kiitos tuhannesti jokaiselle vastaajalle! Tavoitteenani on tarjota blogini lukijoille parasta mahdollista sisältöä ja juuri niitä vinkkejä, joita sinä ja muut lukijani koette hyödyllisiksi. Saamani palautteen perusteella tiedän, mihin suuntaan tätä blogia kannattaa kehittää.

Sain kyselyyn useita ihania vastauksia, joissa minua kannustettiin jatkamaan samaan malliin. Kiitos! Mukana oli myös hyviä kehitysideoita. Kiitos! Pyrin toteuttamaan näitä toiveita mahdollisuuksieni ja resurssieni mukaan.

Kyselyyn voi yhä käydä vastaamassa osoitteessa http://taidekoti.com/kysely2016. Suuret kiitokset avustasi!

 

Suuret kiitokset

Entistä monipuolisempaa sisältöä

Tähän mennessä saamani palautteen (ja toki myös omien intressieni) perusteella olen päättänyt jatkossakin tarjota lukijoilleni joka viikko vähintään yhden taide-/askarteluidean.

Tämän lisäksi esittelen edelleen lasten kulttuurikokemuksia mm. teatteri-, näyttely- ja kirjavinkkien kautta. Nämä olen suunnitellut yhdistäväni uudeksi, aikaisempaa laajemmaksi Kulttuurikokemuksia-kategoriaksi.

Lisäksi ajatuksissani on erotella ja lanseerata tulevan kevään aikana myös muita kulttuuriin ja estetiikkaan liittyviä kategorioita.

 

Sosiaalinen media ja uutiskirje

On mahtavaa, että seuraat blogiani, ja kannattaa toki seurata Taidekotia myös sosiaalisessa mediassa. Eri kanavista saat tiedon uusista blogipostauksista, mutta myös paljon muuta infoa.

Esimerkiksi Facebookissa jaan muutaman kerran viikossa myös muiden ihania taideideoita sekä kiinnostavalta kuulostavia tapahtumavinkkejä. Instagramissa puolestaan esittelen myös monia sellaisia lasteni taiteiluja yms., joista en kirjoita erillisiä blogijuttuja.

Näiden kanavien lisäksi olen lanseeraamassa lähiaikoina Taidekodin uutiskirjeen, jonka kautta voit saada sähköpostiisi koostetusti infoa kunkin viikon julkaistuista ja tulevista blogipostauksista sekä lisäksi mm. ajankohtaisia menovinkkejä ja ylimääräisiä taideideoita. Infoan tästä lisää myöhemmin!

 

Hyötyjä ja etuja

Tulen myös jatkuvasti lisäämään blogissani erilaisia yritysyhteistyökuvioita. Tämä mahdollistaa Taidekodin ylläpidon ja tarjoaa samalla etuja lukijoilleni.

Pystyn entistä paremmin testaamaan erilaisia asioita ja esittelemään hyväksi kokemiani juttuja muille. Lisäksi saan mahdollisuuden järjestää erilaisia arvontoja ja tarjota esimerkiksi alennuskuponkeja. Kannattaa aina tietysti hyödyntää nämä ja osallistua arvontoihin! (Paitsi oman etusi vuoksi, myös siksi, että osallistumismäärät antavat minulle arvokasta palautetta siitä, mikä koetaan kiinnostavaksi ja hyödylliseksi. Suuret kiitokset siis tästäkin!)

 

Nyt oikein ihanaa viikonloppua! (Ensi viikolla blogiinkin on tulossa uutta ja ihanaa…)

 

– Johanna

 

P.S. Tiedäthän, että tuolla ylälaidan INFO-kohdassa kerrotaan sekä omasta että Taidekodin taustasta. Käy ihmeessä lukemassa!

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

2 Comments

  1. Piia

    Onnea!
    On hienoa ja mielenkiintoista seurata miten blogisi kehittyy. Blogistasi on löytynyt paljon kivoja vinkkejä! Kun kirjoitamme osin samoista aiheista on myös tavallaan hauska vertailla näkemyksiä näin sähköisesti. Toivottavasti nähdään taas jossakin vaihessa jossakin kulttuuririennossa ihan kasvokkainkin!

    1. taidekoti

      Kiitos Piia! Ja kiitos myös omasta blogistasi! On tosiaan kiva lukea juttuja samantyyppisistä ja jopa ihan samoistakin asioista. Toivottavasti nähdään! 🙂

Vastaa