Mikä?

Taidekoti on taidepainoitteinen vinkkisivusto, josta voit poimia parhaat ideat mm. lasten luovuuden kehittämiseen ja perheen yhteiseen, poikkeuksellisen palkitsevaan tekemiseen.

Taidekodin tavoitteena on lisätä iloa ja luovuutta jokaisessa lapsiperheessä.

Sivusto sisältää erilaisia tekemisideoita, kulttuurikokemuksia, juhlaideoita ja matkavinkkejä. Mukana on myös ideoita arjen esteettisyyden arvostamiseen sekä elämän pienistä iloista nauttimiseen.

Kenelle?

Taidekoti on suunnattu jokaiselle pienen lapsen äidille ja isälle sekä toki myös kaikille isovanhemmille, varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja muille lasten kanssa toimiville, jotka kaipaavat uusia ideoita tai taiteellista inspiraatiota.

Sivusto tarjoaa vinkkejä ihan jokaiselle lapsiperheelle – riippumatta siitä, oletteko täysin kokemattomia taiteentekijöitä ja -kokijoita tai kenties hyvinkin innokkaita ja aktiivisia kulttuurialan ihmisiä.

Tämä sivusto on tarkoitettu sinulle,

  • joka kaipaat vinkkejä luovaan, kivaan ja kehittävään tekemiseen
  • joka haluat viettää aikaa perheesi kanssa yhdessä puuhaillen ja vahvistaa näin yhteenkuuluvuudentunnettanne
  • joka haluat kannustaa lastasi iloitsemaan, kehittymään ja kasvamaan itsevarmaksi, luovaksi ja onnelliseksi yksilöksi
  • joka kaipaat hyviä ideoita mm. juhlien järjestämiseen ja lasten kanssa matkusteluun
  • joka olet kiinnostunut taiteesta, sisustuksesta, designista ja arjen kauneudesta

Miksi?

Taidekoti on perustettu, jotta mahdollisimman moni lapsi saisi nauttia taiteesta, kauneudesta ja koko perheen mukavasta yhdessäolosta – sekä ruokkia samalla mm. mielikuvitustaan ja luovuuttaan.

Taidekodin tavoitteena on tarjota jokaiselle lasten kanssa elävälle/toimivalle yksi laadukas media, josta voi helposti poimia kaikki parhaat ideat, tuotteet ja kokemukset taidepainoitteiseen tekemiseen.

Keneltä?

Kuka?

Taidekoti-sivustoa ylläpitää Johanna Kleemola, espoolainen kolmen pojan (2010, 2012, 2014) äiti sekä taidetta, kulttuuria ja lapsia rakastava esteetikko.

Koulutus ja työkokemus?

Koulutukseltani olen estetiikasta valmistunut filosofian maisteri. Yliopisto-opetusta olen saanut myös mm. taidehistoriasta, kirjallisuudesta ja teatteritieteestä – sekä viestinnästä ja markkinoinnista. Lisäksi opiskelin aikoinani luovaa ilmaisua kansanopistossa.

Työkseni olen tehnyt vuosia menestyksekästä markkinointiviestintää erityisesti sisustusalan yrityksille. Tämän lisäksi minulla on kokemusta toimittajan, taidekriitikon ja muiden kulttuurialojen töistä.

Taustaa?

Jäädessäni elokuussa 2010 ensimmäiselle (hartaasti odotetulle) äitiyslomalleni, omistin kolmanneksen suhteellisen pienestä, mutta samalla yhdestä Suomen vanhimmista ja menestyneimmistä PR- ja viestintätoimistoista. Muutama vuosi sitten myin osuuteni pois.

Syksyllä 2016 (kuopukseni ollessa 2,5-vuotias) olin sopinut palaavani takaisin viestintäkonsultiksi, uuden omistajan leipiin. Mutta tämä ei tuntunut enää omalta ja oikealta. Näiden vuosien aikana oli suurin toiveeni toteutunut saadessani jopa kolme ihanaa lasta. Samalla kuitenkin oma äitini oli lentänyt syövän selässä taivaaseen – aivan liian aikaisin. Oli aika miettiä, mitä itse todella haluan omalta elämältäni.

Päätin tehdä monen mielestä radikaalin ratkaisun, olla palaamatta vakituiseen työpaikkaani ja tehdä sitä, mitä oikeasti rakastan: keskittyä kirjoittamiseen ja innostavaan lapsiperhe-elämään. Halusin päästä jakamaan ideoitani ja kokemuksiani kaikille pienten lasten vanhemmille. Halusin kehittää vuosi aikaisemmin perustetusta Taidekoti-blogistani median, jonka avulla maahamme kasvaisi poikkeuksellisen luova ikäpolvi. 😉

Taidekodissa yhdistyvät intohimoni, rakkauteni, työkokemukseni sekä kaikki saamani koulutus. Toivottavasti tästä on iloa ja hyötyä myös sinulle!

Suuren suuri kiitos, että olet mukana! Lupaan tehdä parhaani, jotta teidänkin kodissanne iloitaan ja nautitaan – entistäkin enemmän!

– Johanna

P.S. Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä blogini kanssa ja/tai laadukkaasta sisällöntuotannosta omiin kanaviisi (johanna@taidekoti.com)!

Lisäinfoa voit lukea myös osoitteesta: taidekoti.com/yhteistyokumppanit.

 

 

Taidekoti Taidekoti Lego-rakentelua Kissa ja pupu

 

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!