Helsingin Kirjamessut

Voita liput Helsingin Kirjamessuille! Mukana runsaasti ohjelmaa lapsille!

Helsingin Messukeskuksessa vietetään Kirjamessuja torstaista sunnuntaihin 25.-28.10.2018. Lapsivieraille ko. messuilla on tarjolla mm. työpajoja, satuhetkiä ja esityksiä.

Tarinoiden maailmaan messuilla pääsee uppoutumaan mm. Muumien, Supermarsun ja Kikattavan Kakkiaisen kanssa. Ja loppuviikon aikana Kirjamessuilla seikkailevat myös mm. Tatu ja Patu, Maukka ja Väykkä sekä Tanhupallo ja Herra Hakkarainen – sekä toki myös monta uutta hahmoa ja satua.

 

Helsingin Kirjamessut 2018

Suuntana Toukola ja Kumpula

Lapsille suunnattu messuohjelma on keskitetty Kumpula– ja Toukola-nimisille messulavoille, mutta kannattaa ehdottomasti kiertää myös näytteilleasettajien omilla osastoilla ja tutustua – paitsi heidän uutuuksiinsa – myös tarjolla olevaan oheisohjelmaan.

Mukana olevat yritykset ja ohjelman löydät täältä. Lasten alueeseen voit tutustua ennakkoon täällä. Kumpula-lavan ohjelma on koottu tänne ja Toukola-lavan tänne. Yleinen info puolestaan löytyy täältä, ja ohjelmalehti on luettavissa sähköisesti täältä.

Helsingin Messukeskus sijaitsee osoitteessa Messuaukio 1. Ovet ovat avoinna torstaista lauantaihin klo 10-20 ja sunnuntaina klo 10-18. Alle 7-vuotiaat pääsevät messuille ilmaiseksi, 7-12-vuotiaat 12 eurolla ja aikuiset 19 eurolla. (Verkosta ennen messujen alkua ostettuna edullisemmin.)

Kirjamessujen kanssa samaan aikaan Helsingin Messukeskuksessa järjestetään myös Viini ja Ruoka -messut (to klo 12 alkaen). Molempiin messuihin voit osallistua samalla lipulla.

 

Helsingin Kirjamessut 2018

Voita liput!

Jos haluat päästä käymään Helsingin Kirjamessuilla, kannattaa jättää alla olevaan viestikenttään kommentti ja osallistua tällä tavoin kahden messulipun arvontaan!

Voittolippujen yhteisarvo on 38 € ja ne oikeuttavat kertakäyntiin messuilla. Arvon liput kaikkien kommentin jättäneiden kesken keskiviikkona 24.10.2018 klo 14. Voittajalle ilmoitan asiasta henkilökohtaisesti ja sähköiset messuliput lähetän pikimmiten voittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Voit tuplata voittomahdollisuutesi kommentoimalla tätä juttua koskevaa julkaisua Taidekodin omilla Facebook-sivuilla.

 

Onnea arvontaan ja antoisia messuja! 🙂

– Johanna

 

Lisäinfoa: https://kirjamessut.messukeskus.com/

Kaikki Taidekodin kirjavinkit löydät täältä.

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

 

Helsingin Kirjamessut 2018

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

47 Comments

 1. Susan

  Messuille olisi tosi kiva päästä. Joskus olen hamstrannut ihania lastenkirjoja varuiksi ja nyt on viimein lapsikin, jolle niitä hankkia. 🙂

 2. Päivi Hyytiäinen

  🤩Mahtava tunnelma ja upeat messut . Tyttären kanssa. 🧡Meille molemmille kiinnostavia uutuuksia , vierailijoita, tarjouksia. 📚😍

 3. Janina

  Olisi kiva päästä messuille pitkästä aikaa. Kun lastenkin ohjelma näyttää noin hyvältä, ei auta kuin napata lapset kainaloon!🐒🐒

 4. Pirjo Honkanen

  Olispa ihanaa käydä messuilla ensimmäistä kertaa. Paljon lukevan tyttäreni ottaisin mukaan😊

 5. Susanna Aimonaho

  Olisipa mukavaa päästä kirjamessuille! Sieltä voisi löytyä hyviä isänpäivä- ja joululahjoja!

 6. Annina Jokinen

  Haluaisin tarjota kirjoja rakastavalle ystävälleni reissun messuille ! Lastenkirjallisuuden työn vuoksi lähellä ❤️

 7. Tuula Huttunen

  Kirjamessut ovat jo monivuotinen perinne meidän perheessä. Paljon mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa, kotiinviemisinä täydet kassit hyvää lukemista.

 8. Anna-Maija Ahola

  Menisin siskoni kanssa <3 ollaan kovia lukutoukkia molemmat! Olisi kiva päästä näkemään kirjailijoita ja uutuuskirjoja.

 9. MP

  Mukana arvonnassa! Olisi kiva päätä etsimään 2-vuotiaalle lukutoukalleni uusia kirjoja vaikkapa joululahjaksi.

 10. Salla

  Olisipa mukavaa voittaa liput messuille, voisin yllättää äitini ja lähteä hänen kanssa sinne kiertelemään! 🙂

 11. taidekoti

  Suuren suuret kiitokset kaikille osallistumisesta arvontaan! Arvonta on nyt suoritettu ja onni suosi Katja Asikaista. Paljon onnea! Liput on toimitettu voittajan sähköpostiin.

  Oikein ihania messuja ja/tai lukuhetkiä kaikille!

  t. Johanna

Vastaa