Rakastatko tekstata, piirtää tai vaikkapa täyttää omaa bullet journalia? Haluatko, että käyttämäsi kynät toimivat kuin unelma? Oletko etsinyt sellaisia kyniä, joissa on kaksi eri paksuista päätä ja valittavana liki 100 kirkasta väriä?

Entä miltä kuulostaisi se, että samoilla kynillä voisi tehdä myös vesivärimaalauksia? Sekoittaa niitä toisiinsa ja maalata ihan vaan vaikka tavallisella siveltimellä?

Me saimme testattavaksemme pakkauksen japanilaisen Tombowin ABT Dual Brush -kyniä. Ja lisäksi sain ARVOTTAVAKSENI lukijoilleni kaksi tällaista kahdentoista kynän ABT Dual Brush Pens -pakettia (á 50 €)!!

 

ABT Dual Brush -kynät

 

Sopivatko nämä kynät lapsille?

ABT Dual Brush -kynät ovat aivan loistavat juurikin mm. taidokkaiden korttien tekijöille, tyylikkäiden tekstien kirjoittajille tai esim. sarjakuvapiirtäjille. Mutta mitä ne antavat kolmelle pienelle lapselle ja heidän aika tavalliselle äidilleen? Uskaltaako tällaisia kyniä edes antaa kolmevuotiaan käteen?

Turvallisuusnäkökulmasta kyllä. ABT Dual Brush -kynät ovat nimittäin myrkyttömiä, hapottomia, tuoksuttomia ja dermatologisesti testattuja. Näinpä siis nuorimmaisenikin pääsi kokeilemaan uusia kyniämme.

Koska kyseessä eivät kuitenkaan ole mitkään lähimarketin halvimmat tussit, olin itse kärppänä poikani vieressä muistuttamassa, ettei kynillä saa painaa liian lujaa yms… No, tämä oli aika turhaa. Kynät eivät hätkähtäneet ihan vähästä ja lapseni rakastui niihin oitis. Hän piirsi niillä upean kirkkaita kuvia, suihkutteli joukkoon vettä ja veteli joihinkin kohtiin sumennusta märällä siveltimellä.

Kynät siis toimivat kuin toimivatkin ihan loistavasti. Niillä oli helppo piirtää, värit sekoittuivat toisiinsa kauniisti, sävyt olivat uskomattoman kirkkaita, pigmenttiä oli runsaasti jne. Yksi parhaita ominaisuuksia oli se, että kyniä sai huoletta sekoittaa toisiinsa – ja pian ne puhdistuivat taas omiksi puhtaiksi sävyikseen.

 

ABT Dual Brush -kynät

Nyt tehdään tarkkaa!

Oli myös hienoa, miten nämä ABT Dual Brush -kynät kannustivat erityisesti ekaluokkalaistani keskittymään työskentelyyn. Nyt ei ollut kyseessä mikään ronski taidepuuha, jossa sai vedellä telalla sinne tänne tai roiskia väriä hallitsemattomasti ympäriinsä. Ehei. Näiden kynien kanssa pääsi testaamaan yksityiskohtaista piirtämistä ja hyvin hillittyä siveltimenkäyttöä.

Siinä missä yleensä käytämme mahdollisimman isoja suteja, pääsimme nyt hyödyntämään niitä kaikkein pienimpiä siveltimiämme (jotka ovat saaneet odottaa käyttövuoroaan jo aivan liian pitkään). Oli upeaa keskittyä minimaalisiin siveltimenvetoihin ja tehdä kerrankin jotain tarkkaa.

Lapseni väritti kynillä yksityiskohtaisia kuvia. Hän piirsi omia sarjakuviaan. Hän myös kokeili tekstauksen saloja. Enkä itsekään suinkaan malttanut pitäytyä pelkästään kannustajan roolissa… 😉

 

ABT Dual Brush -kynät

 

Vesiväritussit!

Meidän käytössämme ABT Dual Brush -kynät ovat tähän mennessä päässeet näyttämään jo monia puoliaan, mutta suurimman innostuksen on tuonut kynien vesiliukoisuus ja se, miten ne tosiaan toimivat vesivärien tavoin.

Muistat ehkä viimetalvisen juttuni, jossa hehkutin Lyran Groove Triple One -värikyniä? Nämä kynät toimivat puuväreinä, vahaliituina ja vesiväreinä – ja hurmasivat meidät heti kättelyssä. Nyt saimme käsiimme myös tussit, joilla oli sama upea vesiväriominaisuus!!

ABT Dual Brush -kynien värit siis tosiaan sekoittuvat toisiinsa muodostaen uusia värisävyjä. Ne myös leviävät kauniisti veden vaikutuksesta. Mutta erona Groove Triple One -kyniin on mm. se, että näiden tussien värit ovat selvästi puukyniä kirkkaammat, voimakkaammat ja hehkuvammat (kuten tussien yleensäkin). Näin ollen niillä saa aikaan aivan erilaistakin jälkeä.

Ja jos nyt mietit, että kyllähän tavallisetkin vesiliukoiset tussit leviävät veden vaikutuksesta, kannattaa testata. Itse nimittäin testasin, miten halpistussit reagoivat, kun niitä koittaa sekoittaa toisiinsa ja maalata vedellä. No, kyllähän ne levisivät, mutta lopputulos oli aika kaukana siitä jäljestä, mitä ABT-kynillä sai aikaan…

Niin, ja kannattaa huomioida, että ABT Dual Brush -kynät toimivat parhaiten huokoisilla ja pehmeillä papereilla! (Kuten vesivärit yleensäkin.)

Yksi miinus näistä uusista kynistämme kyllä löytyi. Nimittäin se, että enää märkään paperiin ei voinut piirtää. Kun siis piirustukseen on vaikkapa suihkuttanut vettä, ei siihen enää oikein tartu tussista lisää väriä. (Paitsi tietysti sitten, kun työ on kuivunut. ;))

Ja pieni lisämiinus on se, että värin poispeseminen käsistä on suhteellisen haastavaa…

 

ABT Dual Brush -kynät

 

Lukuisia käyttötapoja

Selaillessani netin ABT Dual Brush Pen -kokemuksia, ymmärsin, että näillä kynillä voi totisestikin tehdä taidetta lukuisilla eri tavoilla. Yksi hyvä vinkkikooste on tämä CraftTestDummies-video:

 

 

Tuolla videolla kerrotaan kynien ominaisuuksista ja näytetään useita tapoja hyödyntää niitä. Tässä listattuna muutamia vinkkejä ja huomioita:

  • ABT-värejä voi sekoittaa toisiinsa piirtämällä paperiin toisella värillä toisen päälle.
  • ABT-värejä voi sekoittaa toisiinsa paperilla siveltimen tai erillisen ABT-sekoituskynän avulla.
  • ABT-värejä voi sekoittaa toisiinsa esim. erillisen muovin päällä ja käyttää suoraan siitä joko siveltimellä tai kynällä.
  • ABT-värejä voi sekoittaa toisiinsa suoraan toisen kynän kärjestä toisen kynän kärkeen. Näin syntyy kauniita yhdistelmävärejä. Värit palautuvat omikseen hetken käytön jälkeen.
  • ABT-väreillä tehtyjä jälkiä voi pehmentää – tai kuvioita jatkaa – maalaamalla märällä siveltimellä.
  • ABT-väreillä tehtyjä jälkiä voi pehmentää suihkuttamalla niihin vettä sumutepullolla. (Me käytimme tällä kertaa pieniä 10 ml:n suihkepulloja.)

 

ABT Dual Brush -kynät

Ohjeita tekstaukseen

ABT Dual Brush -kynät ovat kerrassaan erinomaisia kauniiden tekstien kirjoittamiseen – kuten jo mainitsinkin. Ohuemmalla nylon-päällä saa luonnollisesti aikaan ohuempaa jälkeä, ja paksummalla nylon-päällä paksumpaa & monipuolisempaa jälkeä.

Tyylikäs tekstaus ei valitettavasti ole omaa vahvinta alaani, mutta eipä hätää: Tombow’n verkkosivuilta löytyy treenausta varten valmiita tekstausohjeita tulostettaviksi.

Ehkäpä minäkin vielä opin taiteilemaan mitä ihastuttavimpia kirjaimia – ja meillä tulee olemaan tänä vuonna poikkeuksellisen kauniisti kirjoitetut joulukortit. Saa nähdä… 😉

 

Tekstausharjoitus

 

ARVONTA

Tombow ABT Dual Brush -kyniä on saatavilla yksittäin sekä erikokoisina ja erivärisinä pakkauksina. Niitä voi ostaa esim. Jenimalovespaper– ja PaperiSaDe-verkkokaupoista sekä Verkkokauppa.comista.

Itse sain ilon arpoa kaikkien lukijoideni kesken kaksi (2) ABT Dual Brush Pen -pakkausta, joissa kummassakin on 12 kynää. Arvottavien pakkausten väriryhmä on primary colours ja yksittäisen pakkauksen arvo n. 50 €.

Voit osallistua arvontaan kertomalla tämän jutun lopussa olevaan kommenttikenttään, mihin tulisit käyttämään kyniä (tekstaukseen, piirtämiseen, vesiväritaiteiluun tms.). Arvon kaksi voittajaa, joista kumpikin saa yhden paketin.

 

ABT Dual Brush- vesivärikynät

 

Arvonta suoritetaan torstaina 26.10.2017 klo 21.00. Voittajat ilmoitetaan tämän jutun kommenttina ja sähköpostilla. Heidän toivotaan vastaavan viestiin pikaisesti (viim. 31.10.2017) ja kertovan postiosoitteensa kynien toimitusta varten.

Onnea arvontaan! Ja ihania taidehetkiä!

– Johanna

 

Tämä juttu on kaupallinen yhteistyö Tombow ABT Dual Brush kyniä maahantuovan Despec Nordicin kanssa. Tästä huolimatta jutun sisältö on tietysti täysin omani ja 100 % rehellinen.

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Tombow ABT Dual Brush Pens
Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

Written by taidekoti

162 Comments

ulla laine

lastenlasteni , 4,3, ja 2 vee ja perässä tulevat 2 vauvaa : D ….kanssa yhteisiin piirustus /väritys hetkiin

Reply
Katja

Kirjoitettaisiin päiväkodissa kortteihin onnentoivotuksia ja kokeltaisiin muutenkin pienryhmissä

Reply
Heidi Jalonen

Käyttäisin kyniä kotona itse ja kahden lapsen kanssa ainakin kortteihin tekstailuun ja vesivärimaalailuun. Jos kokisin kynät hyviksi, saattaisin hommata sellaiset töihinkin (työskentelen lasten parissa).

Reply
Armi Lehtonen

Hei. Olen tehnyt vuosikymmenet itse joulukortit ja onnittelukortitkin jos ehdin. Eli korttien tekoon nämä olisivat aivan oivat. Lapsenlapsen kanssa myös piirretään, niin olisihan nämä ihanat hänellekin.

Reply
eeva Martikainen

Käyttäisin korttien tekemiseen ja esim. Pakettikorttehin ja muuhun koristeluun.

Reply
Sanni Heiskanen

Piirtäisimme ja värittäisimme oman 1v tytön ja kahden 2v hoitotytön kanssa hienoja syys piirroksia ja isänpäiväkortit voisimme vesivärittää tusseilla tai vaikka piirtää joulukortteihin kauniit kuvat.😍

Reply
Elisa

Neljävuotiaan tyttäreni kanssa tekisimme uskomattoman hienoja tauluja oikealle akvarellipaperille yhdessä ja erikseen. Teemme joulu-ja onnittelukortit itse, näillä tusseilla saisi hienon, uuden elementin niiden tekoon.

Reply
Suvi

Meillä askarrellaan ja piirretään päivittäin, myös vesiväreillä maalaus ja muovailuvahat mieleistä puuhaa. Nämä kynät tulisi kyllä ahkeraan käyttöön tytöillä ja myös minua kiinnostaa päästä kokeilemaan!

Reply
Miia Luukkonen

Piirtäminen on ollut rakkain harrastukseni lapsesta asti, joten näille kyllä tulisi käyttöä uusien taiteiluje luomiseen ❤

Reply
Huli

Tulisi varmasti aktiiviseen käyttöön meidän 5 henkisessä perheessä, jossa tykätään taiteilla kortit itse. Erityisesti vesiväritaiteilu tämän hetken hitti. Mukana arvonnassa!

Reply
Anna L

Käyttäisin piirtämiseen, askarteluun ja muuhun taiteiluun pian neljä vuotta täyttävän tyttöni kanssa.

Reply
Sanna Vuorisalo

Tässä kynässähän on uusia puolia mitä olisi ilo kokeilla kahden pienen lapseni kanssa. Olemme itse joka vuosi askarrelleet joulu ja onnittelukortit. Hyvät olisi näihin puuhiin ja tavalliseen piirtämiseen.

Reply
Heidi Vuorimaa

Olen alkukesästä saakka fiilistellyt Instagramissa tekstausvideoita, olisi mahtava oppia itsekin kirjoittamaan kauniisti! Perheessämme on myös 4 lasta, joista varsinkin 6- ja 8-vuotiaat varmasti innolla piirtäisivät ja käyttäisivät siveltimien kanssa näitä tusseja. Varmasti kelpaisivat 4- ja 1-vuotiaallekin, mutta eri asia raaskisinko lainata 😬…

Reply
Nina Järvensivu

Lastenlasten kanssa vesiväripiirtämisen alkeita – siis itse kertaisin vanhoja taitoja ja samalla opettaisin tekniikkaa juuri koulunsa aloittaneille.

Reply
Hanna

Antaisin ne joululahjaksi 12-vuotiaalle tyttärelleni, joka on innokas piirtäjä. Ihana idea käyttää niitä veden kanssa!

Reply
Bettina

Kyllä nämä taitaisi mennä korttien askarteluun ja kunhan tyttö on hieman vanhempi niin hänen kanssaan olisi kiva varmasti tehdä niihin vesiväriteideteoksia 🙂

Reply
Tiia

Tehtäisiin omien ja hoitolasten kanssa näillä varmana ihan kaikkea! Varmana lapsetkin yllättyisi kun näillä voi myös maalata! Todella monikäyttöisiä ja varmana itsekkin käyttäisi näitä omissa hommissa.

Reply
Henna

Lasteni (3v, 4,5v ja 6v) kanssa taiteilisin esim vesiväritöitä. 1v kuopus pääsee mukaan taiteilemaan kunhan hieman kasvaa. Joskus iltaisin saattaisin itsekin väritellä esim aikuisten värityskirjaan.

Reply
Mia Alanen

Käyttäisin piirtämiiseen ja vesiväritöihin. Haluaisin kokeilla myös töissä esikoululaisten kanssa kyniä.

Reply
Marjaana

Käyttäisimme tusseja yhdessä lapsieni kanssa. Suurperheen äitinä minulla ei budjetti riitä ostamaan lapsille laadukkaista värejä, tusseja yms. Joten olisi hienoa jos voittaisin palkinnon, voisin tarjota lapsille suuren elämyksen laadukkaisiin tusseihin, jotka taipuvat todella moneen eri asiaan.

Reply
Anne Willman

Opintoihini kuului hieman tekstausta, mutta haluaisin oppia lisää ja ennenkaikkea kokeilla värien käyttöä.

Reply
Anni

Korttiaskarteluun nämä voisi olla mahtavat esimerkiksi taustojen tekemistä varten! Ja ehkä tekstaamiseen, se kiinnostaisi mutta minulle ei ole taiteellisia lahjoja oikein sillä(kään) saralla suotu.. 😂

Reply
Mia Alanen

Erikoista että tulee viesti että olisin vastannut jo aikaisemmin kun en ole sitä tehnyt.

Reply
taidekoti

Hei Mia, jos et ole koskaan aikaisemmin jättänyt kommenttia Taidekoti-sivustolle, minun pitää hyväksyä ensimmäinen kommenttisi ennen, kun se näkyy. Näin ollen tuo ensimmäinen viestisi ei ollut vielä näkyvissä, mutta kone kertoi, että olit kuitenkin sen jo kirjoittanut. 🙂 Ihanaa, että osallistuit arvontaan, kiitos! – Johanna

Reply
Marjut

Oi, näillä voisimme (äiti 32v ja poika 2v) opetella yhdessä uusia tekniikoita. En ole koskaan ollut askartelujen ystävä, mutta poika voisi puuhata erilaisilla väreillä vaikka koko päivän. Kunhan paperiin tulee jälki niin poika on ikionnellinen, oli väline sitten puuväri, sormiväri taikka ulkoa löydetty märkä käpy.

Reply
Ritva Karhunen

Leimakuvien väritykseen, haluaisin kyllä kokeilla ja harjoitella myös vesiväriväritystä.

Reply
Smarianne

Tekstaisin ja enemmän taiteellinen tytär 14vee voisi sitten maalata ja piirtää.

Reply
Tanja

Kyllä minun taiteellisesti lahjakas teinityttöni ilahtuisi näistä. Luulen,että hön käyttäisi eniten piirtämiseen näitä kyniä.

Reply
Satu

Kyllähän nämä olisivat mainiot molemmille (4v. ja 6v.) lapsilleni maalaamiseen. Varmasti vesivärien käyttö olisi suosittua. Kuvataidekoulussa oppivat varmasti uusia mahdollisuuksia käyttää näitä tusseja.

Reply
Mervi

Itse käyttäisin kortteihin ja päiväkirjaan tekstailuun ja taiteiluun. Pikkutarkkojen poikieni käsittelyssä syntyisi varmaankin jotain sarjakuva-graffitti-tyylistä.

Reply
Johanna Sipilä-Liimatainen

Ihanat tussit! Antaisin tyttärelleni pääasialliseen käyttöön. Nämä olisivat hieno lisä hänelle maalaustöihin. Itse lainaisin korttiaskarteluihin.

Reply
Eija Aalto

Käyttäisin itse ja lasten kanssa. Kokeilisin piirtämistä, leimailua ja tekstausta ainakin. 😍

Reply
Nina Pulkkanen

Käyttäisin näitä kalenterissa ja korttiaskartelussa. Vaikuttavat todella laadukkailta kyniltä.

Reply
Marianna

Yhteiseen käyttöön lasten kanssa vähän ikätason mukaan. Hienoa, että sopivat pienillekin! Noin hyvillä kynillä piirtäisin kyllä itsekin, kun olisi hetki omaa aikaa.

Reply
Mira Leino

Mukana arvonnassa! Varmasti tulisi käytettyä oikeastaan kaikkeen tuohon, ja lapset pääsisi myös tekemään. 😉

Reply
Sanna

Kortteiluun ja kalenterintuunaukseen tulisivat. Tekisi mieleni opetella sellaista hienoa tekstausta, nämä tussit käsittääkseni sopivat siihen.

Reply
Johanna

Tekisin koulun vanhempainyhdistyksen tapahtumiin mainoksia, tekstaisin hinnastoja, ohjekylttejä yms. Voin vaan kuvitella miten paljon hienommalta kaikki näyttäisi kuin nyt!

Reply
Outi Välitalo

Lastenlasteni kanssa jotka ovat taiteellisesti lahjakkaita jo pieninä nöpösinä ja toiset jo koulukkaina. Itse myös haluaisin tehdä niillä kaikenlaista kivaa.

Reply
janina laakso

bullet journaliin noita tulisi eniten käytettyä, mutta lisäksi myös esimerkiksi korttien askartelussa ja piirtämisessä 🙂

Reply
Ani Ålander

Jokapäiväiseen käyttöön. Teen töitä lasten kanssa ja hyvistä tusseista on pulaa. Myös työmateriaalin työstämiseen olisivat hyvät!

Reply
Heli Meskanen

Olisi kiva kokeilla jotain ihan uutta askartelussa. Pojan kanssa yhdessä tehtäisiin taidetta kotiin 😊

Reply
Birgitta Hyyryläinen-Metsi

Kuulostavatpa ihanilta, monikäyttöisyys on pelkkää plussaa. Käyttäisin korttiaskartelussa ja piirtämiseen..

Reply
Katriina

Tussit tulisi tyttäreni käyttöön. Askarrellaan yhdessä tosi paljon. Se on se meidän juttu ❤. Kiitos ihanasta blogista.

Reply
Teija Lauronen

Sen verran monipuoliset tussit näyttävät olevan, että kokeilin niitä mahdollisimman monipuolisesti ja eri materiaaleille.

Reply
maria johansson

Mainio olisi meidän töihin kun siellä paljon tekstaillaan asiakkaille hintalappuja ja tarjouskylttejä ( käytettyjä lastenvaatteita kun myydään )

Reply
Riiti

Omat kynäni akvarellikynistä lähtien ovat mystisesti pikkuhiljaa kadonneet lasten kynälaatikon uumeniin, joten uudet kynät itselle olisi kivat. Ehkä ensimmäisenä taiteilisin lapsille omat taulut seinälle ja tekisin muutamat joulu -ja synttärikortit.

Reply
Tiia

Leimailujen värittämiseen olis aikas kivat ja myös lasten kanssa korttiaskarteluihin olisi aivan loistavat saisi yksilöllisiä taidekortteja aikaiseksi

Reply
Anne Liusvaara

Tekstaukseen,piirtämiseen ja tietenkin vesiväri maalaukseen. Ihanat kynät kun yhdellä kynällä saa tehtyä eri teknikoita lopputulos mahtava.

Reply
Teija Halme

Joulukorttien tekemiseen ja Bullet Journaliini kirjoittamiseen ja piirtämiseen. Myös vesiväritöitä voisi harjoitella.

Reply
Katariina

Käyttäisin piirtämiseen ja maalaamiseen sekä korttien tekoon lasten kanssa 😍

Reply
Kitty

Välitön ihastuminen!
Itse käyttäisin näitä printtien suunnitteluun ja toki jakaisin ne tarinoiden kuvittamiseen hurahtaneen 5-vuotiaan tyttäreni kanssa!

Reply
Noora Saksi

Ehdottomasti tekstaukseen ja sen harjoitteluun tulisivat. Kerrankin olisi kunnon kynät. 🙂

Reply
Mari

Korttiaskarteluun ainakin käyttäisin ja lisäksi kunnon tekstauksen opettelu on kiinnostanut jo pitkään. Josko näillä innostuisi sitäkin harjoittelemaan! 👍😀

Reply
Pia Sillanpää

Tekstaukseen, korttiaskarteluun ja ehkä voisin yrittää maalailla….
Ihana arvonta 🙂

Reply
Katja Ahtiainen

Harrastan kalligrafiaa, joten siinä tarvitsen sivellintusseja, mutta minulla on myös travelers notebook x 2 sekä pari planneria, joihin teen vesiväreillä koristeluita, joten tämä setti todella tulisi jokapäiväiseen käyttöön 😍❤️

Reply
Milla Enojärvi-Koskela

Piirtämiseen ja maalailuun lapsen kanssa, joululahjatauluja sukulaisille

Reply
Sari S.

Lapset pääsisivät taiteilemaan ja kokeilemaan mitä kaikkea näillä voi tehdäkään.

Reply
Hanna-Riikka

Wau mitkä tussit! Näitä käyttäisin lasten kanssa taiteiluun. Tussit ja vesivärit on niin pop ja lapsille mieluisimmat välineet taiteen tekoon.

Reply
Virpi

Oi mitkä kynät. Vesiväritaiteiluun ja askarteluun kahden pienen 8v ja 6v tyttöni kanssa olisi loistavat!

Reply
Johanna

Paras joululahja teinille joka tykkää piirtää kaikkea mahdollista, sarjakuvia ja merkkejä ja muuta kivaa

Reply
Annemaria

Olin lapsena taitava piirtäjä jota opettajat kehuivat. Harrastus kuitenkin jäi pois, mutta nyt haluan jatkaa sitä.Lastenlasten kanssa olisi ihanaa taiteilla, kaikessa rauhassa…

Reply
Heli Onnela

Käyttäisin omaan muistikirjailuun ja korttien kirjoittamiseen. Tytärpuoli juuri pyysi minua ostamaan taloon kunnolliset vesivärit. Näillä hoituisi senkin pyynnön toteutus.

Reply
marja porkka

Äidilleni iloiseksi yllätykseksi omaan käyttöön sekä lastenlasten kanssa taiteiluun.

Reply
Emilia

Oih, mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Kokeilisin ehdottomasti eri tyylejä näillä. Varmasti lapseni kanssa tulisi myös joulukortit tehtyä näillä!

Reply
Minna Harju

Mielenkiintoiset tussit! Käyttäisin niitä kortteiluun ja pikkutytön kanssa taiteiluun.

Reply
Milla

Käyttäisin ainakin tekstaukseen, mutta myös vesivärimaalailuun. Vaikuttavat tosi monipuolisilta!

Reply
Petra

Jokapäiväiseen taiteiluun koko perheen käyttöön. Lasten kanssa tykkäämme kokeilla erilaisia materiaaleja ja välineitä. 😊

Reply
Mari Kuosmanen

Mulla on 6 vuotias poika, joka on innostunut askartelusta. Ohjelmassa on taulujen tekoa lahjaksi ja joulukorttiaskartelua. Halloweeniksi on tarkoitus myös maalata koristeita. Käyttöä olisi siis monenlaista.

Reply
Päivi

Esikoinen 4v olisi varmasti haltioissaan, kun pääsisi näillä taiteilemaan tuollaisia vesivärijuttuja! Olisi ihana päästä myös itse kokeilemaan, ja tehdä vaikka yhteisiä taideteoksia pienen kanssa. 🙂

Reply
vuokko Korhonen

piirtämiseen, vesiväritaiteiluun Lapsen kanssa,tykkää kovasti piirtelystä

Reply
Milla Torittu

Planner-ihmisenä noita tusseja tulisi kokeiltua tosi monipuolisesti =) Voisin vihdoin myös harjoitella tekstaustaitoja paremmiksi/taiteellisemmiksi.

Reply
Tiina Kaksonen

Käyttäisin kortti-askartelussa, sekä ihanan aikuisten värutyskurjan värittämiseen ja kaikkiin muhin tarvitsen kaunista jälkeä. Ja voisin antaa kaikki vanhat kynäni lastenlasten käyttöön.

Reply
Pirjo Ilola

Tyttären pojan kanssa tehtäisiin vesiväritöitä, sekä itse voisin harjoitella tekstaamista.

Reply
Kristiina

Piirtämiseen ja taiteiluun lasten kanssa. Ihanaa tukea lasten intoa piirtää ja värittää ja uppoaa siihen välillä itsekin pitkäksi aikaa.

Reply
Anna H.

Itse tekisin joulukortteja ja luulisin, että tytär 12-v. nappaisi nuo omiin piirrustustöihinsä aika nopeasti.

Reply
Pia Salmi

Vaikuttavat ihanilta! Lasteni kanssa tulisimme taiteilemaan kaikkea yllämainittua. Meillä on lähes päivittäin yhteinen askarteluhetki, joten olisi ihanaa saada näin monipuoliset ja laadukkaat värit.

Reply
Madam B.C.

Oijoi! Näitä on pitkään pitänyt hankkia, mutta en ole saanut aikaiseksi tilata mistään. Jos arpaonni sattuisi, jatkaisin näillä lettering/kalliografiatreenejä (koska edelliset tarkoitukseen hankitut vastaavat tussit eivät olekaan kovin hyviä kärjiltään..) ja sitä kautta siirtyisin kortteihin 🙂

Reply
Eve

Kummityttöni Nuopu 6v, saisi ihanat tussit luodakseen ja suunnitellakseen uutta vaatemuotia. Samalla koekäyttäisi…josko kummitädin päiväkoti hankkisi samoja välineitä isommallekin porukalle.

Reply
Jutta

Vesiväritaiteiluun kaksospoikieni kanssa, tulisivat heille joululahjaksi. Aivan ehdottomat ja upeat! En ole aiemmin tiennyt tällaisten olemassa olosta.

Reply
Annamm

Vau, mitkä tussit! Haluan ehdottomasti kokeilla lasteni kanssa niitä. Vesivärimaalaukset ovat upeita.

Reply
Tanja Lång

Kyllä kelpaisi tälle ”hirmu-piirtäjälle” sillä paperia ja kyniä kuluu ennätys tahtiin. -Mainetta ja kunniaa niitetty pitkään ja pärjännyt eri piirustuskilpailuissa, mm. TV, netti, lehdet ja kaksi jo lapsesta asti haaveissa ollutta eli Tuska-festivaali-T-paita kuva kuvakilpailu ja The Francine T-paita kuvakilpailu. (Voittaja) Nämä uudet tuttavuudet olisivat nannaa! eipä löydy omasta kotikaupungista.

Reply
anita

Meillä on meneillään erilaisten värien ja kynien testaus lasten kanssa, olisi mukava kokeilla näitäkin.

Reply
Anna

Vau, olisipa huippua voittaa. Olen raaskinut ostaa vain kaksi kynää tähän mennessä 😁

Reply
Taru-Tiina

Ensimmäisenä kokeiltas lasten kanssa miten värityskuviin saa uutta ilmettä näillä tusseilla. He kun ovat tällä hetkellä kovin intensiivisesti kiinnostuneita värittämään erilaisia tulostettuja kuvia ja leikanneet joistakin ”paperinukkeja”/leikkihahmoja.

Reply
Riikka

Aloitan bullet journal -harrastuksen, joten kyniä käyttäisin tekstaukseen ja kalenterin koristeluun 🙂

Reply
Laura

4-vuotiaalle tyttärelleni, joka jo 1, 5-vuotiaana piirsi lähes aamusta iltaan ja rakastaa piirtämistä yhä edelleen.

Reply
Mia

Meillä nämä pääsisivät testaukseen joulukorttiaskarteluissa, lapsi voisi maalata veden kera, äiti voisi tekstata.

Reply
Jaana Uotila

Antaisin nämä 11-vuotiaalle pojalleni lahjaksi. Hän on taitava piirtäjä ja nämä tussit olisivat varmasti mieluiset.

Reply
Milla

Luulen, että meidän 11-vuotias omisi nämä. Manga-tyylisiin piirroksiin olisivat hyvä lisä 🙂

Reply
Emma

Piirtäisi ja maalaisin kohta 2v tyttöni kanssa ja minä vielä tekstaisinkin. Etenkin tehtäisiin kortteja rakkaille.

Reply
Maija Rytkönen

Käyttäisin ensin ehdottomasti tekstekstaukseen ja erityisesti tulevien joulukorttien tekoon. Kiinnostaisi todella kokeilla tuota vesivärirekniikkaa 👍

Reply
Emilia

Vau näitä kyllä haluaisin testata! Olisi ilo antaa ne lahjaksi piirtämistä harrastavalle siskolleni, mutta en ehkä tällä kertaa taida raaskia, mikäli onni osuu kohdalle. Kokeilisin piirtää joulukortteja!

Reply
Päivi Muhonen

Itse käyttäisin tekstaukseen (joulukorttien lähettäminen lähestyy…) ja tyttäreni varmasti piirtämiseen sekä vesiväritöihin.

Reply
Heidi

Olen aloittelemassa ensimmäistä Bullet Journaliani ja olisi ihana aloittaa bujoilu kunnon tusseilla, tekstauksesta pitäisi lähteä liikkeelle 🙂

Reply
taidekoti

Suuren suuret kiitokset kaikille osallistumisesta arvontaan! Arvonta on nyt suoritettu ja voitto osui Tiina Katvoselle sekä Ani Ålanderille. Onnea, onnea, onnea! (Voittajille on lähetetty aiheesta sähköpostia.) Taiteellista syksyn jatkoa jokaiselle! – Johanna

Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *