Djeco-palkinto

2-vuotisarvonta ja maailman ihanin alekoodi!

Taidekoti täyttää tänään kaksi vuotta! Ihanaa, että olet mukana!

Olen valtavan otettu jokaisesta lukijastani, jokaisesta seuraajastani, jokaisesta some-tykkääjästäni, jokaisesta saamastani kommentista ja jokaikisestä ihan pienestäkin kannustavasta sanasta, jotka innostavat jatkamaan tämän blogin ylläpitämistä.

On superihanaa, että viimeisen vuoden aikana Taidekoti-sivustolla on vieraillut yli 70 000 uniikkia kävijää ja sivujani on klikattu yli 170 000 kertaa. Kiitos!!

Toivon pystyväni laatimaan sivustolleni jatkossakin sellaisia juttuja ja sellaista materiaalia, joista voit kokea saavasi mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä. Jotta tämä onnistuisi, olisi tietysti hienoa, jos viitsisit antaa blogistani palautetta esimerkiksi kommentoimalla artikkelien alle tai vaikkapa suoraan meilitse (johanna@taidekoti.com).

Kiitos, että luet! Kiitos, että tykkäät! Kiitos, että kommentoit! Kiitos, että jaat juttujani! Kiitos, että olet siellä!

 

 Djeco / arvonta

Maailman ihanin arvonta ja alekoodi!

Sain vuosi sitten blogini 1-vuotispäivän kunniaksi arvottavakseni ihanan Djeco-tuotepaketin (ks. juttu). Tänä vuonna saan jatkaa samalla linjalla!

Valtavan ihana Ketunleikki (ent. Hiiviskettu) halusi lahjoittaa tämänvuotisen blogisyntymäpäiväni kunniaksi arvottavakseni ehkä maailman ihanimman taidetarvike- ja puuhasetin. Lisäksi he lupasivat antaa kaikille Taidekodin lukijoille 20 % alennuksen kaikista heidän superihanan verkkokauppansa tuotteista (koodilla taidekoti20, voimassa 15.9.2017 asti)!! (Lue lisää jutun lopusta.)

 

Djeco-palkinto

 

Loistava värilaatikko

Arvontapalkinto koostuu Djecon suuresta värilaatikosta (Big Box of Colours) sekä kahdesta askartelusetistä (Monster-kalkitossetti ja Hide-and-Seek-värityskuvat).

Sain itse testattavaksemme vastaavan setin, ja olen ihan superilahtunut siitä, miten loistavia värejä tuossa Big Box of Colours -värilaatikossa onkaan! Olen ennenkin hehkuttanut monia Djecon kyniä, maaleja ja muita askartelutuotteita, mutta täytyy myöntää, että olin hitusen epäileväinen tämän jättilaatikon suhteen…

En nimittäin koskaan aikaisemmin ole saanut käsiini sellaista isoa värisettiä, jonka laatu olisi täyttänyt likimainkaan lasten taidetarvikkeille asettamani vaatimukset. Yleensä tällaisista valmiista koostepaketeista löytyy kivikovia muovisiveltimiä, ala-arvoisia vesivärejä, ihan surkeita vahaliituja jne. MUTTA NYT käsissäni on värilaatikko, jonka kaikki tuotteet ovat aivan loistavia! Ja kaiken lisäksi itse paketti on supersöpö. 🙂

 

Djeco-värilaatikko

Täydellinen setti

Oli jännä alkaa testata laatikon värejä. Olin aika varma, että jossain kohtaa kosahtaisi… Mutta ei! Kaikki tämän laatikon tuotteet ovat ihan huippumateriaalia! Jopa kaksi pientä sivellintä ovat aitoa karvaa, ja poikkeuksellisen loistavan väripigmentin ansiosta lapseni mm. totesi puukynienkin vaikuttavan ihan vahaliiduilta. 🙂

(Henkilökohtaisesti tosin suosin lapsilla isompia vesivärinappeja ja -siveltimiä, mutta pigmenttimääriltään ja muilta laatutekijöiltään tämän setin vesiväritkin ovat aivan erinomaisia.)

Värilaatikko sisältää seuraavat tuotteet:

 • 18 puuväriä
 • 16 tussia
 • 18 vahaliitua
 • 14 öljypastelliliitua
 • 16 vesivärinappia
 • 2 pensseliä
 • 2 lyijykynää
 • 1 terotin
 • 1 pyyhekumi

Lisäksi pahvinen paketti toimii värityskuvana.

Jos tästä liki täydellisestä setistä pitäisi kaivaa jotain kritisoitavaa, olisi se laatikon avaamisen hienoinen hankaluus. Mutta tämä on kuitenkin hyvin mitätön seikka siihen nähden, miten loistava laatikon sisältö on…

 

Djeco / värilaatikko

Arvontapaketissa myös siirto- ja värityskuvia

Big Box of Colours -värilaatikon lisäksi Taidekodin 2-vuotisarvonnan voittopalkinto sisältää oman lapsuuden suosikkini, siirtokuvasetin! Voittopaketissa on mukana monsteripakkaus, jossa on kolme erilaista maisemaa ja 90 siirtokuvaa. Siirtokuvia voi kiinnittää maisemakuviin raaputtamalla niiden päältä lyijy- tai kuulakärkikynällä.

 

Djeco / siirtokuvapakkaus

 

Kolmas arvontapalkinnon tuote on hauska värityskuvasetti, joka sisältää yhteensä kahdeksan väritettävää kuvaa, jotka voi avata suuremmiksi. Näihinkin olen ihan ihastunut! 🙂

 

Djeco-värityskuvia

Näin osallistut arvontaan

Kuten hehkutuksestani huomaa, olen itse ihan fiiliksissä näistä tuotteista. Toivottavasti sinäkin! 🙂  Voit osallistua tämän DJECO-kokonaisuuden arvontaan seuraavasti:

 1. Tykkää Ketunleikin Facebook-sivuista JA
 2. Kommentoi tämän jutun lopussa olevaan viestikenttään olevasi mukana arvonnassa.

Ja olisi tietysti kiva, että tykkäisit myös Taidekodin Facebook-sivuista, jos et jostain syystä vielä tykkää… 😉

Arvonta suoritetaan perjantaina 8.9.2017 klo 9.00 ja arvottavana on yksi tuotepaketti (arvo n. 52 €). Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse ja hänen toivotaan ilmoittavan postiosoitteensa viimeistään 12.9.2017, jotta paketti saadaan toimitettua oikeaan osoitteeseen. Onnea arvontaan!

 

20 % alennus kaikista Ketunleikin tuotteista

Arvonnan lisäksi voit juhlia Taidekodin 2-vuotissynttäreitä hyödyntämällä Ketunleikin tarjoaman synttärilahjan, eli 20 % alennuksen heidän verkkokaupassaan (www.ketunleikki.fi). Alennuksen saat koodilla taidekoti20. Koodi on voimassa 15.9.2017 asti.

Ketunleikki on mm. ihanien ranskalaisten DJECO-tuotteiden maahantuoja, ja heidän valikoimistaan löytyy arvottavien juttujen ohella lukuisat määrät muitakin valtavan ihania, suloisia, hurmaavia, söpöjä, tyylikkäitä ja laadukkaita askartelutarvikkeita, leluja, pelejä ja mm. kattaustarvikkeita.

Tämä kauppa on oma suosikkini. Se on se, johon rakastuin heti, kun olin saanut ensimmäisen lapseni. Se on myös se, josta olen ostanut lukuisia värejä, muovailuvahoja, syntymäpäivälahjoja, tuliaispaketteja yms. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan heidän valikoimiinsa! (Itse taidan alekoodin innoittamana alkaa hankkia jo peräti ensimmäisiä joululahjoja… ;))

 

Arvontaonnea ja ihan parhaita ostoksia!

 

Toivottavat

Johanna ja 2-vuotias Taidekoti

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Arvonta ja alennuskoodi

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

87 Comments

  1. Reija Aho

   Mukana arvonnassa. Ihanan näköisiä töitä. Tuli itselle innostus taas lähteä piirtämään ja askartelemaan.

 1. Miia

  Mukana arvonnassa! Kiitos upeista vinkeistä sivuillanne, joita toteutan niin opiskelijana kuin äitinä lasten kanssa.

 2. Kaisa

  Osallistun tottakai arvontaan,mutta ennenkaikkea kiitos mahtavasta blogista ja onnea 2-vuotiaalle.Monta hyvää ideaa olen saanut toteutettavaksi kotona ja töissä päiväkodissa.Toivottavasti sulla riittää ideoita vielä pitkälle eteenpäinkin😊

 3. Sanna

  Onnittelut 2-vuotiaalle! Kiitos loistoideoista toteutettavaksi lasten kanssa. Monia on kokeiltu. Mahtava tuotepaketti onkin arvottavana ja ehdottomasti olen mukana!

 4. Elise H.

  Oi kuinka upea arvonta, olen ilman muuta mukana 🙂 Tykkäyksetkin on hoidettu kuntoon. Ja paljon onnea ihanalle blogille! 🙂

 5. Sonja

  Löysinpäs sattumalta kivan blogin, sain jo heti valtavasti uusia ideoita kotiin ja töihin. Kiitos! Ja mukana ollaan😊

 6. Aila

  Moikka! Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasi, ja etenkin kirjasuositukset ovat osuneet nappiin. Monta tilausta on suosituksestasi lähtenyt eteenpäin, viimeisimpänä Karhu ja kaverit. Kiitos hyvistä ideoista!

 7. Piia K

  Onnittelut blogin 2-vuotispäivän kunniaksi! Mielettömän upeat palkinnot, pakkohan tähän on osallistua! 🙂 Tykkään molemmista fb-sivuista.

 8. taidekoti

  Suuren suuret kiitokset kaikille synttärionnitteluista ja ihanista sanoista!! 🙂 Kiitos myös kaikille tähän mennessä arvontaan osallistuneille – arpaonnea! Osallistua vois siis vielä perjantaihin 8.9. klo 9 asti. Ja muistattehan hyödyntää myös Ketunleikin alekoodin! 🙂

 9. Katja P.

  Mukana arvonnassa!
  Täältä mahtavasta blogista on löytynyt ideoita niin kotiin kuin töihinkin! Ja kiva ettei kaikkeen tarvitse aina niin ihmeellisiä välineitä / materiaaleja 🙂

 10. krisse

  Oi, rakastuin juuri, ihana tuo setti! Paljon onnea 2-vuotiaasta blogista ja kiitos sinulle, olen saanut lukemattomasti ihania ideoita 🙂 ja niin, mukana olen arvonnassa❤

 11. Riiti

  Onnittelut 🙂 Tykkääjänä mukaan arvontaan. Meillä oli joskus lapsilla värityskirja, josta aukesi isoja väritettäviä julistekuvia ja ne olivat meillä todellinen hitti.

 12. taidekoti

  Suuren suuret kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille! Ja suuret kiitokset myös ihanista kommenteista! 🙂 Arvonta on nyt suoritettu ja arpaonni suosi Katja P.:tä. Onnea, onnea! (Lähetin aiheesta jo meiliä voittajalle.)

  Muistathan, että edelleen on mahdollisuus hyödyntää Ketunleikin alekoodi! (-20 % koodilla taidekoti20 15.9.2017 asti / https://www.ketunleikki.fi/) 🙂

Vastaa