Muistatko, miltä tuntui, kun äiti luki iltasaduksi Peppi Pitkätossua? Tai muistatko, millaista oli kuulla tarinoita Muumilaakson asukkaista? Entä muistatko ne kaikkein ihanimmat Tammen kultaiset kirjat? Tai sen, kun otit vuosien jälkeen käteesi oman, vanhan lempikirjasi ja aloit lukea sitä omalle lapsellesi?

Minä muistan. Ihana tunne. On ollut ihan mieletöntä päästä kokemaan satujen maailmaa, ja ehkäpä vielä mielettömämpää on ollut saada palata siihen omien lasteni kanssa – ja löytää myös aivan uusia, ihastuttavia tarinoita! Oikeastaan on aika uskomatonta, miten valtavan suuri merkitys kirjoilla ja saduilla voikaan olla. Palaan tähän aiheeseen varmasti vielä myöhemmin, mutta arvaapa mitä?

Taidekodissa tullaan jatkossa esittelemään entistä enemmän lastenkirjallisuutta!

 

Lastenkirja-arvonta / Tammi ja WSOY

 

Tulen poimimaan satojen vuosittaisten uutuusjulkaisujen joukosta niitä kaikkein kiinnostavimpia. Tulen esitttelemään omia suosikkejamme. Tulen antamaan aikaisempaa enemmän kirjavinkkejä, laatimaan arvosteluja jne. (Tietenkään askarteluvinkkejä ja muuta sisältöä unohtamatta!)

Sillä – tadadadadaa – olen solminut vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen kahden Suomen suurimpiin lukeutuvan kustannusyhtiön kanssa! Nämä ovat lukuisten rakastettujen klassikkokirjojen ja monien ihastuttavien uutuuksien taustalla olevat Tammi ja WSOY. Siis juuri ne tahot, jotka ovat julkaisseet niin Tove Janssonit kuin Astrid Lindgrenitkin, niin Risto Räppääjät kuin Maukat ja Väykätkin, niin Pikku Paput kuin Siiritkin…

Tämä uusi, ihana yhteistyö korkataan käyntiin ihan huikean hienon LASTENKIRJAPAKETIN ARVONNALLA (arvo yli 100 €, ks. jutun loppu)!

 

Lastenkirjoja / arvonta

Miksi?

Yhteistyön taustalla on haluni kehittää Taidekodista entistäkin monipuolisempi, antoisampi, palvelevampi ja hyödyllisempi sivusto, josta voit poimia jatkuvasti uusia, houkuttelevia ideoita ja vinkkejä omiin, ihaniin kulttuurihetkiinne.

Jotta tämä on mahdollista, tarvitsen rinnalleni yhteistyökumppaneita. Mikä tahansa ei tietenkään kelpaa, vaan haluan nostaa Taidekodissa esiin sellaisia tahoja, joiden laatuun voin luottaa. Tammi ja WSOY ovat näitä parhaimmillaan. He ovat ehtineet vuosikymmenten (ja jopa satojen!) aikana todistaa korkeat laatukriteerinsä, vankan ammattitaitonsa ja suuren intohimonsa myös lastenkirjallisuutta kohtaan.

Olen tietysti hyvin otettu, että nämä arvostetut kustannustalot haluavat tehdä yhteistyötä Taidekodin kanssa. Toivottavasti sinäkin voit kokea saavasi tästä yhteistyöstä mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä!

 

Kirja-arvonta

Arvonnassa upea lastenkirjapaketti

Ilokseni sain mahdollisuuden arpoa heti yhteistyömme alkajaisiksi ihan mahtavan kirjapaketin! Tämä paketti sisältää viisi (5) uutta, nyt kevään 2017 aikana ilmestynyttä lastenkirjaa, joiden yhteisarvo on yli 100 €. Nämä kirjat ovat:

 

 

Arvonta / uusia lastenkirjoja

 

Voit osallistua arvontaan kertomalla tämän sivun lopussa olevaan viestikenttään, mikä voittopaketin kirjoista kuulostaa mielestäsi kiinnostavimmalta.

Voit tuplata voittomahdollisuutesi tykkäämällä Taidekodin Facebook-sivuista JA kommentoimalla tätä juttua koskevaa päivitystä Taidekodin omilla Facebook-sivuilla.

Arvonta suoritetaan sunnuntaina 18.6.2017 klo 21.30. Kirjapaketin voittajalle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse ja hänen toivotaan kertovan postiosoitteensa kirjojen toimitusta varten viimeistään ke 21.6.2017. Voittaja tullaan ilmoittamaan myös tämän jutun kommentissa.

Valtavan paljon onnea arvontaan! Ja hurjan ihania lukuhetkiä!

 

Kirja-arvonta / Tammi ja WSOY

 

– Johanna

 

www.tammi.fi

www.wsoy.fi

 

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Kirja-arvonta

83 thoughts on “WSOY ja Tammi Taidekodin yhteistyökumppaneiksi + HUIPPUARVONTA

 1. Onnittelut mahtavasta yhteistyökuviosta! 🙂

  Kadonneiden eläinten saari vaikuttaa nimen perusteella jännittävältä ja kiinnostavalta.

 2. Soiva kansanlaulukirja löytyy jo mummolasta, mutta musikaaliset lapsukaiset arvostaisivat tätä kotonakin, tai sitten antaisin lahjaksi! Ihania perinnelauluja!!

 3. Tosi kivan kuuloinen yhteistyö, onnea! Lasse-Maijat ovat jo pidempään kiinnostaneet, olisi kiva päästä lukemaan yhdessä lasten kanssa.

 4. Mahtava juttu!tuo Soiva kansanlaulukirja tulisi kyllä samalla minuutilla käyttöön <3

 5. Kadonneiden eläinten saari kuulostaa kuvauksen perusteella kiinnostavimmalta. Ja kannen mukaan kuvituskin on hieno!
  Lasse-Maijan etsivätoimisto onkin jo meille tuttu, joten sekin kirja tulee varmasti jossain vaiheessa luettavaksi.

 6. Iliman muuta Pate aarresaarella. Pate kirjoissa aikuinenkin saadaan nauramaan.

 7. Soiva kansanlaulukirja pääsisi käyttöön eskarilaisten kanssa.

 8. Onnittelut Taidekodille 😄Lasse-Maija kiinnostaaeniten. Mukana.

 9. Timo Parvelan kirjoja on meillä luettu aina innolla,mutta muutkin vaikuttavat kiinnostavilta teoksilta. Innokas laulajakin kotoa löytyy.

 10. Kadonneiden eläinten saari kuulostaa jännittävältä tarinalta. Eläintarinat ovat tällä hetkellä pop.

 11. Soiva kansanlaulukirja. Mummin olisi mukava laulella pienen Vernan kanssa ja opettaa hänelle kansanlauluja.

 12. Vaikea valita, kaikki vaikuttaa kivoilta mutta kun on pakko valita vain yksi niin se on Pate

 13. Kadonneiden eläinten saari vaikutti jännittävältä. Siihen tarttuisin ensimmäisenä.

 14. Soivan kansanlaulukirjan sävelet kajahtavat 100 vuotiaan Suomen riemuksi joka niemessä, notkossa ja saarelmassa.

 15. Soivaan kansanlaulukirjaan tartuttaisiin meillä varmasti ekana😀

 16. Soiva kansanlaulukirja kiinnostaa kovasti ja siitä olisi iloa paitsi kotona, myös työssäni pienten parissa! Jos ei onni suosi, taidan ostaa tuon. Kiitos vinkistä! 💛

 17. Timo parvelan kirjat ovat niin hauskoja.
  Olen lukenut kirjoja tytölleni siitä asti kun hän oli 3 kk.
  Töissä saan myös lukea satuja ja minulla on 5 v siskon poika

 18. Kadonneitten eläinten saari kuulostaa eniten houkuttelevalta. 🙂

 19. Kadonneiden eläinten saari ihan vain näin nimituntumalla 🙂

 20. Kadonneiden eläinten saari vaikuttaa jännittävältä. Sen lukisin ensimmäiseksi lasteni kanssa.

 21. Kadonneiden eläinten saari mutta kyllä kaikki muutkin ovat varmaan lapsemme mieleen.

 22. Kansanlaulukirja meillä pari eri aiheista ja ne mielekkäitä lapsille ☺️

 23. Kadonneiden eläinten saari vaikuttaisi meille hyvältä 🙂

 24. Luin juuri toisaalra arvostelua opossumirepussa kirjasta. Siksi ehkä juuri se on näistä juuri nyt kiinnostavin. Toisaalta muissakin kirjoissa on tekijöinä tuttuja kirjailijoita, jotka tekevät aina laatua. Tämä olisi aivan loistava paketti sekä omien lasten kanssa kotona luettavaksi että töissä päiväkodissa luettavaksi.

 25. Lasse-Maijan etsivätoimistot ja Patet ovat jo tuttuja, niistä uutuudetkin menevät joka tapauksessa lukulistalle, joten mukavan nimen ja uutuudenviehätyksen takia jutun kirjoista kiinnostavin on nyt Kadonneiden eläinten saari. ☺

 26. Kadonneitten eläinten saari kuulostaa ja näyttää mielenkiintoiselta.

 27. Vau, mahtavan kuulosta!:)

  Opossumi repussa olisi ainakin tyttären mieleen!<3

 28. Meillä on tutustuttu noista Pate-kirjoihin ja Soiva kansanlaulukirja on ahkerassa käytössä. Varmasti itsellä olisikin eniten odotuksia Soivaa kansanlaulukirjaa kohtaan, antaisin sen lahjaksi. Myös Lasse-Maijan etsivätoimiston osalta odotukset ovat korkealla. Jostain kumman syystä ei siihen sarjaan ole tutustuttu vaikka kirjoja olen paljon kuullut kehuttavan.

 29. Lasse-Maijan etsivätoimisto -sarjan kirja olisi ihana juuri lukemaan oppineelle, kipinää lukemisen harjoitteluun ja sujuvuuden lisäämiseksi.

 30. Oi vau, mukana! Lasse-Maijat ovat molempien lasten mieleen. 🙂

 31. Vau ihan mahtava arvonta!! Ehdottomasti tuo soiva kansanlaulukirja kuulostaa mielenkiintoisimmalta.

 32. Kadonneitten eläinten saari kuulostaa sopivan jännittäviltä pienillekin kuuntelijoille

 33. Opossumi repussa kuulostaa mielenkiintoiselta uudelta tuttavuudelta!

 34. Soivat laulukirjat ovat lastemme suosikkeja. Soivassa kansanlaulukirjassa minua kiinnostaisi myös kansanmusiikkiyhtye Freijan säestykset, sillä heidän julkaisemansa lastenmusiikki on erinomaista.

 35. Mukana ollaan! Sanomalehden arvoitus vaikuttaa kiinnostavalta 🙂

 36. Soiva kansanlaulukirja. Meillä tällainen samaa sarjaa joulu-versio ollutkin, ja se on ihan mahtava.

 37. Monta tuttua joukossa, mutta ehdottomasti kiinnostavin on tuo Kadonneiden eläinten saari; ihan uusi tuttavuus. Mielenkiintoisia seikkailukirjoja ollut työlapsille luettavaksi hakusessa. Nimi painettu mieleen.

 38. Kadonneiden eläinten saari kuulostaa kirjalta meidän perheen makuun!

 39. Tuo laulukirja sekä Kadonneiden eläinten saari kuulostavat mielenkiintoisimmilta.
  Hieno arvonta! Lukeminen lapsille on mahtavaa, rakastan itsekin satuja, ja varmasti he itsekin siitä pitävät, kun heille luetaan tarinoita/ opettelevat itse lukemaan 🙂
  Aurinkoista kesää!

 40. Ehkä minua kiinnostaa eniten tuo Kadonneiden eläinten saari. Isoin tytöistä vastaisi varmaan että tuo soiva kirja! Mutta mahtava kirjapaketti, olisipa kiva voittaa! Ja liitynpä myös blogin seuraajaksi, kolmen lapsen myötä lastenkirjoja koskevat jutut ovat lähellä sydäntä. Käyn myös fb:ssä tykkäämässä ja kommentoimassa.

 41. Iik, miten ihana arvonta! Kadonneiden eläinten saari kuulostaa mielenkiintoiselta.

 42. Soiva kansanlaulukirja kuulostaa huipulta! Ihana blogi, ihana yhteistyö, täältä olen saanut jo hurjasti mahtavia vinkkejä!!

 43. Opossumi repussa kuulostaa mielenkiintoiselta:) Blogi vaikuttaa kivalta, ihan vasta tämän löysin askarteluideoita etsiessä.

 44. Kadonneiden eläinten saari kuulostaisi mielenkiintoisimmalta, mutta veljentytön kanssa olisi varmasti mukava lueskella noita kaikkia! 🙂

 45. Suuren suuret kiitokset kaikille osallistumisesta arvontaan! Voitto osui tällä kertaa piituun ja hänelle on lähetetty asiasta meiliä. Ihanaa kesää ihan jokaiselle!

 46. Soiva kansanlaulukirja olisi meidän rytmirikkaalle suomalais-kolumbialaiselle perheellemme juuri sopiva!🙃

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *