Pokémon-synttärit (askarteluideoita, leikkivinkkejä, helppoja tarjoilukikkoja yms.)

Pokemon-synttärit

Sunnuntaina kotimme täyttyi Pikachuista, Bulbasaureista, Onixeista ja muista Pokémoneista. Oli ääntä ja juoksua, leikkiä ja herkuttelua. Aamupäivällä juhlimme tulevan 5-vuotiaamme syntymäpäivää muutaman hänen kaverinsa kanssa. Iltapäivällä puolestaan nostimme maljan rakkaalle sankarillemme sukulaisten ja kummien kera. Tätä kaikkea oli edeltänyt monen monta ihanaa askartelu- ja valmisteluhetkeä.

Poimi tästä jutusta mieleisesi vinkit omiin juhliinne! Mukana on monta askarteluideaa ja leikkivinkkiä sekä muutamia kikkoja näyttävien – mutta samalla hyvinkin helppojen – tarjoiluiden tekemiseen.

 

Pokemon-synttärit

 

Ohjelmaa Pokémon-teemalla

Koska sankarimme suurin suosikki on tällä hetkellä Pokémon, päätimme suunnitella juhlat tämän teeman ympärille. Askartelimme rekvisiittaa ja kehittelimme kaverisynttäreitä varten erilaisia leikkejä. Valmistimme isohkoja Pokémon-palloja, joiden sisälle laitoimme muutamia tehtäviä koko joukon yhdessä toteutettaviksi. Pallot piilotettiin, ja kun kaikki pallot oli löydetty ja revitty auki sekä tehtävät suoritettu, oli vuorossa palkintojen onkiminen teemaan sopivalla ”ämpärillä”.

 

Pokemon / DIY-palloja

Täytettävät Pokémon-pallot talouspaperista

Olin bongannut pääsiäisen aikaan Facebookin askarteluryhmistä kymmeniä (jollen jopa satoja) kauniita munamaljakoita, jotka oli tehty vessapaperista ja sokerivedestä (ks. esim. tämä). Tuolloin en itse ehtinyt testata tätä houkuttelevan näköistä askartelua, mutta nyt keksin hyödyntää samaa tekniikkaa Pokémon-palloissamme.

 

Pokémon-pallot Pokémon-synttäreille

 

Puhalsin muutaman ilmapallon suhteellisen pieneksi ja pyöreäksi palloksi. Keitin 1 dl vettä ja 1 dl sokeria sokeriliemeksi ja laitoin liemen sumutepulloon. Laitoin yhden ilmapallon päälle wc-paperin paloja ja suihkutin ne joka välissä märäksi sokerivedellä. Päällystin pallon kaikkialta siten, ettei palloa enää juurikaan kuultanut läpi. Sokeriveteni riitti juuri ja juuri tähän yhteen palloon. Koska en halunnut käyttää ylen määrin sokeria, päätin testata tehdä palloja pelkällä märällä paperilla – siis ilman sokeria. Tämä onnistui loistavasti!

Sokerivedellä tehdystä pallosta tuli hieman tahmea ja selvästi kestävämpi kuin muista palloista, mutta meidän käyttöömme pelkällä vedelläkin tehdyt pallot riittivät oikein loistavasti.

 

Pokémon-synttärit / palloja syntymässä

 

Toimivan pallon toteutus eteni siis helpoimmillaan seuraavasti:

 1. Puhalla ilmapallo mahdollisimman pyöreäksi.
 2. Kastele pallon pinta.
 3. Päällystä pallo talouspaperin tai wc-paperin paloilla laittamalla pallon pinnalle limittäin yksittäisiä paloja ja kastelemalla jokainen pala heti sitä kiinnitettäessä. Voit suihkuttaa paperit märäksi sumutepullolla, mutta talouspaperia käytettäessä onnistuu myös ihan hanan alla kastelu.
 4. Kun pallo on kauttaaltaan päällystetty muutamalla paperikerroksella, aseta se kuivumaan esim. juomalasin päälle.
 5. Anna kuivua vähintään vuorokausi (mielellään vaikka kaksi).

 

Pokémon-synttäri / palloja vessa- ja talouspaperista

 

Kun pallot olivat kuivuneet jatkoimme toteutusta seuraavasti:

 1. Piirrä pallon keskelle musta ympyrä ja musta rajaviiva.
 2. Maalaa puolet pallosta punaisella.
 3. Maalaa musta raita ja musta ympyrä vielä selvemmin mustalla maalilla.
 4. Anna maalin kuivua.

 

Pokémon-synttärit / pallot vessapaperista

 

Kun olimme askarrelleet myös pallojen sisälle tulevat tehtävätarvikkeet, jatkoimme toteutusta vielä seuraavasti:

 1. Tee ilmapallon suuhun pieni reikä ja päästä ilma hitaasti ulos.
 2. Poista tyhjentynyt pallo.
 3. Työnnä reiästä haluamasi sisältö pallon sisään.
 4. Peitä reikä märillä talous- tai wc-paperin paloilla ja anna taas kuivua.
 5. Valmista!

 

Pokemon-synttärit / täytetyt pallot

 

Reiän peittäminen pelkällä märällä talouspaperilla toimi yllättävän hyvin, vaikka lopputulos ei ollutkaan erityisen siisti. Yhteen palloon testasin vielä levittää vernissalakkaa paperin päälle. Tämä teki pallon huolitelluksi, mutta koska tarkoituksenamme oli repiä pallot auki juhlissa, ei lakkaus ollut mielestäni tässä tapauksessa mitenkään välttämätöntä.

Nämä pallot siis piilotettiin eri puolelle kotiamme, ja aina pallon löydyttyä sen sisältä löytynyt tehtävä toteutettiin ja lähdettiin etsimään seuraavaa palloa.

 

Kiinnitettäviä Pokémon-palloja paperista

Pallojen sisälle olimme askarrelleet muutaman helpon tehtävän. Koska 6-vuotias esikoisemme halusi olla veljensä juhlissa Pikachu, joka juoksisi toisia pakoon, oli yhden pallon sisälle piilotettu paperisia Pokémon-palloja, joiden taakse oli kiinnitetty pieni tarralappu. Mukaan oli kääritty myös ohjeet:

 

”Ottakaa jokainen kolme Pokémon-palloa ja yrittäkää kiinnittää nämä Pikachuun.”

 

Pokemon-synttärit / paperisia pallolappuja

 

Tätä tehtävää varten olin printannut netistä ilmaisen Pikachu-naamarin.

Pallot toteutimme seuraavasti:

 1. Maalaa paperille muutaman sentin levyisiä viivoja punaisella maalilla (ks. kuva).
 2. Anna maalin kuivua.
 3. Leikkaa paperista ympyröitä siten, että puolet ympyrästä tulee punaiselta alueelta ja puolet valkoiselta. (Kannattaa hyödyntää ihan loistavaksi osoittautunutta kuvioleikkuria!)
 4. Piirrä ympyröihin mustalla tussilla keskiviiva ja -ympyrä.

 

Pokemon-synttärit / Pikachu-leikki

Heitettäviä Pokémon-palloja massapalloista

Toinen tehtävä oli Pokémon-pallojen heittely koripallokoriin. (Myös ämpäri tms. olisi toiminut oikein hyvin.) Tätä varten olimme askarrelleet jokaiselle muutaman Pokémon-pallon massapalloista. Tämä eteni seuraavasti:

 1. Kiinnitä massapallo (n. 5 cm) esim. cocktailtikun avulla esim. tyhjään kananmunakennoon.
 2. Maalaa puolet pallosta punaiseksi.
 3. Anna maalin kuivua.
 4. Piirrä palloon keskiviiva ja -ympyrä mustalla tussilla.
 5. Poista cocktailtikut.

 

Massapalloista Pokemon-palloiksi

 

Näillä palloilla täytimme siis yhden isoista paperipalloista ja sisälle laitoimme myös yksinkertaiset ohjeet:

 

”Ottakaa jokainen kolme palloa ja koittakaa heittää niillä kori.”

 

Pokemon-palloja

Puhallettavia Pokémon-palloja pienistä massapalloista

Hyödynsimme askarteluissamme myös massapallolajitelmaamme kuuluvia, pienempiä palloja. Myös nämä maalasimme ns. Pokémon-palloiksi ja sujautimme ne yhteen isoon talouspaperipalloon. Mukaan laitoimme myös kaikille lapsille pillit sekä seuraavat ohjeet:

 

”Ottakaa jokainen yksi pilli ja yksi Pokémon-pallo. Kuljettakaa palloa puhaltamalla merkitty reitti.”

 Pokemon-synttärit / puhaltamistehtävä

Tulostettava bingo ja kuvaparien etsintä

Neljäntenä tehtävänä oli etsiä talouspaperipallon sisältä löytyneelle kuvakoosteelle kuvaparit olohuoneestamme. Tätä varten olin löytänyt netistä ilmaisen Pokémon-bingon ja tulostanut siitä kaksi samanlaista sivua. Toisen sivun kuvat leikkasin irti toisistaan ja ”piilotin” sohvatyynyjen taakse, ikkunalaudoille jne. Kun kaikki parit olivat löytyneet oli aika siirtyä eteen päin. 🙂

 

Pokémon-bingo

 

Osa lapsista oli näistä tehtävistä (ja erityisesti talouspaperipallojen auki repimisestä) hyvinkin innoissaan, mutta toki joukossa oli myös niitä, jotka halusivat mieluummin leikkiä omia, rauhallisia leikkejään. Mutta kaiken kaikkiaan sanoisin, että nämä ohjelmanumeromme olivat hyvinkin varteenotettavia vaihtoehtoja muihinkin vastaaviin lastenjuhliin. 😉

 

Pokemon-pallo avautuu

 

Ongintaa Pokémon-pallolla

Näiden(kin) synttäreiden ohjelmallinen osuus päättyi klassiseen ongintaan – sankarimme erityistoiveesta. Tässä hyödynsimme sokeriliemellä kovetettua wc-paperipalloamme. Leikkasimme sen yläosaan noin 10 sentin kokoisen aukon, teimme reunoihin reiät ja pujotimme niistä pitkän narun. Ja tadaa – Pokémon-ämpärimme oli valmis!

Kukin lapsi sai vuorollaan laskea tämän pallon yläkerrasta alakertaamme, ja esikoiseni täytti ämpärin joka kerta pienellä yllätyspussilla. Näihin pusseihin olimme sujauttaneet pienen tikkarin, superpallon, saippuakuplaputkilon sekä itse askarrellun Pokémon-avaimenperän.

 

Pokemon-synttärit / onginta

 

Pokémon-avaimenperä kutistemuovista

Avaimenperien toteutuksessa innostuimme testaamaan kutistemuovia. Muistan omasta lapsuudestani, miten kivaa ja kiehtovaa oli tehdä kutistemuoviaskarteluja, mutta tästä huolimatta emme ole omien lasteni kanssa tehneet tätä aikaisemmin. Onneksi nyt keksin tehdä! 🙂

Piirsin itse mattapintaiseen kutistemuoviin Pikachun kuvia mustalla, vedenpitävällä tussilla. (Olisi kannattanut piirtää kuvat suoraan läpi valmiista kuvasta…) Rei’itin niihin aukot rei’ittimellä ja leikkasin ne ääriviivoja mukaillen. Kuusivuotiaani oli innoissaan, kun pääsi värittämään. 🙂

Tämän jälkeen kuumensimme Pikachuja leivinpaperin päällä 160 asteisessa uunissa noin 3 minuuttia. Kuvat kutistuivat ja kovettuivat. (Kutistemuovin käyttöön kannattaa lukea lisää vinkkejä ja ohjeita Konsta Shopin blogista!)

Pujotimme jäähtyneisiin Pikachuihin vielä mustat nyörit ja metalliset avainrenkaat. (Meiltä löytyi tähän hätään vain ihan pieniä, noin 1,5 cm:n renkaita, mutta vähän isommat olisivat olleet varmasti vielä paremmat.) Koska avaimenperien keltainen väri tuntui suttaantuvan, peitin niiden pinnat vielä nopeasti kevyellä lakalla.

 

Pokemon-synttärit / Pikachut kutistemuovista

Pokemon-synttärit / Pikachu-avaimenperät

Pienet Pokémon-karkkipurkit

En myöskään malttanut olla ostamatta pieniä lasipurkkeja huomatessani tällaisten olemassaolon Tigerissä (1 €/kpl). Näistä sain askarreltua mielestäni ihan valtavan suloiset Pokémon-karkkipurkit hyödyntämällä valmiiksi printtaamiamme Pikachu-kuvia (lisää näistä myöhemmin tässä jutussa).

(Ja kyllä, tiedän, tiedän, tällaisia ei suinkaan enää olisi tarvittu, mutta en vaan pystynyt hillitsemään itseäni… ;))

 

Pokemon-synttärit / karkkipurkit

Pokémon-synttärit / Pikachu-purkit

Pokémon-pussukat paperista ommellen

Alunperin olin ajatellut, että ompelisimme kaikille kaverisynttäreiden juhlijoille paperiset, Pokémon-pallon näköiset pussit pientä ongintayllätystä varten. Pusseista tuli kuitenkin vähän turhan pienet (kun innostuin saippuakuplista yms., joita en aluksi ollut ajatellut mukaan…) Niinpä hyödynsimme nämä pussit sukulaissynttäreiden lapsivieraille aarteenetsinnän muodossa. 🙂

Toteutus eteni seuraavasti:

 1. Maalaa valkoiseen paperiin esim. telalla punaisia kaistaleita.
 2. Piirrä esim. lautasen avulla ympyröitä siten, että puolet ympyrästä on valkoista ja puolet punaista.
 3. Leikkaa ympyrät.
 4. Ompele kaksi ympyrää yhteen ompelukoneella. Kun enää muutama sentti on ompelematta, sujauta pussiin esim. paperipäällysteisiä karkkeja (kuten me lopulta teimme). Ompele myös aukko kiinni.

 

Pokémon-synttärit / paperista ommellut pussit

Pokemon-synttärit / paperista ommellut yllätyspussit

 

Käytimme näissä kaikissa Pokémon-askarteluissamme Redimixin punaista valmisväriä (Primary Red), mutta koska sen sävy taittoi hieman pinkkiin, maalasin nämä telalla vedetyt raidat vielä toisellakin punaisella askartelumaalilla.

(Katso myös vastaavat sydänpussukkamme ystävänpäiväjutustani sekä värikkäät yllätyspussimme uusimmasta Ihana-lehdestä, 2/2017.)

 

Rekvisiitta printaten

Mielestäni on ihanaa luoda kotiin juhlan tuntua viireillä, ilmapalloilla ja muulla kulloiseenkin teemaan sopivalla rekvisiitalla. Niinpä tälläkin kertaa keittiömme sai pukeutua Pokémon-asuun.

Hyödynsin (taas kerran) Etsyn mahtavaa rekvisiittavalikoimaa. Tuolta löytyy toinen toistaan ihanampia juttuja printattaviksi ja itse valmiiksi askarreltaviksi – lähes millä teemalla tahansa. (Toki vastaavia löytyy ihan ilmaiseksi muualtakin netistä, mutta itseäni ovat yleensä viehättäneet selvästi enemmän Etsyn valikoimista löytyneet muutaman euron kuvat.)

 

Pokémon-synttärit / juomapullot

 

Tällä kertaa ostin ja printtasin seuraavat jutut (tai siis suurimman osan mieheni tulosti työpaikallaan…):

 

Näiden leikkaaminen ja liimaaminen oli meille jo tuttua puuhaa aikaisemmista juhlistamme, mutta nyt meillä oli ensimmäistä kertaa käytössämme ihan supernäppärä kuvioleikkuri. Suosittelen suuresti! Ennen olen itsekseni leikannut pieniä ympyröitä kuppikakkujen koristeiksi, mutta tällä kertaa pojatkin innostuivat tekemään siistejä ympyröitä jopa yli tarpeidemme. 🙂

 

Pokemon-kuvia kuvioleikkurilla

 

Lapset myös halusivat leikata viirejä ja etikettejä sekä mm. teipata kuppikakkukoristeihin cocktailtikkuja. Tämä olikin oikeastaan ensimmäinen kerta, kun toteutimme koristeet lähes kokonaan yhdessä lasten kanssa. Jee! 🙂

 

Pokémon-viirit valmistumassa

 

Hyödynsimme Pringles Wrappers -nimellä myytyjä etikettejä päällystämällä pienistä lasipulloista Pokémon-mukit jokaiselle lapselle. (Olin ostanut nämä pullot ystävänpäiväjuhliamme varten, mutta tarkoituksenani oli jo tuolloin hyödyntää niitä myös jatkossa. Aikaisemmin olemme käyttäneet samaan tarkoitukseen isoja vauvanruokapurkkeja, ks. esim. Autosynttärit ja Merirosvosynttärit.)

Samoilla etiketeillä päällystimme jokaiselle kaverisynttärivieraalle myös pienen saippuakuplapullon.

 

Pokemon-synttärit / saippukuplia

 

Ja koska näitä etikettejä tosiaan myytiin pieniä Pringles-rasioita varten (ja samassa pdf-ssä oli myös pyöreä päällinen), innostuin poikkeuksellisesti ostamaan kaveritarjottaviksi myös tällaiset pienet sipsirasiat (joiden olemassaolosta en ollut aikaisemmin edes tietoinen…). Olisikohan jollain nyt ehdottaa hyviä arkasteluvinkkejä tyhjien purkkien jatkohyödyntämiseksi? 😉

 

Pokemon-sipsit

Pokémon-kakku, marjoja, kuppikakkuja yms.

Sipsien ja mehun lisäksi näiden kaverisynttäreidemme tarjottavana oli mm. Pokémon-pallon muotoinen kakku, jonka sisälle olin piilottanut karkkeja.

Ns. pinjata-kakkuajatus oli sekä omasta että sankarini mielestä hirmuhauska, mutta sen verran olen jo ehtinyt oppia lastensynttärijärjestelyistä, että osasin arvata ruuan menekin olevan hyvinkin pientä. Tämän johdosta päätin hyödyntää kaupan valmistarjontaa.

Kakkua varten ostin siis valmiita kakkupohjia, joista kokosimme lasten kanssa kakun Näprättyä-blogista löytyneen ohjeen mukaan. Ohjeessa kakkupohjaa ei kehotettu kostuttamaan, mutta uskoisin, että tämä olisi saattanut kannattaa… Päällystin pyöreän kakun vielä sokerikreemillä ja sokerimassalla (ks. ohjeet esim. Kinuskikissan sivuilta.)

 

Pokémon-kakku

 

Tarjolla oli myös mm. kaikille omat, pienet kipolliset tuoreita marjoja sekä kuppikakut, joissa hyödynsin Lidlin hyviä mutta halpoja jättimuffinsseja (6 kappaleen pakkaus alle 2 €). Jaoin kunkin muffinssin puoliksi ja otin puolikkaista pyöreät palat käyttämällä muottina kuohuviinilasia. Asetin palat pahvisen muffinssivuoan pohjalla ja pursotin päälle suklaakermavaahtoa (2 dl kermaa vaahdotettua, joukkoon sekoitettu 50 g tummaa suklaata sulatettuna). Pinnalle ripottelin kuivattuja vadelmamuruja (jotka bongasin K-supermarkettimme leivontaosastolta). Kuppikakut kruunasimme Pokémon-koristeilla.

 

Pokemon-synttärit / tarjoiluja

Suolaista ja makeaa – näyttävästi mutta helposti

Sukulaisjuhlissakin päätin hieman oikoa tarjoilujen suhteen. Meillä on usein ollut tarjolla erillinen, salaattityyppinen buffettarjoilu sekä kakkukahvit, mutta nyt päätin valmistaa aika klassisen kahvipöydän. Leivoin helpon, italialaisen voileipäkakun (oli hyvää!) ja lisäksi paiston valmiita, pakastealtaassa myytäviä cocktailpiirakoita (erityisesti lapsia varten) sekä tein valmiista piirakkapohjasta kreikkalaisen salaattipiirakan. (Käyttämästäni Sunnuntai-pohjasta tuli kova, mutta muuten teen tätä varmaan toistekin.)

 

Kahvipöytätarjoiluja / voileipäkakku ja salaattipiirakka

 

Yksi vakiotarjoilu synttäripöydissämme ovat hedelmät. Näitä tarjoan aina ja ne maistuvat yleensä kaikille. Lisäksi ne tuovat tarjoilupöytään näyttävyyttä, väriä ja herkullista ilmettä.

 

Suolaista tarjottavaa

 

Kakuksi tein tällä kertaa vaniljaisen mansikkakiillekakun. Kiilteen tein tuosta linkkaamastani ohjeesta poiketen tuoreista, pilkotuista mansikoista ja hyytelösokerista. (Suosittelen!) Kakku oli ihan herkullinen, mutta omaan suuhuni vaniljatuorejuusto maistui liian esanssiselta, ja olisin kaivannut mukaan esim. limeä tuomaan raikkautta. (Kannattaa siis kokeilla kenties ennemmin vaikkapa tätä vaihtoehtoa, jonka poikani vei seuraavana päivänä päiväkotiin.)

Lisäksi tein pienet marjakakkukupit leikkaamalla valmiista kakkupohjasta ympyrät kuohuviinilasin reunalla, pursottamalla päälle ihanaa kinuskikermavaahtoa (älä laita suotta vaniljakreemiä!) ja muutaman pakastevadelman sekä asettelemalla päälle reilusti tuoreita marjoja. Tästä tuli oma suosikkini!

 

Pokemon-synttärit / tarjoiluja

 

Kolmas makea tarjottava olivat suklaabrowniet suklaakermavaahdolla (2 dl kermaa vaahdotettuna ja 50 g tummaa suklaata sulatettuna) sekä vadelmahipuilla. Hyödynsin tässäkin Lidlin tarjontaa ja heidän valmiita brownieitaan (8 kpl alle 2 €). Olin saanut kerran maistaa näitä toisissa juhlissa, enkä todellakaan olisi tuolloin uskonut, että ne ovat Lidlin valmishyllystä! Suosittelen testaamaan (vaikka E-koodeja kyllä löytyy….)

 

Pokemon-synttärit

Jos tykkää

Olen itse oikein tyytyväinen näihin juhlavalmisteluihimme. 🙂 Oli kivaa askarrella lasten kanssa monena päivänä, ja oli myös huojentavaa, että pystyin suhteellisin hyvillä mielin hyödyntämään tarjoiluissa myös valmiita juttuja. 😉

Toivottavasti saat tästä jutusta joitain ideoita myös itse toteutettaviksi ja omissa juhlissanne hyödynnettäviksi!

(Mutta kannattaa tietysti muistaa, että minä rakastan suunnitella, valmistella, askarrella ja koristella. Sinun ei suinkaan tarvitse tätä tehdä! Lastenjuhlilla ei missään nimessä tarvitse olla mitään erityistä teemaa – saatikka teeman mukaisia koristeluja. Ei suinkaan ole välttämätöntä kehitellä erilaisia leikkejä, eikä missään nimessä ole pakollista tarjota vieraille yllätyspusseja. Mutta minusta se vain on niin ihanaa… 🙂 )

Kiitos ihanat pienet apulaiseni! Kiitos vieraat! Ja kiitos rakas sankarini, että sain tehdä tämän juhlan!

Paljon, paljon onnea oma, ihana, superrakas 5-vuotiaani!

 

– Johanna

 

Tämän jutun kaupallinen yhteistyökumppani on Konsta Shop, jonka valikoimista löytyy laadukkaita taide- ja askartelutarvikkeita, kuten käyttämämme kuvioleikkuri, massapallot (lajitelma ja koottain), Redimix-väri ja musta Sharpie-merkkauskynä.

Kosta Shop tarjoaa Taidekodin lukijoille:

5 €:n ALENNUKSEN kaikista yli 50 €:n ostoksista alennuskoodilla TAIDEKOTI5 ja 10 €:n ALENNUKSEN yli 90 €:n ostoksista alennuskoodilla TAIDEKOTI10.

Alennuskoodit saa hyödynnettyä syöttämällä tilauksen yhteydessä koodin sille varattuun kenttään tilauskohdassa 3 (eli Tarkastele tilausta). Koodi aktivoituu painamalla kentän vieressä olevaa plus-merkkiä (tai Enter-näppäintä). Kannattaa myös tarkistaa, e­ttä alennuskoodin arvo vähennetään ostoskorin loppusummasta ennen tilauksen maksamista.

Alennuskoodit ovat voimassa 31.10.2017 asti.

Lue lisää Kosta Shopin ja Taidekodin yhteistyöstä: taidekoti.com/konsta-shop/

 

Pokemon-synttärit

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

8 Replies to “Pokémon-synttärit (askarteluideoita, leikkivinkkejä, helppoja tarjoilukikkoja yms.)”

 1. […] myös muut synttärijuttuni, mm. Lego-synttärit, Pokémon-synttärit ja […]

 2. […] Kyseessä voivat olla pikkujoulut tai itsenäisyyspäivän vietto, halloweenjuhlat tai vaikkapa Pokémon-synttärit. Teema luo juhlille raamit ja tarjoaa mahdollisuuden miettiä toinen toistaan hienompia […]

 3. […] Lisäksi mukanamme oli kummituspukuun puettu ”pinjata”, jonka tarkoituksena oli varistaa sisältämänsä karkit lattialle, kunhan sitä oli kopiteltu tarpeeksi. (Ns. pinjata-osion tein talouspaperista samalla lailla kuin tein kesällä palloja Pokémon-synttäreillemme.) […]

 4. […] syntymäpäiväjuhlistamme voi lukea seuraavista jutuista: Pokémon-synttärit, Star Wars […]

 5. Jenni sanoo:

  Ihanat juhlat! Täällä alkaa Pokémon juhlien suunnittelu, ja paljon sain ideoita. Mistä nuo kauniit lasiset kerros tarjoiluvadit ovat?

  • taidekoti sanoo:

   Kiitos Jenni! Onpa kiva kuulla, että jutusta oli iloa. 🙂 Nuo vadit ovat niin vanhat, etten enää valitettavasti muista, mistä ne on hankittu. Monissa ihan peruskaupoissa näyttäisi kyllä olevan vähän vastaavia. (Esim. Ikeassa tämä: https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90279842/)

   • Jenni sanoo:

    Juu noita Ikean olen myös katsonut, mutta sinun astioissa on kauniit nuo reunat:)
    Täytyy vielä kiertää marketteja läpi ennen hankintaa. Ihanaa tämä lasten syntymäpäivien suunnittelu:)

    • taidekoti sanoo:

     Kiitos! Toivottavasti löydät mieleiset! 🙂 Ja joo, lastenjuhlien suunnitteluun saa kyllä kulumaan hurjasti aikaa. Mutta kyllä se on vaan niin kivaakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.