Kynät, joita lapseni eivät meinaa laskea käsistään

Mahtavat värikynät

Jos olet kiinnostunut löytämään ihan mielettömät värikynät, kannattaa lukea tämä juttu!

Me saimme nimittäin testattavaksemme Lyran Groove Triple One -kyniä. Nämä ovat lyhyitä ja paksuja, pienenkin lapsen käteen istuvia värikyniä. Ne ovat kolmikulmaisia ja niihin kaiverretut urat auttavat oikeaoppisen kynäotteen harjoittelussa.

Kynät vaikuttavat siis aivan erinomaisilta puuväreiltä, mutta paras on silti vielä tulossa: Groove Triple One -kynät ovat, paitsi puuvärejä, samalla myös vahaliituja ja vesivärejä!

 

Mahtavat värikynät

Positiivinen yllätys

Täytyy myöntää, etten olisi uskonut tälläisen ns. tavalliselta näyttävän kynäpaketin tuovat niin paljon iloa, kuin se on totisestikin tuonut. Meillä nämä kynät saivat odottaa rauhassa laatikossaan jonkin aikaa, ennen kun otimme ne käyttöön. Mutta ensimmäisen testauksen jälkeen niillä onkin sitten piirretty ja maalattu erittäin ahkerasti.

Poikieni mielestä kynillä on tosi helppo piirtää. Valtavan hienoa on myös se, että värit saa leviämään veden avulla.

Itse olen erityisen vaikuttunut niiden runsaasta pigmentistä ja siitä, että näillä kynillä toden totta pystyy maalaamaan – melkein niin kuin ns. tavallisilla vesiväreillä. Kynien värit ovat kirkkaat ja peittävät, ja pigmenttiä tosiaan on niin kuin hyvissä vahaliiduissa. Värejä voi myös sekoittaa keskenään.

Lisäksi kynillä voi jopa värittää paperille ”vesivärinappeja”, siis piirtää ympyrän ja ottaa siitä väriä märällä siveltimellä. Enpä olisi uskonut.

 

Hyvillä kynillä hienoa jälkeä

Aamusta iltaan

Nyt kun nämä värikynät ovat päässeet meillä käyttöön, eivät lapset meinaa malttaa laskea niitä käsistään.

Olen valtavan ilahtunut (ja jopa yllättynyt) siitä, että erityisesti 6-vuotias esikoisemme on ollut kerrassaan hurmaantunut näistä Groove Triple One -väreistä. Hän on halunnut päästä maalaamaan niillä niin aamulla kuin illalla, heti herättyään ja välittömästi kotiin saavuttuaan. Enkä itsekään ole malttanut jättää testailua… 🙂

Suosittelen näitä kyniä täysin varauksetta! (Mutta tästä hehkutuksestani huolimatta kannattaa tietysti muistaa, että kyseessä ovat siis värikynät – eivät sentään mitkään maagiset taikavälineet tms. ;))

 

Groove Triple One värikynät

Yhteistyötä ja alennuskoodeja

Ja kyllä, kyllä. Me saimme muutaman kynän ihan ilmaiseksi testiimme Konsta Shopista. Suuret kiitokset!

Koska kynät tekivät meihin niin suuren vaikutuksen, halusin heti tilata niitä lisää ja kirjoittaa niistä myös tänne blogiini. Ja ilokseni sain mahdollisuuden tehdä tämä jutun yhteistyössä Konsta Shopin kanssa.

Tämä juttu on siis kaupallinen yhteistyö, mutta kaikki kirjoittamani on täysin totta, aitoa ja rehellistä. (Enkä siis totisestikaan olisi kirjoittanut tätä juttua, jos kynät eivät olisi olleet noin huikeita!)

 

Pilvi Groove Triple One -värikynillä

 

Lyra Groove Triple One -värikyniä on saatavilla kahdessa erikokoisessa peruspakkauksessa: 6 väriä / 13,20 € ja 12 väriä / 26,40 €. Lisäksi tarjolla on iso, 48 kynän ja kahden terottimen setti (kutakin 12 väriä on 4 kpl), 99 €.

Jos päätät hankkia nuo kynät, kannattaa samalla ostaa pieniäkin pakkauksia varten tarpeeksi iso terotin: Groove Triple One -terotin, 3,50 €.

Ja kuten viime viikolla kerroinkinKonsta Shop tarjoaa Taidekodin lukijoille 5 €:n alennuksen kaikista yli 50 €:n ostoksista koodilla TAIDEKOTI5 ja 10 €:n alennuksen yli 90 €:n ostoksista koodilla TAIDEKOTI10.

Alennuskoodit ovat voimassa 30.4.2017 31.10.2017 saakka ja ne saa hyödynnettyä syöttämällä koodin sille varattuun kenttään tilauskohdassa 3 (eli Tarkastele tilausta). Koodi aktivoituu painamalla kentän vieressä olevaa plus-merkkiä (tai Enter-näppäintä). Kannattaa myös tarkistaa, e­ttä alennuskoodin arvo vähennetään ostoskorin loppusummasta ennen tilauksen maksamista.

Lisää Taidekodin ja Konsta Shopin yhteistyöstä voit lukea täältä.

Konsta Shop löytyy osoitteesta konstashop.fi.

 

 

Tosi hyvät värikynät

 

Iloa ja väriä!

 

– Johanna

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

4 Replies to “Kynät, joita lapseni eivät meinaa laskea käsistään”

  1. […] ja värittivät huopia Lyran vesiliukoisilla Groove Triple One -kynillä. (Lue juttu kynistä täältä.) Osan huopapaloista he maalasivat tavallisilla vesiväreillä. (Molemmat toimivat oikein hyvin. […]

  2. […] voikukkamaalaus sai pintaansa vielä värikynillä piirretyn kukan. Aika hienoa, vai […]

  3. […] ehkä viimetalvisen juttuni, jossa hehkutin Lyran Groove Triple One -värikyniä? Nämä kynät toimivat puuväreinä, vahaliituina ja vesiväreinä – ja hurmasivat meidät […]

  4. […] valmista paperia tai koristele paperi mieleiseksesi. (Meillä lapset piirsivät papereihin Groove Triple One -värikynillä ja suihkuttivat sumutepullolla vettä päälle, jotta värit levisivät kauniisti. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.