Ferrari-designia

Ferrari-museo Italian Maranellossa

Maranellossakin oli heinäkuisena hellepäivänä lähemmäs 40 astetta lämmintä ja ilmastoimattomassa asuntoautossamme oli jälleen aistittavissa hienoista tukaluutta. Kun parkkeerasimme automme Ferrari-museon eteen, pilkahteli hien seasta kuitenkin myös innostusta. Tämä oli paikka, jota mieheni oli odottanut. Ja tästä tuli kohde, joka sai poikienikin silmät loistamaan. ”Ihan sikamakee museo!”

 

Ferrari-museo Maranellossa

Ferrari-museo Italian Maranellossa

 

Museo Ferrari Maranello

Maranellon Ferrari-museossa oli esillä lukuisia erilaisia Ferrareita laadukkaasti esillepantuina. Tämän lisäksi näytillä oli esimerkiksi moottoreita ja kymmeniä voittopokaaleita. Ja tarjolla olisi ollut myös mm. ajosimulaattoreita.

Paikka on varmaankin autourheilufanin taivas, ja meidän pikkuautomiehemmekin näyttivät viihtyvän. Voi sitä intoa, riemua ja tohkeissaan oloa, jota erityisesti esikoisemme koki tässä italialaismuseossa. ”Hervottoman hienoa!”

 

Museo Ferrari Maranello

Museo Ferrari Maranello

Ferrari-museon Ferrari

 

Synttäri-innostuksesta aitoon tunnelmaan

Vajaat pari vuotta sitten esikoisemme valitsi massiivisten 4-vuotissynttäreidensä teemaksi Ferrarin, ja siitä lähtien pihallamme on ajeltu mm. omalla sähkö-Ferrarilla ja kauko-ohjattavilla Ferrari-kiitureilla. Nyt sen sijaan oltiin paikassa, jossa samat suosikit olivat aitoja ja oikeita. ”Wau!”

Ja kaiken huipuksi isi pääsi ajamaan ihan itse ihkaoikealla Ferrari-autolla, sillä Maranellon kaupunki kuhisi erilaisia Test Drive -putiikkeja.

 

Isi Ferraria ajamassa

 

Ferrari-museo oli toki minustakin todella hieno, mutta silti en ihan tainnut tavoittaa perheemme miesväen innostusta. Mikä onkaan se juttu, mikä näissä Ferrareissa on niin äärimmäisen hienoa?

”Ferrarihan on siis legendaarinen tuote, jossa yhdistyy italialainen design, huipputeknologia, urheilu, intohimo ja äärimmäinen luksus.”

Tähän mieheni kiteytykseen on hyvä lopettaa – ja jatkaa matkaamme kohti Pohjois-Italian järviä, Sveitsin Alppeja ja Berliinin katutaidetta. Matkaraporttimme jatkuu siis taas huomenna…

 

 

Seuraathan Taidekotia myös Facebookissa ja Instagramissa!

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

One Reply to “Ferrari-designia”

  1. […] P.S. Lue myös parin vuoden takainen juttuni vierailustamme Italian Maranellossa sijaitsevassa Ferrari-museossa! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.