Sen sijaan, että olisimme tänään lounaan jälkeen ryhtyneet siivoamaan kotiamme ja ripustamaan vappupalloja kattoon, otimme esiin paperia ja maaleja – ja aloimme taiteilla ilmapallojen kanssa! Valtavan hauskaa vappupuuhaa 🙂

 

Ilmapallomaalausta

 

Teippasin akvarellipaperit muovialustoihin ja kaadoin kolmea eriväristä askartelumaalia kolmelle muovilautaselle. Pojat dippasivat valitsemiaan ilmapalloja maaliin ja painoivat jälkiä paperille. Kivaa ja kaunista!

 

Maalausta ilmapallolla

 

Mukana oli pieniä, ilmalla täytettyjä vesi-ilmapalloja sekä erimallisia, ns. tavallisia ilmapalloja. Olin jättänyt pallot aika pehmeiksi, jotteivat ne heti puhkeaisi. Kaksi- ja kolmevuotiaani innostuivat puuhasta välittömästi ja taiteilivat omat teoksensa iloisissa vapputunnelmissa. Ja pallojen peseminen kylpyhuoneen lavuaarissa vasta kivaa olikin!

 

Ilmapallomaalausta

 

Aikaa maalamiseen meni toiselta pojalta arviolta alle viisi minuuttia ja toiseltakin maksimissaan kymmenen minuuttia. Tämä taiteilu oli siis varsin helppo ja nopea puuha – mutta siitä syntynyt ilo valtavan paljon suurempi.

Iloista vappua kaikille!!!

 

Vappumaalausta

Vappumaalausta ilmapalloilla

Vapputaiteilua

 

LISÄYS: Katso myös muut vappuun sopivat askarteluideamme:

 

Seuraathan Taidekotia myös Facebookissa ja Instagramissa!

 

2 thoughts on “Hauskaa vappua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *