Esikoisemme ilmoitti tekevänsä kaikille päiväkotikavereilleen ystävänpäiväkortit. Ensi viikolla meillä siis askarrellaan todennäköisesti sydämiä! Esimakua sydäntaiteiluun saimme jo viime viikolla tehdessämme poikien mummille syntymäpäiväkortin.

Pojat aloittivat korttitaiteilun maalaamalla punasävyisillä vesiväreillä haluamiaan jälkiä  paksulle akvarellipaperille. Maalausten kuivuttua valitsimme töistä kauniita kohtia ja piirsimme niihin sydämiä piparkakkumuotin avulla. Sydämet leikattiin, ja erilaisten asettelujen jälkeen ne päätettiin yhdistää haaraniitillä yhdeksi sydämeksi, jonka sai avattua ikään kuin kukaksi.

Onnea Mummi! Ja hyvää ystävänpäivää kaikille – jo näin ennakkoon!

 

Vesivarisydan Akvarellisydan Hearts Sydankukka Sydankortti Sydankukka

 

 

 

 

 

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

Written by taidekoti

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *