2-vuotiaan pojan autosynttärikutsut

 

Vajaan parin viikon päästä valtava leikkiautoarmeijamme pääsee vauhtiin, kun nuorinkin prinssimme täyttää kaksi vuotta. Sankarin toiveesta pienehköjen sukujuhlien teemaksi valikoitui autot, ja yhdessä isoveljien kanssa syntyivät hienot, mustavalkoiset kutsukortit.

 

Autosynttäreiden kutsut valmistuvat leimaillen

 

Leimailutaidetta

Leikkasin muutaman valkoisen A4-paperin neljään osaan ja otin esille kirjainleimasimia. Pojat saivat leimailla näille pienille papereille KUTSU-tekstejä. Tämän jälkeen he painoivat kuhunkin paperiin yksinkertaisen, mustan auton: Ensin perunan puolikkaaseen levitettiin mustaa maalia, ja tämä painettiin auton koriksi. Renkaat painettiin vastaavasti porkkanalla, josta oli leikattu kärki pois.

 

Kutsuja autosynttäreille

 

Valmiit kuvat liimattiin mustan, kaksinkerroin taitetun paperin kansipuolelle. Varsinainen teksti leimattiin ja kirjoitettiin toiseen valkoiseen paperiin, joka puolestaan liimattiin kutsukortin sisäpuolelle.

 

Itse tehdyt autokutsut 2-vuotissynttäreille

 

Tervetuloteksti autokutsuihin

 

Ja leimaleikki jatkuu…

Pojat innostuivat kirjainleimasimista ja rupesivat tekemään omia korttejaan pienille papereille. Paperien kääntöpuolille alkoi ilmestyä myös eri maiden lippuja, ja pian oli syntynyt kasa junalippuja, joilla pääsi matkustamaan eri maihin. Tuoleista muodostui poikien toimesta pitkä juna olohuoneeseen, ja hetken päästä koko perheemme oli matkustamassa Ruotsiin. Juna kulki hurjaa vauhtia raiteilla ja ajoi lopulta sisään jättimäiseen laivaan. Laivassa junaan ilmestyivät ravintolavaunut, sängyt yms., ja leikki jatkui myös päivällispöydässä. Lopulta koko yläkertamme oli kuulemma yhtä suurta junaa. Eikä viime viikon lopulla alkaneelle leimailuinnostukselle (eikä junainnostukselle!) näy vieläkään loppua. Tätä menoa täytynee laajentaa tulevien synttärijuhlien teemaa pelkistä autoista isompiin kulkupeleihin 😉

 

2 thoughts on “Autokutsut askarrellen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *