Kivien koristelu / kesäloma

 

Ihanaa kesälomaa!

Kuten Instagram-tilini seuraajat ovatkin huomanneet, me olemme lomailleet viimeiset puolitoista viikkoa Ranskassa. Aluksi vietimme viikon Rivieralla, tämän jälkeen ajoimme kuopuksemme kummisedän luokse Lyonin liepeille ja nyt olemme nauttineet parisen päivää Alppien huikeista maisemista Kolmessa laaksossa.

Kirjoitan tänne blogiini toki matkaamme liittyviä vinkkejä, suosituksia, kokemuksiamme yms., mutta tätä ennen lomamme jatkuu vielä joitain päiviä… 🙂

Ennen reissuun lähtöä fiilistelimme rantatunnelmissa jo kotona, kun lapset piirsivät kiville aurinkolasit, tekivät taikahiekasta merenrannan ja ottivat (Tigeristä ostetut) koristevarjot mukaan sadepäivän ”rantaleikkeihinsä”. Hauskaa puuhaa. Kannattaa testata! 🙂 (Idea on saatu Handmadecharlottelta.)

Kesälomaterveisin
Johanna

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

2 thoughts on “Ihanaa kesälomaa! (Ja helppo hiekkaranta-askartelu sateiseenkin päivään)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *