Tiesitkö, että Vantaalla tehdään loistavaa tanssiteatteria lapsille? (sis. lippualennus)

19.4.2017 Esitykset, Kulttuuri
Supersankarit / Raatikko

Tiesitkö, että vantaalainen Tanssiteatteri Raatikko tekee loistavia esityksiä lapsille? Tiesitkö, että he tarjoavat pääkaupunkiseudun päiväkotiryhmille ilmaiset bussikyydit? Tiesitkö, että että he kiertävät esiintymässä ympäri Suomea? Että heillä on vuosittain noin 400 esitystä ja yli 30 000 katsojaa? Että Raatikko on toiminut jo vuodesta 1972?

 

Supersankarit / Raatikko

Ihastusta ensikokemalta

Vantaalainen Tanssiteatteri Raatikko onnistui vakuuttamaan minut yhdeltä istumalta. Viime syksyn Supersankarit-kokemuksemme oli aivan loistava – niin omasta kuin 4- ja 6-vuotiaiden poikienikin mielestä.

Tämän kokemuksen pohjalta sain kimmokkeen pyytää Raatikkoa Taidekodin yhteistyökumppaniksi. Halusin myös muiden tietävän, että Vantaalla toden totta tarjotaan lapsille upeita taide-elämyksiä!

Moni sen toki jo tietääkin, sillä Raatikko esiintyy vuosittain sadoille perheille ja päiväkotiryhmille. Yksi näistä Raatikon esityksiin ihastuneista päiväkodeista on esikoisemme entinen päiväkoti, Länsiväylän kielikylpy Espoon Laajalahdessa.

Tuolla päiväkodilla on ihanan aktiivinen ote lasten kulttuurikasvatukseen, ja he vierailevat vuosittain lukuisissa eri tanssi-, teatteri-, musiikki- ja elokuvaesityksissä.

 

Supersankarit / Tanssiteatteri Raatikko

”Loistava palvelu ja hyviä esityksiä”

”Vaikka olemme ruotsinkielinen päiväkoti, saamme vierailla joka vuosi myös yhdessä suomenkielisessä teatteriesityksessä. Tämä on ollut – ja tulee varmasti jatkossakin olemaan – Raatikon jokasyksyinen uutuus”, kertoo Nina Franck-Nieminen Länsiväylän kielikylvystä.

”Raatikolla on todella hyvä palvelu. He tulevat noutamaan päiväkotiryhmät bussilla päiväkodin oven edestä, ohjaavat perille ja toivottavat tervetulleiksi. Kaikki sujuu loistavasti. Raatikkoon on todella helppo mennä.”

Ja myös itse esitykset saavat kiitosta kielikylpypäiväkotimme henkilökunnalta:

”Tietysti myös esitykset ovat olleet hyviä. Lapset ovat tykänneet, ja aikuisetkin katsovat niitä mielellään. Kannattaa mennä!”

 

Supersankarit / Tanssiteatteri Raatikko

 

Ainutlaatuisia taide-elämyksiä ja alennuskoodi

Raatikon teosten lähtökohtana on tanssitaide, jota rikastetaan muilla taidelajeilla kuten puheteatterilla, sirkus-, video- ja kuvataiteella. Teokset ovat kantaesityksiä, ja suureen osaan teoksista sävelletään oma musiikki. Raatikko on myös kehittänyt erittäin suositun, vuorovaikutteisen esitysmuodon, jossa katsojat saavat osallistua taiteen tekemiseen rooliasuihin pukeutuneina, ammattitaiteilijan johdolla. Tanssiteatterilta on myös tilattavissa erilaisia työpajoja päiväkoteihin ja kouluihin.

Tänä keväänä Raatikon ohjelmistossa nähdään vielä norjalaiseen kansansatuun pohjautuva, vauhdikas Pohjatuulen kolme lahjaa, joka on toteutettu yhdessä  kiinalaiseen teatteriin erikoistuneen, suomalaisen Wusheng Company -ryhmän kanssa. Esityksiä on 19.5.2017 asti. Liput maksavat 12 €/kpl ja vähintään 10 lapsen ryhmät saavat samaan hintaan myös edestakaisen bussikuljetuksen pääkaupunkiseudulla (lue lisää)!

Taidekodin lukijoille Raatikko tarjoaa lipuista 2 euron alennuksen koodilla Taidekoti!

(Eli Pohjatuulen kolme lahjaa -liput saa 10 eurolla/kpl. Alennus on voimassa vuoden 2017. Alennus ei koske ryhmävarauksia. Kirjoita koodi tilauslomakkeen Muuta?-kohtaan tai kerro se tilatessasi lippuja puhelimitse, (09) 873 23 06.)

 

Syksyllä päästään mukaan lomaseikkailuun

Raatikon syksyn 2017 ensi-ilta tulee olemaan vuorovaikutteinen Pottuwarvas lomailee, jossa Narri Pottuwarvas ja Sirkusprinsessa Esmeralda saavat yhdessä lapsiyleisön kanssa aikaan aikamoisen lomasirkuksen…  Tästä lisää myöhemmin! 🙂

 

– Johanna

 

Tanssiteatteri Raatikko, Viertolankuja 4 B, 01300 Vantaa, puh. (09) 873 2306, raatikko@raatikko.fi, www.raatikko.fi

 

Tanssiteatteri Raatikko

Jutun kuvat ovat Supersankarit-esityksestä ja ne on ottanut Matti Rajalin.

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.