Kolin kansallismaisema

Toimii, toimii, toimii!

Viimeiseen viikkoomme on mahtunut (vatsataudin lisäksi) monta hyvää juttua. Näistä yksi on hiihtoloma Kolin kansallismaisemissa ja toinen Taidekoti-sivuston saaminen toimintakuntoon maanantaisen kaatumisensa jälkeen.

 

Koli

 

Viat veivät parempaan

Jos olet yrittänyt vierailla Taidekoti.com-sivustolla viimeisten kahden vuorokauden aikana, olet joutunut törmäämään pelkkään ”Fatal Error” -tekstiin. Joskus aikaisemmin vastassasi on puolestaan saattanut olla ikäviä ”Warning”-tekstejä. Eipä ole enää! 🙂

Haluan, että Taidekoti-sivut toimivat mahdollisimman moitteettomasti, enkä totisestikaan tahdo ärsyttää lukijoitani sen paremmin totaalisella kuin satunnaisellakaan toimimattomuudella.

Kun maanantaina sivuilleni ilmestyi ”fataali virhe”, päätin siirtää koko sivustoni kotimaiselle palveluntarjoajalle, tuohon lähelle muutaman kilometrin päähän. (Älkää edes kysykö, miksi yritin aikaisemmin toimia suuren jenkkifirman kanssa…)

Nyt sivuston pitäisi toimia entistä sujuvammin, ja tarvittaessa tehokas apu on hyvin lähellä.

Jos tästä huolimatta huomaat Taidekoti-sivuilla epäkohtia, olisi hienoa kuulla niistä (johanna@taidekoti.com). Ja kaikki muukin palaute ja kehitysideat otetaan aina tietysti ilolla vastaan. 🙂

 

Kolin kansallismaisema

Kansallistaiteilijoiden jalanjäljissä

Vietimme tosiaan viime viikon hiihtolomaa Kolin kansallismaisemissa. Kolmevuotiaasta kuopuksestamme kehkeytyi oikea maastohiihtokuningas ja erityisesti nelivuotias keskimmäisemme sai ilahduttavan laskettelukipinän.

Merkittävässä roolissa lomallamme oli tietysti myös uppoutuminen kansallismaisemaan, siis paikkaan, joka teki suuren vaikutuksen aikoinaan jo kultakautemme tähtitaiteilijoihin, mm. Sibeliukseen ja Edelfeltiin.

Olin ajatellut kirjoittaa omista Koli-kokemuksistamme laajan blogiartikkelin, jossa rinnastaisin näkemäämme Edelfeltin klassikkoteoksiin ja jossa fiilistelisin 100-vuotiasta Suomea sekä tiistaista Kalevalan päivää.

No, Kalevalan päivä ehti jo mennä siinä välissä, kun nettisivuni päivitysohjelma ilmoitti pelkkää ”Fatal Erroria”. Kaikki aikani meni pienestä päivityksestä alkaneiden vaurioiden pelastamiseen. Jätän siis kansallisfiilistelyt toiseen kertaan ja tyydyn toteamaan, että Koli on kerrassaan mainio lomakohde. Suosittelen! 🙂 Nyt kohti uusia juttuja…

 

Koli

 

– Johanna

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

Vastaa