Vaukirja / vauvakirjoja

Älä anna puhelinmyyjän viedä lapsilta ihania lukukokemuksia!

Sain taas muutama päivä sitten puhelun Vaukirjan puhelinmyyjältä. En tilannut. Enkä olisi tilannut niiden lukuisten edellistenkään puheluiden perusteella, jos en olisi jo aikaisemmin onnistunut huomaamaan, miten hienoja aarteita näillä myyjillä olikaan käsissään.

On sääli, jos epäonnistunut puhelinmyynti (tai vaikka huonosti toimivat nettisivut) vie pieniltä lapsilta mahdollisuuden päästä kokemaan superihania kirjoja. Sillä niitä Vaukirjalta totisesti löytyy! Ja meillä näitä kirjoja on nyt luettu yli kuusi vuotta.

 

Vaukirja / vauvakirjoja

Äiti, joka halusi vain parasta

Olin kuusi vuotta sitten yksi niistä tuoreista äideistä, jotka halusivat ilman muuta tarjota hartaasti odotetulle lapselleen kaikkia ihania hetkiä ja kokemuksia. Halusin tehdä omalta osaltani kaikkeni, jotta ainutlaatuisen lapseni elämästä tulisi paras mahdollinen – eikä hän suotta jäisi paitsi mistään oleellisesta.

Niinpä liityin muiden mukana myös kovasti mainostettuun Vaukirja-kerhoon.

Saimme ilmaisen liittymispaketin ja tämän jälkeen noin kerran kuukaudessa toinen toistaan hienompia kirjapaketteja. Oli luukkuja ja läppiä, peilejä ja pehmeitä pintoja, loruja ja lyhyitä satuja.

Kaiken olisi voinut halutessaan peruuttaa ja jäsenyyden keskeyttää milloin vain. Mutta me vaan jatkoimme ja jatkoimme. Suuri osa kirjoista oli ihan superhyviä!

 

Ihania kirjoja – ja vähemmän ihania

Sekä vauvani että minä rakastimme näitä kirjoja. Voi että, miten ihania olivat erityisesti Eetu-kirjat! Kun hyvä ystäväni näki kirjavalikoimamme, hän totesi – toisen kirjakerhon jäsenenä – tehneensä selvästi väärän valinnan.

Jatkoimme tätä kirjakerhojäsenyyttämme toisen lapsemme kanssa uusilla vauvakirjoilla ja esikoisemme kanssa ABC-kirjoilla. Lapseni rakasti myös näitä aakkoskirjoja. Hän oli innoissaan jokaisesta kirjaimesta ja jokaisesta kirjasta. Sen sijaan omiin silmiini näiden ABC-kirjojen visuaalinen ilme teki pahaa, eikä väkisin kirjainteemoihin väännetty tekstikään totisestikaan vastannut ihannettani. Mutta, mutta: lapseni tosiaan oppi kirjaimet hujauksessa, ja kirjoitti itsekin jo neljävuotiaana…

 

Vaukirja / ABC

Ihan parasta ehkä ikinä!

Sitten tuli ihan kaikkein paras: Ensi tietoni -sarja!!! Tätä minun on pitänyt hehkuttaa jo monta kertaa, ja kesällä viittasinkin ko. sarjaan Rooma-juttuni yhteydessä.

Tilattuani näytepaketin tästäkin sarjasta, oli täysin selvää, että tulisimme keräämään kaikki sarjaan kuuluvat 20 kirjaa. Näitä rakastimme taas sekä minä että lapseni. Ja voi, miten ihanaa olikaan jälleen löytää muutaman viikon välein kirjapaketti postiluukusta. 🙂

Ensi tietoni -kirjoissa on todella kiehtova kuvitus, hauskat tarinat ja rutkasti ihan oikeaa faktatietoa. Suosittelen! Lapseni ovat oppineet uskomattoman määrän asioita näistä Vaukirjan ”tietokirjoista”.

Ja ehkä jopa kaikkein parasta olivat kirjojen mukana tulevat äänikirjat. Kun ympärivuorokautisina hoidettavinani olivat 0,5-vuotias, 2-vuotias ja alle 4-vuotias, nämä äänikirjat toivat ihan superpaljon, paitsi iloa, myös apua. Kiitos!

 

Vaukirja / Ensi tietoni

Vaukirja / Ensi tietoni ja energia

Teidänkin vauvallenne?

Näiden omien kokemustemme johdosta päätin kirjoittaa Vaukirjasta jutun ja ottaa blogiini ko. kirjakerhon mainoksia (Kiitos Vaukirja, että sain tämän mahdollisuuden!) Jos siis olet itsekin innostunut lukemaan vauvallesi ihania kirjoja, kannattaa ainakin tilata ilmainen tervetuliaispaketti (postimaksu 5,90 €) – ja katsoa, miltä ko. kirjakerho teidän mielestänne vaikuttaa.

Tällä hetkellä Vaukirjan vauvakirjakerholla on valittavina kolme erilaista tervetuliaispakettia. Nämä näkyvät alla olevissa mainosbannereissa.

Ihania lukuhetkiä! Ja valtavan paljon onnea, jos teillä on siellä kotona uusi, pieni, ainutlaatuisen ihana vauva!!

.

.

 

 

 

 

Tämä juttu sisältää Vaukirjan markkinointimateriaalia, mutta Vaukirja ole miltään osin vaikuttanut jutun sisältöön. Kaikki sanomani ja kertomani ovat siis täysin omia ja aitoja kokemuksiamme. 

Tosi ihanaa, jos tästä jutusta on iloa ja/tai hyötyä teidän perheellenne!

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

Vastaa