Kutitus Espoon Tapiolassa 5.-9.10.2016

Lasten Kutitus-festivaali käynnissä Espoon Tapiolassa!

Tänään Espoon kulttuurikeskuksessa, Tapiolassa, alkoi lasten taidefestivaali Kutitus. Talo on koko loppuviikon täynnä näyttelyitä, työpajoja, teatteria, konsertteja, runoja, satuja ja valtavan paljon muuta.

 

Kutitus Espoon Tapiolassa 5.-9.10.2016

Ilmaista ohjelmaa liikenne-teemalla

Kutitus-festivaalin teemana on tänä vuonna liikenne, ja kuka tahansa lapsi pääsee halutessaan istumaan ihan oikean lentokoneen ohjaamoon tai kipuamaan kuumailmapallokoriin, tutkimaan pienoisrautatietä tai ihmettelemään maailman ensimmäistä autoa, huoltamaan pikkuautoaan tai esimerkiksi tutustumaan erilaisiin polkupyöriin.

Esillä on hurjan suloisia pienoisautoja, ja viikonloppuna on mahdollisuus myös hevoskärryttelyyn tai poniratsastukseen. Tarjolla on myös mm. Espoon kuvataidekoulun askartelupajoja ja muita toiminnallisia pisteitä. Ja saliesityksiä lukuunottamatta tämä kaikki on ihan ilmaista!

 

Kutitus / Lamborghini

Lasten taidefestivaali Kutitus

Kutitus ja maailman vanhin auto

Kutituksen monipuolinen esitysohjelmisto

Kirjoitin jo muutama viikko sitten Kutitus-festivaalin teatteriesityksistä ja konserteista (ks. Syksyn lastenteatteriesitykset). Nyt nämä ovat täällä!

Torstaina ja perjantaina on tarjolla erityisesti päiväkoti- ja koululaisryhmille suunnatut Aave pyykkinarulla -konsertti klo 9.30 ja 11.30 sekä Pikku Anna ja Setä Riukuliini -esitys klo 10.

Lauantain saliohjelmassa on Aave pyykkinarulla klo 11, Lilla Anna och Långa Farbrorn klo 13, Metro-Grosso-konsertti klo 16 ja Pikku Anna 16.30.

Sunnuntaina on tarjolla Yökyöpelit-konsertteja (klo 11 ja 15) ja Pikku Anna (klo 13).

Lisäksi Kirjaston välitilassa järjestetään sunnuntaina kaksi Laura Ruohosen ilmaista Tippukivitapaus-runoesitystä (klo 12.30 ja 14).

Ja Maltti ja Valttikin saapuvat Tapiolaan sunnuntaina klo 11-15!

 

Kutitus Espoon kulttuurikeskuksessa

Infoa netistä ja ohjelmaa ympäri taloa

Runsaaseen Kutitus-ohjelmaan ja mm. työpajojen aikatauluihin kannattaa tutustua festivaalin verkkosivuilla. Ja kulttuurikeskuksessa käydessään kannattaa huomioida, että kaikki ohjelma ei suinkaan ole ala-aulassa, vaan esim. kuumailmapallokori löytyy kolmannesta kerroksesta ja lentokone jo rakennuksen edustalta. Ja esimerkiksi kirjastonkin puolella on monenmoista ohjelmaa.

Kutitus-festivaalin järjestää Espoon kulttuurikeskus pääyhteistyökumppaneinaan Tapiola Sinfonietta, Espoon musiikkiopisto ja Tapiolan kirjasto. Ainutlaatuisista kokemuksista on kiittäminen myös monia museoita, yrityksiä ja järjestöjä.

 

Kutitus Espoon kulttuurikeskuksessa

Kutitus ja oikea lentokone

Kutitus ja kuumailmapallokori

 

 

Lasten taidefestivaali Kutitus Espoon kulttuurikeskuksessa, Kulttuuriaukio 2, Tapiola, 5.-9.10.2016.

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

One Comment

Vastaa