Maalausta vesipyssyillä

Vesipyssyt maalauskäytössä

Poikien vesipyssyt pääsivät tänään maalausvälineiksi! Teippasin Ikean piirustustelineeseen isoja papereita, nostin telineen pihalle ja täytin pyssyjen säiliöt värjätyllä vedellä. Taisi olla itsestäänselvää, että jokainen lapseni halusi ehdottomasti päästä testaamaan tätä taideaktiviteettiä…

 

Maalausta vesipyssyillä

Maalausta vesipyssyillä

 

Aluksi kokeilimme vesipyssymaalausta vesiväreillä värjätyllä vedellä. Tämä väri tuntui kuitenkin olevan turhan vaaleaa, joten otimme käyttöön elintarvikevärit. Sekoitin erillisessä kipossa veden joukkoon pienen nökäreen väriä ja kaadoin värillisen veden vesipyssyn säiliöön. Väri toimi hyvin, valumajäljet olivat hienoja ja kaikilla oli kivaa! Vahva suositus tällekin taiteilulle! 🙂

 

Maalausta vesipyssyillä

Maalausta vesipyssyillä

Maalausta vesipyssyillä

 

Kannattaa lukea myös juttuni suihkepulloilla maalaamisesta: taidekoti.com/2016/06/lisaa-suihkemaalausta/!

 

Seuraathan Taidekotia myös Facebookissa ja Instagramissa!

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!