Vesipyssyt maalauskäytössä

Maalausta vesipyssyillä

Poikien vesipyssyt pääsivät tänään maalausvälineiksi! Teippasin Ikean piirustustelineeseen isoja papereita, nostin telineen pihalle ja täytin pyssyjen säiliöt värjätyllä vedellä. Taisi olla itsestäänselvää, että jokainen lapseni halusi ehdottomasti päästä testaamaan tätä taideaktiviteettiä…

 

Maalausta vesipyssyillä

Maalausta vesipyssyillä

 

Aluksi kokeilimme vesipyssymaalausta vesiväreillä värjätyllä vedellä. Tämä väri tuntui kuitenkin olevan turhan vaaleaa, joten otimme käyttöön elintarvikevärit. Sekoitin erillisessä kipossa veden joukkoon pienen nökäreen väriä ja kaadoin värillisen veden vesipyssyn säiliöön. Väri toimi hyvin, valumajäljet olivat hienoja ja kaikilla oli kivaa! Vahva suositus tällekin taiteilulle! 🙂

 

Maalausta vesipyssyillä

Maalausta vesipyssyillä

Maalausta vesipyssyillä

 

Kannattaa lukea myös juttuni suihkepulloilla maalaamisesta: taidekoti.com/2016/06/lisaa-suihkemaalausta/!

 

Seuraathan Taidekotia myös Facebookissa ja Instagramissa!

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

3 Replies to “Vesipyssyt maalauskäytössä”

  1. […] Maanantaina maalasimme vesipyssyillä, tiistaina otimme käyttöön suihkepullot. Samalla maali vaihtui vesi- ja elintarvikeväreistä temperaan. Ja, kuten arvata saattaa, lopputulokset olivat mahtavia! […]

  2. […] Maanantaina maalasimme vesipyssyillä, tiistaina otimme käyttöön suihkepullot. Samalla maali vaihtui vesi- ja elintarvikeväreistä temperaan. Ja, kuten arvata saattaa, lopputulokset olivat mahtavia! […]

  3. […] Oletteko jo kokeilleet maalata vesipyssyillä? Tai autonrenkailla? Tai hyödyntäneet autoa […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.