2-vuotiaan synttärit

Onnea rakas 2-vuotiaamme!

 

Nuorimmaisemmekin on nyt täyttänyt kaksi vuotta! Kutsukorteissa käytetty viitteellinen autoteema ja perunaleimailu saivat jatkoa juhlakoristeissa: paperista askarrelluissa viireissä sekä vanhoista vauvanruokapurkeista tehdyissä juomamukeissa.

 

DIY-juhlaviirit

 

Viirejä varten leikkasin valkoisesta paperista kolmioita, joihin pojat painoivat auton kuvia. Kuvien kuivuttua kolmioiden yläreunaan tehtiin reiät rei’ittimellä ja näistä pujotettiin musta satiininauha.

 

Juhlamukit pilttipurkeista

 

Juomamukeissa hyödynsimme jo monissa juhlissa käytettyjä, lasisia vauvanruokapurkkeja. Näitä varten leikkasin tavallisesta A4-kopiopaperista kaistaleet, joihin painettiin samainen autokuva. Paperit kiinnitettiin lasien pintaan muutaman sentin mittaisilla teipinpaloilla mukien takapuolilta. Juhlamukien reunaan solmittiin vielä mustat satiininauhat ja laitettiin pillit odottamaan tarjoilua.

 

Autosynttärit alkamassa

 

2-vuotiaan synttärit

 

Paljon onnea rakas 2-vuotiaamme!

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!