Lasten omia akvarellikaloja

Meidän piti päästä viime lauantaina katsomaan Nukketeatteri Sampon Sateenkaarikala-esitystä teatterin upouusiin tiloihin Helsingin Erottajalle. Flunssa kuitenkin kaatoi liki koko perheemme petiin, mutta onneksi huomenna on uusi mahdollisuus!

Esityksen väliinjääminen ei lannistanut poikiamme, vaan esikoisemme alkoi heti samana päivänä piirtää ja maalata omia sateenkaarikalojaan (ks. Instagramista @taidekoti!).

 

Pienten poikien maalaamia kaloja

Jatkoimme kalojen parissa toistenkin poikien kanssa: Etsimme kunkin pojan omista, vanhoista vesiväritöistä kalojen muotoja muistuttavia kohtia ja leikkasimme nämä irti. Kaloihin liimattiin muovisilmät ja osaan leikattiin värikkäistä papereista erilliset pyrstöt ja evät. Suunnittelimme myös kiinnittävämme kaloihin kepit tai narut uiskentelua ja omia kalaesityksiä varten. Ja toisaalta vanhin poika ehdotti isoa kalamobilea heidän oman huoneensa kattoon. ”Sekin olisi kyllä hieno.”

 

Kaksivuotiaan oma kala

1 thought on “Akvarellikaloja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *