Kuopuksemme autosynttäreiden lähestyminen on innostanut meidät ottamaan autot mukaan myös taideprojekteihimme. Pari päivää sitten levitin olohuoneemme lattialle kolme isoa Ikean lattiansuojusta ja teippasin niihin kuusi A2-kokoista paperia vieri viereen. Olin myös hakenut ulkoa muutaman leikkiauton maalausvälineiksi. Pursotin papereille maalia – ja pojat pääsivät huristelemaan! Alla olevat kuusi kuvaa kertokoot kaiken tästä hurjan hauskasta projektistamme.

 

Ulkoautot ovat päässeet maalauspuuhiin. Auto maalaarina Leikkiautonrenkaat tekevät taidetta Taidetta muoviautoilla Leikkiautoilla maalattua taidetta Leikkiautoilla maalatut taideteokset esillä
Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

Written by taidekoti

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *