Hyvää uutta vuotta!

Viime yönä ilotulitteet täyttivät taivaan, kun vuosi 2015 vaihtui seuraavaan. Omaan kotiimme väriloistoa ja säihkettä ovat tuoneet myös poikien taiteilemat rakettiteokset.

 

Ilotulitustaidetta

 

Liimaa, maalia ja kimalletta

Näyttäviä ilotulitustöitä syntyi superhelposti pursottamalla / levittämällä liimaa mustalle paperille ja ripottelemalla päälle erivärisiä kimalteita. Myös monet Tigerin ihanan kirkkailla akryyliväreillä maalatut ilotulitusraketit saivat pintaansa lisäsäihkettä kimalteista.

 

Kimalletta

 

Akvarellin hehkua

Riehakasta vuodenvaihteen ilotulitusta syntyi myös vesiväreillä: mm. roiskimalla maalia paksulle akvarellipaperille isolla, märällä siveltimellä, puhaltelemalla märkää väriä mehupillillä ja valuttamalla sitä eri suuntiin paperia kääntelemällä.

 

Ilotulitusraketteja vesiväreillä

 

Kokeilimme myös tehdä rakettikuvioita maalarinteipin avulla: 1. akvarellipaperille teipattiin teipinpaloja tähden muotoon, 2. päälle maalattiin taivasta vesiväreillä, 3. työn annettiin kuivua, 4. teipit poistettiin ja 5. syntyneeseen ilotulitetähteen levitettiin vielä liimaa ja kimalletta.

 

Vesiväritaiteilua maalarinteipin avulla

 

Puhalluskyniä ja silkkipaperiraketteja

Ilotuliteteemasta innostuneena otimme esiin myös yhdestä joulukalenteripussista löytyneet puhalluskynät (Tigeristä), joilla syntyi näppärästi lisää hienoja, rakettien räiskettä muistuttavia muotoja.

Ja oman lisänsä keittiön seinälle koottuun ilotulitetaivaaseemme toivat myös erilaisista papereista leikatut, rypistetyt ja liimatut ”raketit”.

 

ilotulitusrakettien taiteilua

 

Kiitos vuodesta 2015! Ja kaikkea hyvää kaikille vuoteen 2016!

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

One Comment

Vastaa