Hei tyypit

Hassunhauskat ukkelit

Leikkaa, liimaa ja piirrä! Tämänkertainen taideprojektimme oli kaikessa yksinkertaisuudessaan valtavan antoisa: pojat saivat opetella saksien käyttöä, liimaamista ja ihmishahmon piirtämistä, ja kaiken huipuksi lopputulokset olivat erittäin palkitsevia.

 

Leikkaa, liimaa ja piirrä

 

Aluksi leikkasimme aikakauslehdistä ihmisvartaloita (ilman päitä ja jalkoja). Isoimmalle pojalleni leikkaus on jo arkipäivää, mutta nuorempien kanssa teimme vielä osittain yhteistyötä. Pojat liimasivat leikatut vartalot papereihin, ja täydensivät niitä tusseilla omien taitojensa ja mieltymystensä mukaisesti.

 

Leikkaa, liimaa ja piirrä

 

Viisivuotias esikoiseni sai aikaan ihan valtavan hienon ja hauskan rokkarin. Oli ihana nähdä, miten tyytyväinen hän oli itsekin lopputulokseensa!

 

Hauska hahmo

 

Myös toiset lapseni nauttivat silmin nähden onnistuessaan piirtämään niinkin hienoja ihmisiä. Valmis vartalo auttoi hahmottamaan mittasuhteita ja toimi mielestäni valtavan kätevänä apurina piirtämisen alkeita opetteleville pienokaisille. Kaksivuotias nuorimmaisenikin hihkui nähdessään ikiomassa paperissaan ihan oikean ihmisen – ja halusi piirtää samalla tekniikalla lukuisia muitakin ihmishahmoja.

 

Hauskat tyypit

Hauskat hahmot

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

Vastaa