Vähän erilainen automatto

Pienten poikien maalaama automatto

Pienten poikien maalaama automatto

 

Autotaiteilu jatkuu! Viimeisin taideprojektimme on niin sanotusti vähän erilainen automatto. Teippasin kaksi A2-kokoista, piirustuspaperilehtiöiden pohjina ollutta, kartonkia takapuolelta yhteen. Kartongit kiinnitimme maalausalustalle vetelemällä maalarinteippiä ristiin rastiin kartonkien yli. Poikien tehtävänä oli maalata kartongit täyteen maalia.

Ensimmäinen maalasi muutaman teippien rajaaman alueen, toinen veteli loput pinnat ja kolmas pursotti hieman kuivuneen maalin päälle paksuja tehostejälkiä. Seuraavana päivänä kuivuneesta maalauksesta poistettiin teipit varovasti. Ja voilà – uusi automatto oli valmis leikkeihin!

 

Automaton valmistusprosessi on alkanut.

Pieni poika maalaa automattoaan.

Mustaa maalia tehosteeksi

Maalarinteippien alta tulevat esiin tiet.

Leikkiä itse maalatulla automatolla

Itse tehty automatto

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

2 Replies to “Vähän erilainen automatto”

  1. […] maalarinteippiä, ovat mm. Syystaidetta vesiväreillä ja maalarinteipillä (23.9.16) ja Vähän erilainen automatto (26.1.16). Maalitelaa testasimme Ruska valloillaan -jutussa […]

  2. […] saaneet suurta iloa ja riemua. Näitä ovat olleet mm. itse tehdyt unikaverit, vesipyssymaalaus, oman automaton maalaaminen ja se, kun päätimme maalata valkoisesta Ford Focuksestamme maailman makeimman auton… […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.