Lepakko ja ötökkä

”Lepakko lensi ötökän luokse ja sitten he sukelsivat veteen ja näkivät siellä hyökkäävän hain. Rannalla räpiköi pingviini. Sitten kun he tulivat vuorille, näkyi monsteri eli hirviö. He pelästyivät ja sitten se hirviö avasi suunsa ja sitten se meinasi syödä ne. Lepakko ja ötökkä menivät pakoon. Ötökkä lensi lepakon selässä. Loppu.”

 

Piirrustuksia

 

Tarina lepakosta ja ötökästä syntyi onnistuneen piirustushetken keskellä. Ostin kesällä Tukholman Moderna Museet -kaupasta pari ihastuttavaa piirustuskirjaa, joissa neuvotaan askel askeleelta erilaisten, suhteellisen yksinkertaisten asioiden piirtämistä. Testasimme nyt toista kirjaa viisivuotiaani kanssa, ja helpoimmat kuvat toimivat loistavasti! Oli ihana nähdä se riemu ja tyytyväisyys, jota lapseni tunsi, kun hänen itse piirtämänsä lepakko tosiaan näytti lepakolta, hai hailta jne.

 

Haipiirrustus

 

Viisi ensimmäisestä hahmoa pääsivät yllä olevaan pikkusatuun, mutta näiden eläinten seuraan ilmestyi nopeasti myös lukuisia muita asioita. Suosittelen kirjaa suuresti! Tämä näyttää olevan myynnissä esimerkiksi Adlibriksellä ja CDON.COMilla noin seitsemällä eurolla (Candice Whatmore ja Fiona Watt: Lär dig att rita – steg-för-steg).

 

Piirrustuskirjat

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.