Yhteistyöt

Taidekoti tekee erittäin mielellään yhteistyötä niin yritysten, yhteisöjen kuin vaikkapa toisten blogien kanssa.

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut laadukkaasta sisällöntuotannosta ja/tai haluat saada omalle tuotteellesi tai palvelullesi kuluttajalähtöistä näkyvyyttä taiteesta, designista ja luovuudesta kiinnostuneiden henkilöiden keskuudessa.

Taidekodilla on kuukausittaisia sivunkatseluita n. 30 000 ja yksittäisiä lukijoita keskimäärin 12 000 /kk. Vuoden 2021 aikana Taidekotia katseltiin noin 500 000 kertaa ja uniikkeja lukijoita oli yli 140 000.  Kaikkinensa Taidekodilla on jo lähes 2 miljoonaa sivunkatselua, ja yksittäistä juttua on luettu parhaimmillaan yli 130 000 kertaa.

Suurin osa Taidekodin lukijoista on naisia (80 %) ja iältään eniten on 25-34-vuotiaita (30 %). Kävijöistä lähes puolet on Helsingistä ja toinen puoli tasaisesti eri puolilta Suomea.

Taidekoti löytyy myös mm. Facebookista, Instagramista ja Pinterestistä (@taidekoti), ja esimerkiksi Facebookissa Taidekodilla on yli 2 800 seuraajaa ja Instagramissa reilut 1 900.

Itselläni on vuosien työkokemus menestyksekkäästä markkinointiviestinnästä sekä laaja-alaista taidekentän tuntemusta – sekä palava halu suunnitella mitä erilaisempia yhteistyökuvioita kenties juuri Sinun kanssasi!

Lisätietoja Taidekodista voit lukea Info-sivulta.

Yhteistyökumppanit

Esimerkkejä toteuttamistani yhteistyöpostauksista ovat mm. seuraavat:

Näiden lisäksi Taidekoti on tehnyt yhteistyötä lukuisten muiden tahojen kanssa – niin pienten kuin suurtenkin yritysten. Näitä ovat olleet mm. seuraavat:

Suuret kiitokset kaikille kumppaneilleni Taidekodin olemassaolosta!

Johanna Kleemola / Taidekoti

johanna@taidekoti.com