Taidekoti tekee erittäin mielellään yhteistyötä niin yritysten, yhteisöjen kuin vaikkapa toisten blogien kanssa.

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut laadukkaasta sisällöntuotannosta ja/tai haluat saada omalle tuotteellesi tai palvelullesi kuluttajalähtöistä näkyvyyttä lapsiperheiden keskuudessa. (Tiedostathan kuitenkin, että kaikki sivustollani julkaisemani tekstit perustuvat oikeisiin, aitoihin mielipiteisiini – enkä siis lähde suosittelemaan tuotteita tms., joiden takana en voi seistä pyyteettömästi.)

Taidekodilla on kuukausittaisia sivunkatseluita jopa n. 30 000 /kk ja yksittäisiä lukijoita n. 12 000 /kk. Viimeisen vuoden aikana Taidekotia on katseltu noin 250 000 kertaa ja sitä on lukenut yli 100 000 uniikkia lukijaa. Yksittäistä juttua on luettu parhaimmillaan yli 30 000 kertaa vuodessa.

Ylivoimaisesti suurin osa (90 %) Taidekodin lukijoista on naisia. Iältään 25-34-vuotiaita on 34 % ja 35-44-vuotiaita 26 %. Kävijöistä n. 41 % on Helsingistä, mutta lukijoita löytyy runsaasti eri puolilta Suomea.

Taidekoti löytyy myös mm. Facebookista, InstagramistaTwitteristä ja Pinterestistä (@taidekoti), ja esimerkiksi Facebookissa Taidekodilla on yli 2 000 seuraajaa.

Itselläni on vuosien työkokemus menestyksekkäästä markkinointiviestinnästä sekä laaja-alaista taidekentän tuntemusta – sekä palava halu suunnitella mitä erilaisempia yhteistyökuvioita kenties juuri Sinun kanssasi!

Lisätietoja niin Taidekodista kuin omasta ammattitaidostani voit lukea Mikä ja kuka -sivulta.

Yhteistyökumppanit

Esimerkkejä toteuttamistani yhteistyöpostauksista ovat mm. seuraavat:

Näiden lisäksi Taidekoti on tehnyt yhteistyötä lukuisten muiden tahojen kanssa – niin pienten kuin suurtenkin yritysten. Näitä ovat olleet mm. seuraavat:

Suuret kiitokset kaikille kumppaneilleni Taidekodin olemassaolosta!

Otathan yhteyttä, jos Sinäkin haluat olla mukana lisäämässä lasten iloa ja luovuutta!

Ja otathan yhteyttä myös, jos kaipaat laadukasta tekstintuotantoa myös omiin kanaviisi, materiaaleihisi tms.!

Johanna Kleemola / Taidekoti

johanna@taidekoti.com