Yhteistyöt

Taidekoti tekee erittäin mielellään yhteistyötä niin yritysten, yhteisöjen kuin vaikkapa toisten blogien kanssa.

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut laadukkaasta sisällöntuotannosta ja/tai haluat saada omalle tuotteellesi tai palvelullesi kuluttajalähtöistä näkyvyyttä taiteesta, designista ja luovuudesta kiinnostuneiden perheiden keskuudessa.

Taidekodilla on kuukausittaisia sivunkatseluita n. 50 000 /kk ja yksittäisiä lukijoita keskimäärin n. 12 000 /kk. Viimeisen vuoden aikana (3/2020-2/2021) Taidekotia on katseltu yli 600 000 kertaa ja sitä on lukenut yli 170 000 uniikkia lukijaa. Yksittäistä juttua on luettu parhaimmillaan muutamassa vuodessa jo yli 100 000 kertaa.

Suurin osa (80 %) Taidekodin lukijoista on naisia. Iältään eniten (29 %) on 25-34-vuotiaita. Kävijöistä noin puolet on Helsingistä ja puolet tasaisesti eri puolilta Suomea.

Taidekoti löytyy myös mm. Facebookista, Instagramista ja Pinterestistä (@taidekoti), ja esimerkiksi Facebookissa Taidekodilla on yli 2 800 seuraajaa ja Instagramissa reilut 1 700 seuraajaa.

Itselläni on vuosien työkokemus menestyksekkäästä markkinointiviestinnästä sekä laaja-alaista taidekentän tuntemusta – sekä palava halu suunnitella mitä erilaisempia yhteistyökuvioita kenties juuri Sinun kanssasi!

Lisätietoja niin Taidekodista voit lukea Info -sivulta.

Yhteistyökumppanit

Esimerkkejä toteuttamistani yhteistyöpostauksista ovat mm. seuraavat:

Näiden lisäksi Taidekoti on tehnyt yhteistyötä lukuisten muiden tahojen kanssa – niin pienten kuin suurtenkin yritysten. Näitä ovat olleet mm. seuraavat:

Suuret kiitokset kaikille kumppaneilleni Taidekodin olemassaolosta!

Johanna Kleemola / Taidekoti

johanna@taidekoti.com