Lapsimessut / lippuarvonta

Lapsimessut – 10 tärppiä ja LIPPUARVONTA (4 kpl)

Lapsimessut valtaavat Helsingin Messukeskuksen ensi viikon perjantaista sunnuntaihin 21.-23.4.2017. Kyseessä on suosittu suurtapahtuma, jonka tarjontaan lukeutuu yli 180 messuosastoa, useita puuha- ja leikkipaikkoja sekä paljon erilaista ohjelmaa. Mukana on temppuratoja, liikennekaupunki, poliisi- ja paloautot sekä paljon, paljon muuta.

Tässä ovat Taidekodin kymmenen poimintaa messuviikonloppuun! Ja jutun lopussa ARVOTAAN MESSUILLE NELJÄN LIPUN LIPPUPAKETTI!

 

Lapsimessut / lippuarvonta

 

1. Teatteri Hevosenkengän Lohikäärme ja 7 prinsessaa -nukketeatteriesitys

Ihastuttava Teatteri Hevosenkenkä esittää Lapsimessujen Vekara-lavalla Lohikäärme ja 7 prinsessaa -esityksen pe 21.4. klo 10, la 22.4. klo 11 ja su 23.4. klo 11.

 

 

2. Mimmien 10-vuotisjuhlakonsertti: Ystävyys

Suosittu lastenyhtye Mimmit esittää Vekara-lavalla ystävyysaiheisen 10-vuotisjuhlakonserttinsa pe klo 12.15, la klo 12.30 ja su 12.30. Konsertissa kuullaan Mimmien suosituimipia lauluja vuosien varrelta sekä uusia, ystävyysaiheisia lauluja.

 

3. Ruffle Armyn jättisaippuakuplaesitys

Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army esittää  Vekara-lavalla taianomaisen shownsa pe klo 11.45 ja 16, la klo 16 ja su klo 16. 

 

4. Pikku Myy, Muumipeikko ja Nipsu

Vekaralavalla nähdään myös Muumien Pelko pois Nipsu, nyt juhlitaan! -esitys perjantaina ja lauantaina klo 17.

 

5. Vekara-viisut

Lapset pääsevät itse Vekara-lavalle laulamaan Varhaisiän musiikinopettajat ry:n Vekara-viisuissa jokaisena messupäivänä klo 14.30. Viisut juontaa Marianne Harjula ja säestää VekaraYhtye.

 

6. Miinan ja Manun musiikkileikkituokio

Miina ja Manu pitävät musiikkileikkituokion Vekara-lavalla lauantaina klo 9.45. Tuokion jälkeen hahmoja saa halia.

 

7. BObles ja Duplo -alue

Messuilla on myös erillinen bOblesLEGO DUPLO -alue, jossa saa leikkiä, liikkua ja rakennella.

 

8. Leipää ja sirkushuveja

Sydänmerkki ja Neuvokas perhe kutsuvat niin lapset kuin aikuisetkin tekemään iloisia välipalaleipiä osastolleen 6c60. Lisäksi ko. osastolla annetaan vinkkejä, miten voi luoda oman, hauskan olohuonesirkuksen.

 

9. Oma kuva -piirustuskilpailu, jossa palkintona koru kuvasta

Smallprintin osastolla voi osallistua omakuva-aiheiseen piirustuskilpailuun, jonka voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden  joukosta. Voittaja saa palkinnoksi mm. itse piirtämänsä omakuvansa hopeakoruna (arvo 150 €)!

 10. Satuhahmot

Messuilla on tavattavissa myös lukuisia satuhahmoja, jotka kiertelevät ympäri Messukeskusta. Joka päivä klo 11 hahmot järjestäytyvät kulkueeseen, joka alkaa 6-hallin portaiden alta ja päättyy Vekara-lavalle.

 

Paljon muuta

Näiden tärppien lisäksi Lapsimessuilla on lukuisia muita hurjan kiinnostavia osastoja ja ohjelmapaikkoja. Alueelta löytyy myös mm. vaippavarikko, imetyspaikka, vaunuparkki ja eväspiste. Lue Lapsimessuista lisää osoitteesta: lapsimessut.messukeskus.com.

Samana viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa (Messuaukio 1, Helsinki) järjestetään myös mm. Kädentaito, Model Expo ja Eläinystäväni-messut! (Eläinystäväni vain la-su)

 

LIPPUARVONTA

Messut ovat avoinna pe 21.4.2017 klo 9-18, la 22.4.2017 klo 9-18 ja su 23.4.2017 klo 9-17. Messujen perusliput maksavat aikuisilta 18 €, 7-15-vuotiailta 11 € ja 4-6-vuotiailta 6 €. (Ennakkoon ne voi ostaa netistä pikkuisen halvemmalla!)

Jos haluat päästä käymään kaikilla yllä mainituilla messuilla ihan ilmaiseksi, kannattaa osallistua Taidekodin lippuarvontaan!

Taidekoti arpoo yhden LIPPUPAKETIN, joka sisältää neljä (4) täyshintaista lippua (á 18€). Liput oikeuttavat Messukeskuksen kertasisäänpääsyyn 21.-23.4.2017 välillä.

Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tämän sivun lopussa olevaan viestikenttään ja/tai kommentoimalla tätä postausta koskevaa päivitystä Taidekodin Facebook-sivuilla. Kommentoiminen molemmissa kanavissa tuplaa voittomahdollisuuden!

Arvonta suoritetaan maanantaina 17.4.2017 klo 10! Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse ja hänen toivotaan ilmoittavan postiosoitteensa mahdollisimman pikaisesti paperisten lippujen postitusta varten.

 

Onnea arvontaan! Ja antoisia messuja!

– Johanna

 

Arvottavat liput on saatu Helsingin Messukeskukselta.

 

Lapsimessut 2017

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

Ihanaa, että tykkäät ja jaat! Kiitos!!

118 Comments

 1. Suvi

  Messuille olisi kyllä huippu kiva päästä. Ja mikä parasta lipuilla voisi ilahduttaa myös ystäviä.

 2. Emmi

  Kiitos vinkeistä kivalta kuulostaa ja miielellään mentäisiin katsomaan Hevosenkengän esitystä yms. 🙂 Mukana siis!

 3. Laura

  Monta vuotta suunnittellut messuille menoa mutta aina jäänyt vain meinaamiseksi. Olisi varmasti hauska reissu kahden pikkutirppanan kanssa.

 4. Jonna Salonen

  Ehdottomasti mukana! 🙂 kaikki messut kiinnostaa, toki häiden suunnittelun takia eniten haluaisin päästä Kädentaitomessuille ostoksille! Toivon voittavani, tällöin raaskisi lähteäkin!

 5. Taina Ihalainen

  Ensiodottajana olisi mukava päästä näille messuille ensimmäistä kertaa, siispä mukana arvonnassa! 🙂

 6. Saara Sola-Huppunen

  meidän perheellä arki on kiireistä, pientilaa pyörittäessä ja olisi ihana viedä meidän reipas 3v. poika tuulettumaan ja mikäs sen parempi paikka kuin lapsimessut!. Isi ja äitikin siinä samalla pääsee tuulettumaan;) joten mukana ollaan arvonnassa jos kävisi tuuri 🙂

 7. Kaisa Parviainen

  Lapsimessuja odotellessa! Esikoinen vielä reilu kk masussa, joten messut tulee tarpeeseen 🙂

 8. taidekoti

  Suuret kiitokset kaikille osallistumisesta arvontaan! Arvonta on nyt suoritettu, ja liput voitti Jenni K. (Sähköposti lähetetty.) Paljon onnea ja kivoja messuja kaikille sinne menijöille!

 9. Ipe-G

  Mukana! Tahtoisin päästä ekaa kertaa messuille. Olen käynyt muuten vain Venemessuilla ja American Car showssa..lupasin vaimolle että lähtisin tällä kertaa mukaan!

 10. Mona

  Olisipa ihana yllätys voittaa liput. Pääsisimme mamma kavereiden kesken kiertelemään messuja ja tekemään löytöjä. 😊

 11. Sonja Kuparinen

  Arvonnassa mukana, lapsemme ois iloinen kun saataisiin liput meille vanhemmille ja mummille olisi tärkeää 🙂

 12. taidekoti

  Hei, ihanaa, että vieläkin niin moni haluaa osallistua tähän arvontaan, mutta huomaattehan, että tässä jutussa ja arvonnassa on kyse viime vuoden (eli vuoden 2017) messuista! 🙂

Vastaa