Viikon päästä on ystävänpäivä. Me otamme tulevana lauantaina varaslähdön tähän rakkautta, ystävyyttä ja sydämiä pursuilevaan juhlaan. Kokoonnumme tuolloin isolla porukalla nostamaan maljan ystävyydelle. Valmistelut ovat jo käynnissä; mehupullot ovat saaneet kylkeensä sydänetiketit, kauppakasseista on ommeltu vaaleanpunaisia karkkipusseja, tarjoilut ovat mietinnässä…

Tervetuloa pomimaan ideoita – ja jutun lopusta 10 euron arvoinen YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJA Kauppahalli24:ltä!

 

Ystävänpäivä / mehupullot

 

Sydämin somistetut mehupullot

Olen tilannut Kauppahalli24:stä Raikastamon pieniä luomumehupulloja (250 ml), joista olemme alkaneet loihtia suloisia ystävänpäiväjuomia. Olemme tehneet pulloille sydänetikettejä paperisista ostoskasseista ja solmineet pulloihin vaaleanpunaisia pillejä juuttinarulla.

Etikettien toteutus eteni seuraavasti:

  1. Avasimme ja käänsimme ruskean paperikassin isoksi paperiksi.
  2. Leikkasimme paperista alkuperäisen etiketin peittäviä suikaleita.
  3. Piirsimme yhteen paperinpalaan sydämen piparkakkumuotin avulla ja leikkasimme sen aukoksi.
  4. Kaadoimme lautaselle punaista ja valkoista sormiväriä, ja töpötimme värejä sydänaukon läpi etikettipapereihin.
  5. Kun väri oli kuivunut, teippasimme paperit mehupullojen ympärille. (Jotta etiketti ei pääse luistamaan pois pullon päältä, käytimme sen verran pitkiä teipinpaloja, että ne ottivat kiinni myös pullon pintaan.)

 

Ystävänpäivä / askartelua

 

Sydämenmalliset karkkipussit

Toinen ystävänpäiväaskartelumme on ollut sydämenmallisten karkkipussien toteutus. Tämä puuha alkoi myös ruskean paperikassin avaamisella. Seuraavaksi vuorossa oli lasteni rakastama sormimaalaus kassin kuvioimattomalle puolelle.

 

Ystävänpäivä / sydänpussit

 

Kun paperi oli saanut pintaansa vaaleanpunaisen kuosin, sen annettiin kuivua. Tämän jälkeen paperista leikattiin sydämiä, ja näille vastakappaleet toisesta kassista. Sydämet ommeltiin toisiinsa ompelukoneella. Kun syntyvistä pusseista oli ompelematta pieni aukko, työnnettiin sisään muutamia paperipäällysteisiä karkkeja. Lopuksi pussi ommeltiin kiinni.

Ihania pieniä lahjoja. ❤

 

Ystävänpäivä / sydämenmallisiet karkkipussit

 

Melonisydämet

Lisäksi olemme ehtineet jo testailla helppojen hedelmävartaiden tekemistä.

Leikkasimme cantaloupemelonista siivuja ja painoimme niistä sydämiä pienen piparkakkumuotin avulla. Näitä sydämiä olemme pujottaneet grillitikkuihin.

 

Ystävänpäivä / melonisydämet

 

Helppoja tarjoiluja

Parhaillaan olemme suunnitelemassa muitakin tarjoiluja ystävänpäiväjuhliimme (13 lasta ja 11 aikuista). Olemme viettäneet lukuisia juhlia samalla porukalla, ja viimeaikoina yhteiset juhlapöytämme on katettu nyyttikestiperiaatteella. Nyt mietimme vaihteeksi muitakin helppoja toteutustapoja.

Mitä jos grillaisimme nakkeja pakkasessa ja söisimme hodareita pulkkailun ohessa? Tai jospa tilaisimme valmiita ruokia supernäppärästi vaikkapa Kauppahalli24:stä – samalla kun tilaan seuraavan viikon muutkin ruokamme? Tarjolla olisi vaikka mitä valmista isollekin porukalle (myös ilman lisäaineita).

Potentiaalisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Kokkikartanon Feta-kasviskiusaus (2,8, kg) ja Lasagne (2,8 kg), Kruunu Herkun Kanaburritokset tai Täytetyt Feta-pinaattiohukaiset – ja monet muutkin isot pakkaukset.

Nämä kaikki saa siis tilattua netin kautta samalla, kun tilaa kaikki tavalliset maidot, leivät ja muutkin arkiruuat. Ja ne tosiaan kannetaan suoraan kotiovelle haluttuna ajankohtana. (Lue lisää Kauppahalli24:stä edellisviikon Arkiruoka-jutustani.)

 

YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJAKSI 10 EURON ARVOINEN ETUKOODI!

Tämäkin juttu on täysin oma ideani, mutta olen ilokseni saanut kumppanikseni tähän juttuun oman suosikkikauppani, Kauppahalli24:n. Kiitos!

Yhteistyön ja ystävänpäivän johdosta Kauppahalli24 haluaa lahjoittaa kaikille Taidekodin lukijoille YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJAKSI 10 EURON ARVOISEN ETUKOODIN, jolla saa ostettua vaikkapa kaksi Raikastamon luomumehupulloa ja pussillisen Marianne-karkkeja (yht. 8,70 €). 🙂

Tämän kympin alennuksen saa käyttöönsä kaikkiin vähintään 60 euron ostoksiin syöttämällä koodin KH24TK10 ostoskorin alalaidassa olevaan Etukoodit-kenttään. Koodi on voimassa 28.2.2017 asti, ja jokainen asiakas voi käyttää sen yhden kerran. (Koodin voi hyödyntää samalla kertaa kun uusille asiakkaille tarjottavat ilmaiset kuljetukset!)

(Huom! Jos tekee ostoksia vähintään 100 eurolla viimeistään 14.2.2017, saa lisäksi käyttöönsä myös Kauppahalli24:n oman, huikean 20 € etukoodin seuraavaa ostoskertaa varten!)

Ostoksille pääsee klikkaamalla osoitteeseen kauppahalli24.fi.

 

Ihanaa ystävänpäivää!

 

– Johanna

 

 

Seuraathan Taidekotia myös FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä!

 

3 thoughts on “Ystävänpäiväideoita ja ilmaisia herkkuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *