Jotta lapsi voi elää onnellista elämää ja kehittyä hyvinvoivaksi aikuiseksi, tarvitsee hän ympärilleen taidetta ja kulttuuria – mutta tietysti myös liikuntaa. Taidekodissa on tauluja mutta myös puolapuut, satoja kirjoja mutta myös voimistelurenkaat. Täällä piirretään paljon mutta hypitään, kiipeillään ja tehdään huikeita akrobatiatemppuja sitäkin enemmän. Taidekoti tekee yhteistyötä toiminnallisten Gymi Furniture -kalusteiden kanssa, koska haluamme omalta osaltamme innostaa jokaista lasta myös liikkumaan – luovasti ja riemukkaasti.

 

Gymi Furniture

Kotimaiset laatukalusteet kannustavat luonnolliseen liikkeeseen

Gymi Furniture on kotimainen kalustesarja, joka kannustaa lasta (ja aikuista!) jokapäiväiseen liikuntaan, kotona, päiväkodissa tai vaikkapa koulussa. Sarja koostuu puolapuusängyistä, bokseista, lankuista, aisoista, tikapuista ja puolapuista. Näitä elementtejä yhdistelemällä saadaan toimivia kalusteita niin perusarkeen kuin liikuntaan. Gymi Furniture -kalusteet on valmistettu Suomessa, myrkyttömästi puhtaasta koivusta.

Kalustesarjan on suunnitellut pari vuosikymmentä lasten liikunnan parissa työskennellyt Christina Nurmi. Hän on ohjannut tuhansia lapsia liikkumaan, toiminut telinevoimisteluvalmentajana, vetänyt Pikku Kakkosen aamujumppaa sekä mm. perustanut lasten ja nuorten kuntoklubi Gymin.

– Lapsi liikkuu luonnostaan ja oppii liikunnallisia taitoja, jos hänen annetaan liikkua ja kokeilla, juosta, hyppiä, tasapainoilla, kiivetä, roikkua, heilua ja temppuilla, toistaa liikettä. Meidän aikuisten tehtävä on luoda sellainen ympäristö, jossa aktiivinen elämäntapa on mahdollista, Christina toteaa.

 

Gymi Furniture

 

Kaunista designia ja luovuuden ruokkimista

Muunneltavien Gymi Furniture -kalusteiden pääfunktio on mahdollistaa lasten luonnollinen liikunta heidän arkiympäristössään. Samalla ne ovat laadukasta ja ajatonta designia – joka kestää sukupolvelta toiselle. Lisäksi ne tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia käyttää ja kehittää omaa mielikuvitustaan.

Gymi Furniture -kalusteet ovat juuri sitä, mitä Taidekoti arvostaa: kauniita ja kestäviä välineitä, jotka ruokkivat luovuutta ja saavat lapset riemuitsemaan. Ne ovat ihan mieletön pohja tehdä sirkustemppuja, leikkiä viidakkoa ja hypätä vaikkapa hurjiin supersankarimaailmoihin – ja samalla liikkua iloisesti nauraen.

 

Gymi Furniture

Gymi Furniture, Gymi Shop ja Gymi

Lisää Gymi Furniture -kalusteista ja niiden käyttötarkoituksista voi lukea osoitteesta: gymi.fi/kalusteet.

Gymi Furniture -kalusteita voi ostaa osoitteesta: gymi.fi/shop.

Lasten ja nuorten kuntoklubi Gymistä ja sen tarjoamista liikuntatunneista löytyy tietoa osoitteesta: gymi.fi.

 

 

Gymi Furniture -kalusteet

 

Gymi Furnituren ja Taidekodin yhteistyö tuo Gymi Furniturelle näkyvyyttä luovuutta arvostavien lapsiperheiden ja varhaiskasvatuksen ammattilaisten keskuudessa. Samalla se tarjoaa Taidekodin lapsille riemukkaita jumppahetkiä lasten ja nuorten kuntoklubi Gymillä.